🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 983
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 615
От нейни познати съм чула , че той я е зарязал заради Валерия , но тогава ми се виждаше безумно като клюка.
Ти пък да знаеш такава клюка и да не я споделиш, срамота 😂 Валката да се шири в бялото имение, а ние тук да си мислим, че още са СИ заедно 😂

# 3 616
Безумно ми се виждаше , все още ми се 🤣 той така и така има други интереси , може да са си приятелчета с обща кауза .

# 3 617
Лелеле темата пак е станала Елена - Валерия...
Цветка Биометка, понастоящем Цвети Василева се развива, като инфлуенсър. Въпреки, че както някои спомена, няма го вече блясъка на бялото имение, където правеше ънбоксинг и бюти рутините си.

# 3 618
Безумно ми се виждаше , все още ми се 🤣 той така и така има други интереси , може да са си приятелчета с обща кауза .
Напротив, много логично е. Те имат обща кауза, която е супер обсебваща. Ако сте гледали на Валерия последните подкасти - тя говори само за кучета и дори разговорът да се отклони в друга посока, бърза да го върне обратно. Аз не я виждам с мъж, който не е като нея, не знам защо толкова много хора се заблудиха, че са семейна двойка с Генчо.

# 3 619
Този възрастният може би иска вече деца и затова се е събрал с толкова по-млада жена като Валерия.

Но защо пък не е сетил по-рано за това, а е чакал? Какви са му другите интереси?

# 3 620
Има син Биомета, за какво са му още деца…

# 3 621
Този възрастният може би иска вече деца и затова се е събрал с толкова по-млада жена като Валерия.

Но защо пък не е сетил по-рано за това, а е чакал? Какви са му другите интереси?

Глупости, точно на 62 ще се занимава с деца 🤣😂🤣😂🤣 ще ѝ бие шута след 5 години. Баш стил Ди каприо, отдавна щеше да има деца ако наистина искаше.

# 3 622
По-назад май пишеше, че няма деца.

И ако наистина има само един син, това изобщо не са много деца.

# 3 623
Аз не знам да има деца Биомета, ако имаше син, все щяха да са го налазили видните бръмчалки.

# 3 624
Най-логично ми се струва с Валерия да са събрали кучетата и да се грижат общо за тях.

Генчо е пуснал стори, че търси масажист - за София.

# 3 625
Най-логично ми се струва с Валерия да са събрали кучетата и да се грижат общо за тях.

Генчо е пуснал стори, че търси масажист - за София.
И заради кучетата на Валката е натирил приятелката си ли? Rolling Eyes Ако и това е вярно, де.

# 3 626

Ваньо и новата, качена от него преди малко.

# 3 627
Ваньо пак с камилското комито. И даа товаа май е Валерия.

# 3 628

Ваньо и новата, качена от него преди малко.

100% e Валката, а тоя па, само му липсва да сложи маска I AM BATMAN 😈😂🤣😂🤣

# 3 629
Дайте му инста на този вуйчо да го прегледам.

Общи условия

Активация на акаунт