🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 090
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 285
  • София
Питах Гугъл за снимки на Валерия от сезон 3, че нали я писах за красавица по-горе, и сега видях, че търсачката е извадила това: https://lupa.bg/news/teatarat-priklyuchi-eto-go-istinskiya-mazh- … t_286240news.html
Не помня да сме го обсъждали.
Ясно е, че покрай историята с Ванката това вече е стара клюка, но хвърля допълнителна светлина върху онова "заедно СА СИ".
Знае ли се нещо за този момък?

# 6 286
Асен и Петър — добра серия от Елена. Следващият ако е Калоян, ще я призная. В рамките на шегата, естествено. Дано няма следващ и са си щастливи заедно дълги години.

# 6 287
Все още не смятам, че този цвят е за нея. Честно казано, много са малко жените, на които им отива, повечето заприличват на измита чиния, като брюнетка имаше повече контраст.

Иначе, по-късно ще гледам.

# 6 288
Един подкаст и Елена се натрапвала? Хубаво интервю се е получило с нея, но не е задължително всички да са възвишени.

# 6 289
На мен цвета на косата й ми харесва, но мисля, че жълтото, с което е облечена, не е подходящо. Този цвят не отива на всеки.

# 6 290
Аз не харесвам и косата , и сакото.Confused
Пуснах по диагонал ,  по някакъв начин ми  е мъчно за нея , имам чувството ,че непрестанно търси валидация и няма реално самочувствие.

# 6 291
и на мен ми е мъчно за Елена, дава вид на тъжно и неуверено в себе си момиче, дано намери щастието с този Петър

# 6 292
Аз мисля,че тя си има достатъчно самочувствие. Не трябва да си арогантен, за да ти личи че имаш самочувствие.  И защо хората си мислят,че си нещастен, когато си сериозен? Това си е до характер. Не всеки обича да се лендзи за щяло и нещяло.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 19:35 от Anvelope

# 6 293
Да,похвално много сте жалостиви. Пък една Валя пращи от самочувствие та чак към арогантност.Едно изречение не можете да напишете без да я съжалите колко зле изглежда-пък косата, пък дрехите, как нямала самочувствие и тн.

# 6 294
Ма нали говорим за Елена, каква Валя пак… Rolling Eyes

# 6 295
На мен пък как веднъж не ми е станало жал за Елена, явно не съм толкова емпатична. Тука жива я ожалихте. Grinning

# 6 296
А бе, Амбър, 10 минути се чудя коя е Валя, докато се сетя, че е Валерия Joy Много ергенки от това шоу, много нещо, половината ги забравих или им бъркам имената Joy

# 6 297
и на мен ми е мъчно за Елена, дава вид на тъжно и неуверено в себе си момиче, дано намери щастието с този Петър
Дано с новия пианист /Петър Д./ й провърви повече, отколкото със стария. Като гледам как пак се вкарва сама във филма /преди беше Маестро, сега пък Джо Блек/, много фантазии .....

# 6 298
Супер е подкастът с Елена, няма нужда да я съжалявате, аз се радвам за нея, жената живота си живее. Нахейтихте я яко, ама забравихте да споменете, че е била поканена за редактор на Ергенът в Шри Ланка. Това, което аз видях - завършила е френска гимназия, говори английски и немски освен това, завършила е книгоиздаване в СУ, работила е за престижни списания като редактор, преди да замине за Германия. В момента е създател на съдържание в Инстаграм, от там и идват доходите. Ети, обещавам ще ти гледам всяко едно стори от тук нататък. Сега е влюбена и щастлива, купила си е апартамент в Пловдив. Предстои и ходене в Лондон, където живее приятелят и, има си планове за работа и пътувания. Ето, виждате ли, няма за какво да я съжалявате, девойката е щастлива и в личен, и в професионален план. Тревожете се за тези, които наистина имат нужда.

# 6 299
Еееее, защо е отказала редактор на Ергена, щеше да е великолепна в тази роля. Тя знае как се играе тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт