🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 971
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 645
  • # супернатурална #
Ред е на Генчо да отвърне на удара. Може пък той да реши да драсне два три реда на Елана.

Е чак толкова отчаян няма как да е.

# 3 646
  • София
Верно сериозна клюка Joy Хем донякъде си мисля, че не е каквото изглежда, хем би било много пикантно, ако е Laughing

Ред е на Генчо да отвърне на удара. Може пък той да реши да драсне два три реда на Елана.

Елена няма и никога не е имала шанс с Евгени. Не мисля и че би се унижила отново да го търси. Надявам се, поне.

# 3 647
Виктория, Ирина и Мария сигурно си скубят косите, че заспалата Валерия отвя цялата руска школа Joy

Дори и те не са закъсали с чак такива дъртаци да спят. 🤣😂 Та Валката сигурно само за имението и колите и парцалките мисли.

# 3 648
Аз от едно време си мисля, че Валерия има проблеми със социалното поведение и като цяло има малко по-различни възгледи и по по-различен начин ѝ работи мозъкът. Хипер фокусирана е на тема кучета... Но като цяло е по-добре да не ѝ правя психопрофил от разстояние.

Сега ми е интересно какво ще се случи с Евгени. Любимият ми ерген и участник от предаването. ☺️

# 3 649
Валерия, ако е достатъчно хитра, ще използва престоя в алабастровия замък да основе законен и качествен приют по всички правила. Фондация ли, НПО ли, не знам, но да е нещо, което ще остане и като скъса с дедо си. Той, ако е ангажиран с каузата, ще го финансира и подкрепя и след това.

# 3 650
Верно сериозна клюка Joy Хем донякъде си мисля, че не е каквото изглежда, хем би било много пикантно, ако е Laughing

Елена няма и никога не е имала шанс с Евгени. Не мисля и че би се унижила отново да го търси. Надявам се, поне.
Аз се шегувах, но все пак нищо не се знае и не е сигурно в тоя живот. До преди ден няки хора се кълняха във вечната дружба между Генчо и Валка.

# 3 651
Виждам Генчо и Лили Иванова като логичната нова светска двойка, а и музиката ги обединява.

# 3 652
Валерия не е и никога не е била достатъчно умна да основе законен качествен приют. Но ще хранят няколко кучета в лукс обстановка и ще мислят колко са добри и възвишени.

# 3 653
Не пак темата с приюта...
Ето малко информация за новото гадже на Валерия - чичката:
https://www.168chasa.bg/article/12167039

# 3 654
Ако мен ме спрягат, че ходя с такъв мъж, ще изляза от режим "инкогнито" и ще кажа най-после дали съм обвързана. Grinning

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 22:33 от Meddyy

# 3 655
Валерия има нова свекърва ! Че к'во и беше на старата?

# 3 656
Тя сега още повече ще се надуе и ще си повярва, но такива момичета не се замислят какъв жалък живот живеят. Защото дядко командва парада и всяко нещо си има цена. Колко е смешна Валка.
Дядко е известен с фетишите си и строгият режим, на който подлага момичетата 🤣🤣. Например само ябълка за вечеря или да ставете 4.30 сутринта да тренирате. Мерси за такъв живот.

# 3 657
От 3 дни се говори, че са заедно и вече качват общи снимки, а вие тук вярвахте за двама човека, които се отследваха и се появяваха само на общи събития, че са си заедно Grinning
Щом имат еднакви интереси е чудесно да са заедно. С Евгени единственото общо беше, че и двамата не ядат месо, но парадоксално имат енергията на веяни скумрии.

# 3 658
  • София
Валерия има нова свекърва ! Че к'во и беше на старата?
Избива ми на черен хумор тук, ама ще се въздържа. Старата май е набор на настоящия любим, ама 100% любовта към кучетата ги е събрала.
От всичко, което знам за Ваньо си представям връзката да в започнала така  “Давам ти Х сума месечно, прави се че сме заедно и не ми споменавай деца” Wink  Само не знам какво ще прави с чантите на Цвети, които не  са от еко кожа.

# 3 659

Евгени изтегли късата клечка с избора си. Сега той ще излезе виновен за разлъката. Хитруша е Валката.  Може и да е имало някакви циркове между тях и сега му натрива носа.

Общи условия

Активация на акаунт