🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 855
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 645
Искам да видя в тая стая ще влезе ли някоя 😁

# 6 646
Книгите няма да се пипнат със сигурност, защото на участничките не са им позволени развлечения. Освен ако не са на синхалски или тамил… Тогава може да ги четат. 😁

# 6 647
Елвира и тя е активна в профила си, така че наистина явно им поддържат профилите или е от първите без роза, прибрали се вкъщи.
Профила на Елвира:  https://www.instagram.com/elvira.yordanova/

Имам чувството, че тези момичета споделят една мозъчна клетка. Снимките им са изцяло в един и същ стил, облечени почти еднакво и задължително държат да си покажат задниците. Напълно безинтересни жени.

# 6 648
  • София
Първи, втори сезон, може и някоя заблудена душа да е влязла за любов, вече според мен всичките киборги влизат само за рейтинг и последователи в ИГ, за да могат после да си намерят богат спонсор и да рекламират парцали и шампоани. Та затова и грам не се учудвам как изглеждат, нормално момиче няма шанс да се запише за участие.
Аз още не вярвам на спойлера за победителката, най-малкото не са приключили снимките.

# 6 649
Не знам кой е писал първата книга на Даниела, но вече май и втора има. Нещо колко са лъжливи мъжете. Тази не знам кой я чете, честно. Вместо да си намери работа и да се издържа сама тя се занимава с глупости.

# 6 650
Аз пък точно в този сезон вярвам, че някои наистина имат мераци за Мартин. Ние няма как да разберем тези драматични чалга среди, ама 100% искат всичките да са новата Емануела и да ядат за без пари в Джанам. :д

# 6 651
За мен коя я показват повече в промото не е индикация, че е победителка.
По-скоро я дават в промото, защото е най-известната от всички бръмчалки там. Ако изобщо нейното може да се нарече “известност”.

В Инста продължават да качват неща за вилата. На снимки изглежда доста по-добре, отколкото на видео. Неизненадващо, де. Чакам да видя дали ще ни покажат още момичета.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 20:08 от Lilly_85

# 6 652
  • София
Аз пък точно в този сезон вярвам, че някои наистина имат мераци за Мартин. Ние няма как да разберем тези драматични чалга среди, ама 100% искат всичките да са новата Емануела и да ядат за без пари в Джанам. :д

О да, напълно съм съгласна, ама любов не щат, точно "новата Емануела" искат да са.

# 6 653
Не знам кой е писал първата книга на Даниела, но вече май и втора има. Нещо колко са лъжливи мъжете. Тази не знам кой я чете, честно. Вместо да си намери работа и да се издържа сама тя се занимава с глупости.
Реално погледнато според мен тази и подобни книги се четат от момичета, участващи в подобен тип риалитита. Та е възможно Даниела да е вътре не с цел Мартин, а да намери нови купувам и на новия бестселър. Joy

# 6 654

Те за него може, но той за тях? Точно, че той излиза в "най-елитните" столични заведения и вижда доста жени, които са точно този тип, който той очевидно търси, до ергенът ли ще опре да си търси гадже ....а новата Емануела трудно да бъдат, жената е с 20 годишна кариера при това доста успешна, нещо което никой не може да и отрече

# 6 655
В подкаста на Александра с тема "Нещата, за които никой не говори" коментират фалшивите скандали с цел популярност. Още в самото начало и хич не е трудно да се сетим кого визират Sunglasses Поредното потвърждение, че Омлетгейт си е чист пиар.

Нещо Мартин ми фалшивее в промото, дано не е поредната нагласация.

# 6 656
Колко пъти ги имаше Капитонова и Валерия в промото? Капитонова 0, Валерия само как опъваше жила срещу Елена в коктейла, на който падна. Изобщо не съдете по тия промота.
Въобще са ми нелепи тия разсъждения и това мислене като цяло. Не се стига напред с очаквания, че всички са връзкари и само така се успява.

# 6 657
Мнението на Александра ми е толкова ирелевантно, че не би могло да е потвърждение за нищо. Ако ми каже, че грее слънце, ще проверя веднага дали не вали.

# 6 658
Тя Елена не им е била в плановете за финалист. Изненадала ги е.
А тук може да са си опекли нещата, като знаем как свърши миналият сезон.

# 6 659
Защо да не е нагласено? Спред мен от сезон 1 насам всичко си е нагласено. Всички участници в това “реалити” са за всичко друго там, но не и за да търсят любовта. Все ми е тая коя ще спечели. Само дано не е толкова фалшиво като миналата година, че тогава дори скандалите им бяха насила и режисирани.

Общи условия

Активация на акаунт