🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 122
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 255
  • Street of Dreams
Чичо не заради възраст, а защото както може да е нечий татко, така може и да е нечий чичо. Гледам го от гледна точка на бившата съпруга, децата му, техните приятели - не е като никога да не се е женил, има вече известен... как да го кажа... багаж. Но повече ме дразни това, че е обрързан. Ще гледаме просто сеир дали някоя ще успее да замести въпросната Йоана - то самият му опит за такова нещо е някак гнусен. За подобни селски сеири си има достатъчно други риалитита.

# 6 256
Мони, може да е гореща мацка, ама под 10-те слоя мазут, дето клепа отгоре. И като цяло е много дървена и студена, особено за ориенталска танцьорка. Иначе ме кефеше как ги поставяше на място.

Дениз беше хубава. Мен даже без грим ми беше ок, въпреки разликата. Имаше и една фолк певица в първи сезон, тя също беше много секси. Айлин ми е топът. Лия и другата червенокоса бяха много яки. От трети сезон нещо не мога да си спомня коя ме е кефела много на външен вид. Аа, сетих се. Теа според мен е яка под нейните слоеве мазут.

Едит: Видях ги в нета и допълвам. Екатерина от сезон 3 ми е топ като външност също. Валерия е яка, Киара, Силви хващеше окото (evil eye може би), Мими разведената е много хубава.

# 6 257
Истински сезон трудно би могъл да бъде след като Виктор е спряган в публичното пространство за момче , което е на другия бряг, а пък за Елвиса се тръби, че има приятелка ,тази Йоана. А дори и въпросната да е в шоуто може да я изпъди само и само да не изглежда "нагласено". Интересното е, че те с Емануела нямат нищо общо външно и с са с огромна разлика в годините, аз мислех, че той има типаж..... Обаче дори предишните ергени неведнъж са намеквали по интервюта, че всъщност всичко е по сценарий и да се зароди истинска любов пред толкова камери звучи нереално
Можем да имаме финал любовен триъгълник. Елвиса се влюбва в мацка от Ергенът, тя във Виктор, а той във Елвиса. Laughing

# 6 258
Аз не мисля , ме е глупава Мони , но е дразнеща и се взима много насериозно .

# 6 259
От трите сезона най-красиви са ми Айлин, Микаела, Марта, Валерия Дакова и Катето. Също, от първи сезон харесвах на външен вид Ева и Карина, от втори - Лия, Боряна и Елена, а от трети - Киара и Надя. В Мони ме кефи основно поведението. Хубаво момиче е, но се гримира прекалено силно и това не ми допада.

# 6 260
Как е профилът на Йоана в инста?

# 6 261
🤣😂🤣 zon, уникален финал натвори!
И аз не очаквам да пламне любов, да не говорим, че ако е още в началото, направо ще прецака предаването. Втора толкова заблудена като Елена едва ли ще се яви.
А и кому се гледат нечии любовни трепети, в миналия сезон голям хейт отнесоха трепетните. 😁 Друго си е прагматично надцакване коя е по-, по-, най-, голям сеир се получава. Най-нетърпелива съм да видя юристката. Доказано тези от тях, които допуснат да се появят в реалити, са уникуми. 😁

# 6 262
Каква юристка?

# 6 263
За мен Айлин , Марта , Валерия са най-красиви . Имаше и много симпатични момичета , ох тази Ева не мога да в я гледам меха противна и отвсякъде изскача .

# 6 264
Как е профилът на Йоана в инста?
yoanaailieva се пише и няма много последователи , със сигурност не е инфлуенсър
иначе Айлин май си остава със сигурност най-красивата участничка била в предаването а Мони освен красива е и доста умна за разлика от Айлин

# 6 265
Айлин умее много добре да се шпаклова, без грим изглежда по-различно.

# 6 266
Направо съм смаяна, че Айлин минава за такава красавица. Изобщо не бих я сложила в топа.

# 6 267
Валерия беше много хубава в предаването, особено последните серии, сега не е. Двете с Айлин са пуснали клипче в Инстаграм. Айлин е много красива, Валерия е ужасно слаба и до Айлин изобщо не изглежда добре. Кой ги лъже тия момичета, че са хубави, когато са болезнено кльощави?

# 6 268
  • България
Направо съм смаяна, че Айлин минава за такава красавица. Изобщо не бих я сложила в топа.
Освен Айлин не намирам и Валерия от сезон 3 за красава. И двете са ми невзрачни да не кажа загрозили се с корекции. Валерия е неприятна с излъчването си.
Марта изглежда добре, но чак секси не е. Много заспал вид има.
Освен Микаела и Екатерина не мисля, че е имало красавици.

# 6 269
Предполагам, че няма да пропуснат, не знам със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт