🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 105
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 270
https://youtu.be/lDi3LTBNI4E?si=5M7PzUlx67w_3TJK

Аз не забелязвам нищо умно или проницателно в Мони. Глас тип “Сигнално жълото” ни обяснява поредната схема как да си намериш мъж. Не знам как не ви писна да ги гледате такива, че и да ги смятате за гениални.

# 6 271
Мони съм я гледала само в Ергена и никъде другаде, тези излияния явно ти ги следиш, щом пускаш линкове, аз дори не съм подозирала, че съществуват, камо ли да ми писне да ги гледам. Гениална?! То бива преувеличаване с цел сарказъм, но чак пък толкова не бива...

# 6 272
Айлин съм я виждала на живо без грим и изглежда много яко. Определено има за какво да е известна, особено като красавица.

Капитонова на мен не ми е красива, но я видях в едно заведение преди време. Има мега силно присъствие и на живо също става ясно защо е известна.

# 6 273
  • София
Визуално най-много от всички сезони харесвам Дениз.

# 6 274
Дениз е хубавка с  грим , но Айлин мие  секси , с тези очи и тъмна кожа ми е уау направо , в тяло също е много добре . Тази Благовеста е сладка в лице , в предаването беше трътлеста сега ми излезе в тик ток свалила е и и изглежда много добре .
От последния сезон Валерия за мен беше най-красива .

# 6 275
  • София
Допълвам - Васка беше една от най-красивите участнички в трите сезона.

Валерия от сезон 3 ми се видя красива от пръв поглед, но не биваше да ѝ позволяват да говори. И татуировките ѝ са безумни.
Валерия от сезон 2 изглежда доста добре на обработените снимки - след като ѝ направят професионален грим и прическа.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 22:34 от Vivi

# 6 276
Аз пък се учудвам, че намирате Дениз за красива. Ужасна ми се вижда, от трите сезона тя ми е най-неприятна. Ясно е, че красотата е субективно понятие и няма как да виждаш един човек като красив, ако не ти харесва излъчването и държанието му. Айлин и аз я виждам като истинска красавица. То, не е само външността, някак си слънчева е и като че ли струи радост от нея. Цялата тази съвкупност я прави красива, а не просто тяло, очи, коса.

# 6 277
  • България
По улиците на България може да бъдат видяни много красиви и поддържани жени каквото в Ергенът не влизат. Дано новият каст са красиви, защото досега избират все неприятни момичета.

# 6 278
  • Be realistic - plan for a miracle.
Попревъртях подкаста с Елена. Има си гадже, Петър, който си го е манифестирала като е писала в някаква терадка 3-4 седмици след като се върнала от Брюксел. Много наблегна колко е невероятен и личеше че държеше да си каже за него (лошо няма).  Кофти край на предната си връзка е имала, няколко пъти подчерта ама така и не конкретизира (не че има нужда). “Можех да се повлача по корем, но не го направих.” Говори за детството си доста в началото и решенията си в живота. Има много объркани представи за ролята на майката и бащата в живота на детето. Евгени обсъди за 30-40 сек, че е отдавна затворена страница и грам не я интересува заедно ли са или ПР има ли.
За пореден път се убеждавам, че като захване едно изречение и не може да стигне до същността по 5-6 минути не слага точка - то едни локуми, едни философии, умнотии… get to the point, жено. Ама обича да си слуша гласа, та явно няма да е.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 19:35 от Preggo

# 6 279
Такова скучно същество. Грам емоция не може да предизвика в мен тая Елена. Да ѝ имам възхода - коментаторка в Биг брадър, пф... от зор да я дават по телевизора ще приеме всяка простотия.

# 6 280
Мони съм я гледала само в Ергена и никъде другаде, тези излияния явно ти ги следиш, щом пускаш линкове, аз дори не съм подозирала, че съществуват, камо ли да ми писне да ги гледам. Гениална?! То бива преувеличаване с цел сарказъм, но чак пък толкова не бива...

ШОК, в темата за ергенките се знае с какво се занимават ЕРГЕНКИТЕ. Накъде отива този свят. Тц.

На мен ми бяха красиви Айлин и двете Валета, Васка, но тя спря да ми харесва много бързо, Киара също е симпатична, но прави странни чупки, а Теа е много красива, но се издокарва като клоун. Иначе, най-съблазнителна си беше Джия, според мен.

# 6 281
ох, Елена, дано четеш и се замислиш за друга гледна точка. Пишеш в тредс, че си в нова връзка от разстояние, тепърва се опознавате. Не е удачно постоянно да разказва (по подкасти, в инстаграм, в тредс) за новото гадже, с което още се опознават.

Рядко такава показност и натрапване помагат...

# 6 282
  • Be realistic - plan for a miracle.
То най-смешното беше, че тя го каза в контекста, че искала да си държи личните връзки встрани от публичността, иначе искала да изкрещи на целия свят колко невероятен бил - и в следващите 30 секунди му беше казала името както и това, че го манифестирала и какви качества била написала. Изреди няколко от списъка и каза, че били едно към едно с Петър. Та чак водещия й вика по повод, че не искала да си обяснява за гаджето - “Ама ето, че го направи” 😁

# 6 283
Мони в последно време много ми излиза със съвети към жените...общо взето ги кара да се превърнат в платени гаджета на мъжете. Айде не, мерси. Да й имам големия мозък.

Елена...има нещо у нея, което ми харесва (тази арт отнесеност), но ми се струва, че още я тресе синдрома "отхвърлената, жената на второ място" и се опитва всячески да покаже, че е желана жена.

# 6 284
Дениз, помня я като бяло платно без грим и изключително красива с грим. Рядко такава промяна при жена. Айлин беше много секси, а Вал като ледена кралица, красива и тооооолкова студено излъчване. На мен лично и Джия много ми беше секси.
Като се замисля, твърдо във втори сезон, бяха най-красивите жени.

Общи условия

Активация на акаунт