🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 703
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 840
  • Варна
Сезонът, който сега ще снимат, кога ще се излъчва?

# 3 841
"Да се жертва за благородна кауза и да използва финансова облага" си е чиста проституция. Страхотен морал имате, браво.

Двама възрастни и сингъл хора са се събрали. Какво намират един в друг си е тяхна работа.

Хайде да не си обсъждаме морала. Защото много по-морално ще е ако е с него заради някаква кауза, отколкото заради комичният му, граничещ с хорор герой от филм външен вид, или заради парите му.

# 3 842
Според мен "любовта обича тишина" официално вече е сменено с "Парите не миришат". Което и най-вероятно си е било първоначалната идея за участие в Ергена, само дето Генчо се е оказал жалък трамплин.
Апропо, защото тук се вменява желание на вуйчо да спонсорира приюти,ние сигурни ли сме,че победителката не е направила приличен такъв? Все пак доста хора подходиха емоционално и даряваха след предаването.

# 3 843
  • Sofia
Приют не е показвала.

# 3 844
Честно, но от Валерия за никакви приюти не научих кой знае какво, нито пък разбрах как точно там ги движи нещата и какво толкова е постигнала след участието в предаването си. Не успя и по никакъв начин да ме зариби към някакви каузи, вегански и подобни, но затова пък на вуйчо Ваньо, колите и палатите му каква реклама направи само Sunglasses И не съм само аз така.

Ако вуйчо Ваньо бъде така щедър и реши да спонсорира и други гладни веганки осиновили улични кучета, желаещи да водят здравословен начин на живот,  обаче на 100% съм сигурна, ще се появят много приобщени към въпросните каузи и отговарящи на този профил.

Както и да е, Бъди е случил на собственичка и сега ще се шири в кучешки рай, ще може да поджафква и да се напишква в бугати.

# 3 845
  • Street of Dreams
"Да се жертва за благородна кауза и да използва финансова облага" си е чиста проституция. Страхотен морал имате, браво.

Двама възрастни и сингъл хора са се събрали. Какво намират един в друг си е тяхна работа.

Хайде да не си обсъждаме морала. Защото много по-морално ще е ако е с него заради някаква кауза, отколкото заради комичният му, граничещ с хорор герой от филм външен вид, или заради парите му.

Moрално е да проституираш, неморално е да харесваш по-възрастен, по-нисък, по-дебел. Ясно.

# 3 846
Горките стари чичаци с бугатита..дори една на милион да е с тях защото ги обича, те пак ще са сигурни, че е с тях заради парите🤣
За валка съм сигурна, че нямаше да е с него ако е голтак но обича улични животни. Нито ако е фрашкан с пари, но ги мрази. Та нейното си е джакпот.

# 3 847
Според мен Валерия е точно там, където иска да бъде. От това, което ни показа досега, се вижда, че смисълът на живота и са животните и по-специално кучетата, нормално е да търси мъж с нейните обсесии. Нали вече опита със заможен, влюбен в нея, но необичащ кучета мъж. Може би сега е намерила сродната си душа.

# 3 848

Старо стори на Цвети. Това малко жени биха го търпяли.🤢 А тя е Търпяла. Тъкмо си е за валката това легло.

# 3 849
  • Street of Dreams
Според мен Валерия е точно там, където иска да бъде. От това, което ни показа досега, се вижда, че смисълът на живота и са животните и по-специално кучетата, нормално е да търси мъж с нейните обсесии. Нали вече опита със заможен, влюбен в нея, но необичащ кучета мъж. Може би сега е намерила сродната си душа.
Може и да не е. То няма само един фактор за дълга връзка - може утре за друго да се разделят. Може и изобщо да нямат връзка.

Тези кучета сега на кого са - на чичо, или на бившата му? Да не би да са били нейни през цялото време, а той да няма?

# 3 850
Може и да не е. То няма само един фактор за дълга връзка - може утре за друго да се разделят. Може и изобщо да нямат връзка.

Тези кучета сега на кого са - на чичо, или на бившата му? Да не би да са били нейни през цялото време, а той да няма?
Еми, всичко е възможно. Ако чичо Ваньо си търси спокойствието и не изтърпи неприятния характер на Валка…

# 3 851
Като напъне и подуе вената Валето, дано не го бие Вуйчо Ваньо.
Утре ще празнуват имен ден, ще има снимки.

# 3 852
Валерия отдавна не е младо момиче. Не съм ѝ виждала личната карта, но почти сигурно е на около 30 и на толкова си изглежда.

Валерия е на 26, не знам откъде го измислихте това че е на 30.

# 3 853
Любимата маникюристка на Валето си има нов салон в Пловдив. Биометов знае ли? Joy

# 3 854
Защо ми се струва, че Валерия има толкова приют, колкото аз имам влак. Никой, никога не го е виждал и тя не го е показвала. Май само обича кучета, но не и да се грижи за тях, поне не за дузина. Аз понеже съм тома неверни, а на Валерия пък хич никога не съм й вярвала и така и неможа да ме убеди, нито в любовта си към Генчо, нито към животните, а защо е с дядо, то е ясно. Всеки обича лукса и Валерия не е по-различна от от приятелкие си Айлин и Джия.

Общи условия

Активация на акаунт