🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 818
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 390
  • София
Ами значи им е достатъчно ценен и важен, за да уважат искането. Това при условие, че продукцията плаща те, защото те винаги са казвали, че си плащат сами - и аз им вярвам абсолютно. Помня на първия Ерген, че замина сам Наум и след известно време не издържаха и отидоха и семейство, за да са заедно. Нищичко за подигравка не виждам, много по-хубаво е да виждаме такива примери за семейни мъже (така е и Георги Блажев например), отколкото някакви гущеровци, братя-диневци, бачорски и тям подобни.

# 3 391
Просто странното е, че Наум е напълно излишен за шоуто, та чак и за родата му да плащат

# 3 392
Очевидно не е, щом е толкова коментиран тук.

# 3 393
Коментиран е точно защото е излишен и безличен според мен. И с него и без него форматът си върви. И ако не се беше изцепил с жалейката че със семейството си пътуват навръх Нова година на дестинация от 9000 км, даже нямаше и да се сетим за Наум. Точно затова го и коментираме.

# 3 394
  • София
Ние знаем ли, че плащат за родата му, щото това само при жълтурите го пише.
Аз не харесвам Наум, не ме разбирайте погрешно. Ама тези ежегодни вайканици за това, че семейството му пътува с него, са ми винаги адски странни.

# 3 395
ЧНГ, живи и здрави и много Ергени занапред.
Аз явно съм от малцинството, което харесва Наум като водещ на Ергена, ха, ха. Не ми е дразнещ, че си води семейството, щом така се чувства добре. Кой плаща ми е все тая, но щом го канят за четвърти път, значи виждат нещо в него.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 15:16 от Анонимен

# 3 396
И на мен ми е симпатичен Наум. Даже вече не си представям друг водещ, свикнала съм:)

# 3 397
Доколкото знам и други водещи на такива формати също често пътуват със семейството си, например Ралица Паскалева.

# 3 398
Не ми харесва като водещ Наум. Мрънкащо мекушаво човече изглежда и ако беше някой който допринася за шоуто няма да ме дразни, че мъкне родата. Но да режат от всякъде бюджет и да ги пращат семейно в Шри Ланка си е....дразнещо и непонятно за мен!

# 3 399
  • София
Аз пак да питам - как разбрахме, че предаването им плаща? Защото няколко жълти парцала го написаха ли?

# 3 400
Че и аз ако имах такава възможност бих помъкнала семейството си.

# 3 401
Освен всичко, Теа практикува свободна професия и не е вързана за едно работно място. Затова има възможност да бъде с мъжа си навсякъде.

Никога не съм виждала проблем в това. Проблем щеше да е само ако предаването се правеше от БНТ и парите идваха от бюджета. Частните ТВ да си правят каквото поискат.

Те и много от участничките са излишни - само по 10-12 правят сюжета, но са там.

# 3 402
Освен всичко, Теа практикува свободна професия и не е вързана за едно работно място. Затова има възможност да бъде с мъжа си навсякъде.

Никога не съм виждала проблем в това. Проблем щеше да е само ако предаването се правеше от БНТ и парите идваха от бюджета. Частните ТВ да си правят каквото поискат.

Те и много от участничките са излишни - само по 10-12 правят сюжета, но са там.

Свободна професия? И двамата са известни като Телешопови, много я плюят нея щот заряза работата си в банка и се влачи навсякъде с него и намаза всичко от него. А той живее цял живот на стари лаври, едва ли не стил hollywood nepobaby. Излишен смотльо е във формата ама нали е нашумял връзкар.

# 3 403
Ако иска ще си зареже работата в банка , кому е длъжна ?

# 3 404
Така звучи все едно е била квантов физик, а не е работила в банка. :д Не знам кой се дърпа от повече пари и пътешествия.

Общи условия

Активация на акаунт