🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 846
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 660
Тя Елена не им е била в плановете за финалист. Изненадала ги е.
А тук може да са си опекли нещата, като знаем как свърши миналият сезон.
Мартин не е балама - няма да се върже с някакви договори, които не му изнасят. Камо ли пък да се обяви във връзка с някоя, която не иска. По-скоро той е поставял условията, защото вече е известен и на продукцията им трябва. Пари също си има, така че изключвам варианта да е подкупен.

# 6 661
Колко пъти ги имаше Капитонова и Валерия в промото? Капитонова 0, Валерия само как опъваше жила срещу Елена в коктейла, на който падна. Изобщо не съдете по тия промота.
Въобще са ми нелепи тия разсъждения и това мислене като цяло. Не се стига напред с очаквания, че всички са връзкари и само така се успява.
Капитонова даже визитка нямаше. За сметка на това фикуса Ния Косара имаше и влезна втора.

# 6 662
Тя Елена не им е била в плановете за финалист. Изненадала ги е.
А тук може да са си опекли нещата, като знаем как свърши миналият сезон.
Мартин не е балама - няма да се върже с някакви договори, които не му изнасят. Камо ли пък да се обяви във връзка с някоя, която не иска. По-скоро той е поставял условията, защото вече е известен и на продукцията им трябва. Пари също си има, така че изключвам варианта да е подкупен.
Не казвам противното. Просто потвърждаваме, че се знаят избраниците от самото начало и ще си гледаме цирка.

# 6 663
Мнението на Александра ми е толкова ирелевантно, че не би могло да е потвърждение за нищо. Ако ми каже, че грее слънце, ще проверя веднага дали не вали.

И тя, и приятелката й психоложка, в първоначалния момент са повярвали в скалъпената драма. Даже са заели различни страни и са поспорили. Обаче явно са получили някакво инфо и/или в средите е станала известна истината. След това тя се е почувствала излъгана. Каквито и недостатъци да има Александра, според мен е човек, който има някакви ценности и се бори за тях, често дори в собствен ущърб и затова съм склонна да й вярвам. А и звучи искрено, говорейки за това. Т.е. вярвам и на собственото си чувство за истина.

# 6 664
Оффф, Александра истеричката точно ще ми е критерий. Няма нужда. И какво сте се развълнували нагласено ли било, не било ли. Никога няма да сме единодушни по въпроса, ето за втори сезон и до ден днешен има разногласия, на първи сезон нищо не е било нагласено - Сашка излезе и тоз ще не ще, взе Вика, която пък се гнусеше да го докосне през цялото време. Трети сезон също не е бил нагласен - пича си взе шапката и се омете, кой ти гласи такива неща.

# 6 665
За мен тя е много фалшива, лицемерна и ценностите й се променят, както й е угодно.

# 6 666
Ако сте гледали Биг Брадър с бащата на Александра, ще знаете, че крушата не пада по-далеч от дървото. 😁

# 6 667
Ами аз гледах Къщата на инфлуенсърите с Александра и това ми нанесе дълбока психологическа травма. Grinning

# 6 668
Мнението на Александра ми е толкова ирелевантно, че не би могло да е потвърждение за нищо. Ако ми каже, че грее слънце, ще проверя веднага дали не вали.
И тя, и приятелката й психоложка, в първоначалния момент са повярвали в скалъпената драма. Даже са заели различни страни и са поспорили. Обаче явно са получили някакво инфо и/или в средите е станала известна истината. След това тя се е почувствала излъгана. Каквито и недостатъци да има Александра, според мен е човек, който има някакви ценности и се бори за тях, често дори в собствен ущърб и затова съм склонна да й вярвам. А и звучи искрено, говорейки за това. Т.е. вярвам и на собственото си чувство за истина.
Евгени им беше на двете гост в подкаста им и много го хвалеха колко хубаво можел да говори Sweat Smile

# 6 669
Евгени им беше на двете гост в подкаста им и много го хвалеха колко хубаво можел да говори Sweat Smile
Ни моа. 😂😂😂

Добре че поне този сезон и двамата могат да вържат изречение.

# 6 670
  • София
Александра и ценности? Какви ценности може да има жена дето не може да се справи със собствените си сбъркани емоции, но припечелва уж помагайки на другите да овладеят своите?

# 6 671
Александра и ценности? Какви ценности може да има жена дето не може да се справи със собствените си сбъркани емоции, но припечелва уж помагайки на другите да овладеят своите?
ЦЕННО ѝ е да припечелва… Това брои ли се? 😁

# 6 672
Много обичам когато някой се опитва да измести фокуса от казаното върху личността на човека, който го казва. И естествено, понеже безгрешни няма, а и да има сигурно ще бъдат разпнати... нали Wink, на всеки може да се намерят всякакви въображаеми или реални кусури. Предполагам че е неприятно когато примати като Ивка и Генчо се опитват да те правят на балък, но Александра не им е измислила пиара.

# 6 673
  • Някъде там
Колко пъти ги имаше Капитонова и Валерия в промото? Капитонова 0, Валерия само как опъваше жила срещу Елена в коктейла, на който падна. Изобщо не съдете по тия промота.
Въобще са ми нелепи тия разсъждения и това мислене като цяло. Не се стига напред с очаквания, че всички са връзкари и само така се успява.
Капитонова даже визитка нямаше. За сметка на това фикуса Ния Косара имаше и влезна втора.
Като каза Ния Косара, тя не е ли родила още и какво бебе ще имат, знае ли се? Много ми са странни с Неделчо, като двойка, но щом се обичат. 😁

# 6 674
  • софия
Чакат момиченце - Ая. Мисля, че всеки момент може да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт