🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 881
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 165
Ами нека да са готови на всичко, искам да видя мотивация и борба за тея мъже. Grinning

# 3 166
За Теа не знам, ама по Валерия определено точеше лиги Туджаров. Аз много го харесвам, дори се надявах той да е ерген. То, още не е късно да ни го сервират като втори ерген, ха, ха. Защо толкова недоволствате, че има младо момче? Според мен всички моми между 20 и 30 са подходящи за него, а както видяхме досега, брак и семейство от това реалити е малко вероятно да излезе. Аз поне на любов се надявам.

# 3 167
За Теа не знам, ама по Валерия определено точеше лиги Туджаров. Аз много го харесвам, дори се надявах той да е ерген. То, още не е късно да ни го сервират като втори ерген, ха, ха. Защо толкова недоволствате, че има младо момче? Според мен всички моми между 20 и 30 са подходящи за него, а както видяхме досега, брак и семейство от това реалити е малко вероятно да излезе. Аз поне на любов се надявам.

То вица ще е, че ще ги сложат в две имения сигурно и ни ги дават паралелно или обща сбирка и тоя младия (и не е на 18-19 все пак) всъщност ще е за каките/мамите, па дъртия за младите 😂🤣😂🤣 Тоя все пак е на 25-6 вече ама нали върви модата как мъжете сме загубеняци без успехи, та да трябва минимум на 30 че да е улегнал с кариера и ПАРА.

# 3 168
Ако са двама ергените може да има любовни триъгълници и четириъгълници..

# 3 169
Може пък найстина да има 2 ергена. Единия да е младо яре, другия да е по-възрастен 🤔

# 3 170
  • София
Само дано няма тези патетични и псевдоморалистки послания така обичайни за продукциите на Ники Николов.
Разбира се, че не искам и пошли сеири. Едното не е алтернатива на другото.

Иначе за двамата ергени, може би са взаимствали от руснаците. Ама там единия беше милионер, а другия обикновен работяга, фермер или нещо такова не помня вече. Не бедняк, но трудещ се и готин. И беше любопитно ергенките накъде ще тръгнат, към този с парите или към нормалното средностатистически момче.

Ама тук май няма да е така.

А и ако направят подобен сценарий 90% от публиката ще е на страната на ''бедняка'' или по-скоро не за него, а ще осъжда меркантилните момичета, дето гледали банковата сметка. Grinning

# 3 171

А и ако направят подобен сценарий 90% от публиката ще е на страната на ''бедняка'' или по-скоро не за него, а ще осъжда меркантилните момичета, дето гледали банковата сметка. Grinning

Има доста разлика между фермер с големи земи, техника, финансиране по европроекти и некой смотльо у кол център 😂🤣 пък и четох наскоро под видео на оня Боби star reporters за меркантилните жени и жените се счупиха да нареждат, къде си тръгнал да искаш жена и деца ако си загубеняк без нищо, жилище, коли, много кинти за издръжка на деца.

# 3 172
Ох този е голям комплесар милия .

# 3 173
На Борислав Star Reporters голяма част от съдържанието му е за меркантилността на жените. Личи си субективността от личния му живот, нищо меродавно няма в мненията му. Дори когато бившата му приятелка - певицата Християна Лоизу, чакаше дете от друг, не се стърпя да пусне саркастичен пост в соц. мрежи.

# 3 174
На Борислав Star Reporters голяма част от съдържанието му е за меркантилността на жените. Личи си субективността от личния му живот, нищо меродавно няма в мненията му. Дори когато бившата му приятелка - певицата Християна Лоизу, чакаше дете от друг, не се стърпя да пусне саркастичен пост в соц. мрежи.

Ми беше типично интервю от Плаза или 33 и т.н. ама така де да, той си говори тез неща и сам попринцип. Ама квото и да си говорим, хубав, приятен, забавен, пълноценен живот изисква яко пара.

# 3 175
А това, че ще са двама откъде тръгна като информация? Само защото казаха, че тази година и момичетата ще имат право на избор ли?
Струва ми се, че няма да ни зарадват с двама ергенина, но дано греша.

# 3 176
  • София
Всъщност така е, това са си наши догадки, ей така тръгна някак си. Няма нищо сигурно. Може пак да си е един ерген. Но какво чак толкова ще могат да избират ергенките, като те и преди това можеха да връщат роза.

# 3 177
Всъщност първият двоен Ерген е в Швеция, даже и Щатите са правили такъв сезон преди Русия. 2019, ако не се лъжа, сезонът си почва с един Ерген и няколко епизода по-късно изненадващо се появява вторият.
Не ми се струва логично да избират двама ергени, при положение, че трудността в намирането на един забави сезона.

# 3 178
Не са ли догадки това, че сезонът бил забавен от липсата на ерген? Може да са били други причините. Много ме съмнява да няма желаещи. За всякакви формати има кандидати.

# 3 179
Забавянето според мен е от смяната на екипа, който го прави.

Общи условия

Активация на акаунт