🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 233
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 690
  • SF
Пак да попитам за новата тема. Ако някой има желание, нека ми пише на лични, моля.

# 6 691
Не ви ли омръзна да я коментирате тази Валерия, кой я бил снимал, от какъв ъгъл. Малко почва да прилича на обсесия. Особено ровенето в профила й и на познатите й 3 години назад, за да се докаже, че след предаването била присъствала на нечий рожден ден.

# 6 692
Валчето е една торба с кокали, в този ред на мисли, тази снимка е направо смешна. Изглежда като онези хора, които правят клекове само за снимката.

# 6 693
Пуснаха клипче от вилата на ергените - явно ще снимат и там. Разказаха, че Виктор тренирал много в басейна, а Мартин обичал да си поспива. Двамата си били близки и много се съветвали един друг. Описаха отношенията им като между голям и малък брат.

https://www.instagram.com/reel/DF2PD_5yuPk/?igsh=MW4zYzkza3FmcTl6NA==

# 6 694
По-добре утре да се направи тема, когато ще са ясни участничките и ще могат да се сложат в първи пост.

# 6 695
Сега видях видео, където питат двамата коя зодия са. За Мартин знаех, че е Козирог, а за Виктор не знаех, че е Риби. Това мъж Риби хич не е лесно… големи женкари си падат и сладкодумци, но бедни на действия.

# 6 696
  • SF
Ами не е това характеристиката на знака риби. Очаквам да е артистичен, разсеян, разпилян, по-неясен изказ, по-завоалирани действия и думи, по-тих, по-вглъбен, по-чувствителен, режисьор (стои зад кадър, но е много творчески настроен), може би... жертва.
Много добре са ги подбрали, защото риби и козирог са двете противоположности. Единият е твърд като скала, другият се лее като вода. Но това са само характеристики по слънчевия им знак. Кой знае къде са им луните, асцендентите... Те говорят дори повече.

# 6 697
Е, то ако тези кадри Ви потрисат...
Скрит текст:

Трнираща, ОБЛЕЧЕНА жена. Стегната и добре изглеждаща. Чудо невиждано.

Мен не ме "потрисат" самите кадри, но това, че някой показва задните части на приятелката си, преди да е показал лицето й - да. Въпрос на вкус...

Надявам се @Diavolo да има желание и се заеме с новата тема.

# 6 698
  • София
...

Надявам се @Diavolo да има желание и се заеме с новата тема.
+100.
Темата заслужава да ѝ се отдели нужното внимание при подготовката, а не просто ... пуснах ви тема, пишете си.

# 6 699
Ако бяха в клуб “къде е тръгнал тоя старец по клубовете”
Ако бяха в чужбина - “за това ли се дават пари!”
Но те понеже тренират - “защо я показва в гръб!”

Просто не си ги харесвайте, а иначе хората са си съвсем наред.

# 6 700
  • Някъде там
Валерия отново в предаването. Надявам се,че не като ергенка. 😄

За Ая Неделчова съм 🤪, но все пак майка й е Ния-Косара..
Жива и здрава да им е.

# 6 701
Нали е най-добра приятелка на Виктор, може заради него да е там.

# 6 702
  • София
Вал и Ван са много хармонична двойка, един вид. Имат общи интереси. Потят се заедно във фитнеса.

А защо Ван предпочита да показва задника на Вал, вместо лицето - според мен Вал продължава да се прави на интересна по инерция. За да се чудят хората заедно ли СА СИ.

# 6 703
Ще е готино в новият сезон Ергените да са двама и да са известни. Така ще има интрига и повече игра и при участничките. Въпреки че май няма да е много приятно едно момиче да се целува с двама в един ден. Да им сложат забрана за целувки.

Много пишете в темите за Ергенът, но заради старта реших да попрочета темата като започна отначало (дали ще я довърша - едва ли 😁), но поздравявам тази екстрасенска 😄
Хаха това даже го бях забравила хаха Вярно, че и двамата са известни. Ще хвърчи перушина, както само “професионалистките” го могат.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 14:32 от Linda*kiss

# 6 704
Вал и Ван 😅 Добре звучи.

Общи условия

Активация на акаунт