🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 339
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 330
  • България
Извинете, но този Виктор си е цял Мастагарков, даже е по-красив.

# 3 331
Не съм гледала ИВ, така че за мен Мартин е непознато лице. Даже е готино, че има препратка към поведението му от предишни предавания или връзката му с Емануела . Изглежда ми като Ерген, който грам не му пука за коментари във форум. Което е супер Simple Smile В същото време явно обича да е център на внимание. Изглежда, че не го е страх от провокации. Не е мой тип визуално, защото има нещо мазно, обаче иначе ми харесва непукизма и игривостта му. Добър за шоу. И добре вербализира.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 10:51 от Linda*kiss

# 3 332
Оо, пука му и още как. Прави се само, че е над нещата, а всъщност е много злобен и злопаметен.

# 3 333
Може, може, но към познатите си, с които дели нещо. За непознатите, от които няма полза, според мен му е все тая.

# 3 334
На мен най-важното за един Ерген ми е да има акъл и дар слово, засега само Алек бше така, но по някаква причина, не беше оставян да говори (абстрахирам се от финала).
Мартин, ако наистина е той, би бил точно такъв.

# 3 335
На мен най-важното за един Ерген ми е да има акъл и дар слово, засега само Алек бше така, но по някаква причина, не беше оставян да говори (абстрахирам се от финала).
Мартин, ако наистина е той, би бил точно такъв.

Наричаш режисираните глупости дар слово? Мартин далеч повече има дар слово, неслучайно викат, че е мазник. Алек си говореше окей ама празни приказки по сценарий. А па как повтаряше на всички едно и също.....

# 3 336
Ако Алек е говорел по сценарий, на другите двама как пък не успяха да им напишат нищо, та да могат и те да вържат две изречения на кръст?...
Освен в първите два Ерген-а да са били наели за сценаристи някакви свръх тъпи бездарници...

# 3 337
И аз не вярвам да са говорили по сценарий.  Може да са имали слушалка в ухото и да им подсказват по някоя дума, но и тримата си говореха кой както си може. Продължавам да се съмнявам, че този Елвис ще е вторият ерген. Не ми се връзва с образа изобщо.

# 3 338
В"тази сутрин" Наум каза,че след десет дни пътуват за Шри Ланка. Да си знаят детективите.

# 3 339
А това за Мартин откъде дойде, че не разбрах?

# 3 340
А това за Мартин откъде дойде, че не разбрах?
Една потребителка сподели тази информация.

# 3 341
Мддаа, ще има да гледаме, ако наистина Елвиса е другият ерген, как "шие" с коляното и се тресе от нерви ако другият ерген му обира ергенките и стратегиите му излизат криви...на мен той ми е най- антипати герой от гледаните реалити досега....предполагам, че е избран заради шооото и рейтинга.....нали на много е любимец точно щото беше "стратег" в ИВ.....

# 3 342
И аз потвърждавам за Мартин. Снимани са вече визитки и той е присъствал на някои визитки, явно още тогава си е избирал дамите, тъй като има някои дами, които не са били одобрени от него и са останали без визитки, нищо че са били избрани🙂

# 3 343
Ехее...ергенът решава кои визитки да се снимат. Много либерален тоя Ники Николов...

# 3 344
  • София
Винаги има такива и без визитки, някои от тях стигат напред. Да не се отчайват жените.

Общи условия

Активация на акаунт