🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 981
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 600
Айде, айде

# 3 601
Стига с тоя Генчо, давайте клюки за вуйчо Ваньо. Joy
Цвети преди тунинга.
Скрит текст:

# 3 602
Става в 3 да тренира. Психопатско ми звучи.🤣

# 3 603
Елена и Камелия ми се виждат супер отчаяни за мъже.

# 3 604
Днес цял ден ме разсмивате,момичета! Сега като си представих Валерия тунингована,приличаща на подобие на Джия...Дано чичко-паричко вземе да оправи и тази така емблематична вена ,та като почне да се ежи Нейно величество,да не и личи.

# 3 605
Порових се за Биометов из статии, най-интересно ми се видя, че е роден в Монтевидео, защото баща му е бил дипломат по това време. После се местят в Чили пак на дипломатическа мисия. От 1991 му е бизнеса, преди това завършва ТУ. После Бугатита, Ламборгинита и най-скъпата къща в Бг (въпросното бяло имение).

# 3 606
Тази Цвети на колко години е и с какво се занимава?
Ами, няма как да не се намеси Елена, след като се коментира Валерия. Те двете са скачени съдове.

# 3 607
Ами дай ти добър пример тогава, покажи им как се прави. Всеки може да сее негативизъм и хейт по форуми.

Мога единствено да посоча Румен Виста, само него обичам да слушам от бг личности в Интернет сега. Има много добри видеа през последните години откак се премести в Бали със семейството си.  Видеа за много истини от живота, на 40+ години е сега, от друго поколение, не някакви льохмани 20-30 годишни. Спря с реклами, спонсори дъра бъра, има нормална жена, две деца, строи и поддържа вили в Бали. Не е татуиран, не пие, не се занимава с тъпотии. Просто блести на фона на другите олигофрени къде лъжат и мажат нонстоп. Иначе аз да показвам пример? Никога не съм се захласвал по тези простотии да се снимам постоянно и навсякъде, да говориш на камера не е лесно и си е бачкане да снимаш, обработваш видеа, следиш работи и т.н. Не е моето. Пък и тва да имаш популярност си навлича неприятности. Ако се чудите как сумати от тези хорица са се превърнали в таквиз болни нарциси, ми те постоянно се зяпат в камерата, самовлюбват се, трият негативни коментари и блокират постоянно. Много хора лансират оная смешка Йоана Йоко за пример, "великата независима жена" с  мъж милионер измамник от herbalife.

# 3 608
20 и няколко , 91 или 93 ми се върти в главата , че е. Работи/работеше при него и е инфлуенсър .

# 3 609
След като се хвана с него стана инфлуенсърка, доста време бяха заедно .

# 3 610
Заедно са били поне 7 години, тя искала дечица, тоя не. Затова се разделили, защото наближавала 40 и й било време за семейство, разбирам я.

# 3 611
От нейни познати съм чула , че той я е зарязал заради Валерия , но тогава ми се виждаше безумно като клюка.

# 3 612
Хе-хе, '91-'93 - 20 и няколко....😀

Цвети е далеч от 40те, мисля, че е в началото на 30те. Нормално е да иска нещо по-стабилно, семейство..

Цвети преди тунинга.
Скрит текст:
Тук би трябвало да е в средата на 20те, изглежда много свежа. Но гърдите ѝ тук са коригирани. На клипчето в банята, където си оправя лицето, не ми харесва.

# 3 613
А дали Валка е зарязала Генчо заради Ваньо. Или Генчо Валка заради Ифка? Или никой никого не е зарязвал?

# 3 614
Валка и Генчо още са си заедно и се обичат, какво зарязване. Тези слухове за Ваньо ги пуска лошата Елена, която дебне от храстите.

Общи условия

Активация на акаунт