🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 689
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 870
Е колко пък да е явна, щом толкова го крие този приют? Деди показва, но приют никога.

С оглед на безопасността, може би. В моя град на два пъти палиха мястото, където една организация приютяваше кучета и котки, докато им се намерят семейства. Доста животни починаха. И аз да имам приют, и аз няма да разкрия публично местоположението му.

# 3 871
Описвате “воденето на някакви си животинки там, в клиника” с такова пренебрежение, от което само личи че никога не сте водили и плащали за лечение на бездомничета

# 3 872
Да уточня,че във Варна Animal Hope се грижат и за кучета,и за котки,и има прозрачност и отчетност. Там с чисто сърце дарявам.

# 3 873
Аз говоря за този в Каменар, там мисля, че последно нямаше за котки?

# 3 874
Явно за различни неща говорим. В Каменар е общински, а тези ,за които писах са НПО.На Валерия да не би да е общински?

# 3 875
Валерия прави годишен календар, където се снима с поне 12 различни бездомни животни, ако й следите профила в инстаграм - успяла е да намери осиновители на много от сниманите животинчета. Дори и 12 животинчета да спасява годишно, пак е достойно за уважение, а в профила си тя споделя за много повече. Интересно ми е критикуващите я на тема каузата й колко животни спасяват на годишна база?

Аз нямам съмнение, че помага, защото лично на мен е помогнала за нашето кученце с препоръка за оператор, който да извърши операцията и къде  извън бг да направим изследванията, бе мнгоо мила и после се интересуваше за състоянието. Писала съм преди в темата, че е реагирала и на сигнал от приятелка за бездомно кученце и е дошла да го вземе. В инстаграмът й често търси транспорт, за да прибере някое куче - така че явно намира начин нищо, че не е шофьор.

А за приюта Валерия е разказвала, че не дава локация, защото редовно изхвърлят животинки пред вратата му и просто няма капацитет да приемат повече. Но всеки може да види адреса, той си е регистриран приют.

# 3 876
Описвате “воденето на някакви си животинки там, в клиника” с такова пренебрежение, от което само личи че никога не сте водили и плащали за лечение на бездомничета
Това така написано е твърде пресилено. Няма как да знаем кой какво прави и какво плаща.Друга беше идеята и тя опира до все едно и също нещо,- прозрачност. А идеята за прозрачността пък идва от публичността на  Валерия.

# 3 877
Според мен Валерия е точно там, където иска да бъде. От това, което ни показа досега, се вижда, че смисълът на живота и са животните и по-специално кучетата, нормално е да търси мъж с нейните обсесии. Нали вече опита със заможен, влюбен в нея, но необичащ кучета мъж. Може би сега е намерила сродната си душа.

Хайде, бе! Отдавна съм в средите на хората, които по един или друг начин спасяват или помагат на бездомни животинки. Знаете ли колко млади, умни и симпатични момчета са ангажирани с тази кауза, но почти по правило всички те не са заможни, да не кажа някои с доста ограничен стандарт на живот. Е, защо Валерия не се влюби в някой от тези млади хора, а в неприлично богат господин на годините на баща й? Да, вероятно любовта му към животните също има значение, но не е решаваща. Поне според мен.

# 3 878
Ама там има и любов ли?

# 3 879
Според мен Валерия е точно там, където иска да бъде. От това, което ни показа досега, се вижда, че смисълът на живота и са животните и по-специално кучетата, нормално е да търси мъж с нейните обсесии. Нали вече опита със заможен, влюбен в нея, но необичащ кучета мъж. Може би сега е намерила сродната си душа.

Хайде, бе! Отдавна съм в средите на хората, които по един или друг начин спасяват или помагат на бездомни животинки. Знаете ли колко млади, умни и симпатични момчета са ангажирани с тази кауза, но почти по правило всички те не са заможни, да не кажа някои с доста ограничен стандарт на живот. Е, защо Валерия не се влюби в някой от тези млади хора, а в неприлично богат господин на годините на баща й? Да, вероятно любовта му към животните също има значение, но не е решаваща. Поне според мен.
Абсолютно е така, само че аз не казах “кауза”, а “обсесия”, защото при нея е точно това. Валерия си има нужда от финансиране, и то стабилно, за да задоволява потребностите си. В този смисъл съм напълно съгласна с теб.

# 3 880
Валерия да си държи дядката и да не проповядва вече морал, защото нейният го видяхме.
За приюта, мисля, че като публична личност можеше да привлече много  повече средства за каузата си,  за  да не разчита на богат спонсор.

# 3 881
Не съм много в течение, но... вярно ли е, че нов сезон няма да има, заради изцепката на Сашко мамин златен?

# 3 882
Не е вярно.

# 3 883
Валерия не беше ли казала, че едно от нещата, от които имали нужда животните в приюта й, е внимание и приканва хората, които имат желание, да го посещават, за да се грижат и да си играят с тях? И на мен ми е интересно, има ли някой, който да е бил там някога, за да помага или да си осинови куче и да е видял какво представлява. Май не съм чувала, но кой знае

Тази Меглена Дерменджиева си я спомням от Смени жената. Предполагам, че наистина обича животните... Но аз лично не бих я имала за пример за прозрачност и като човек...

Скрит текст:
Ако трябва да съм честна, най-искрена защита и любов към кучета и котки съм виждала от няколко по-възрастни хора край блока на баба ми и дядо ми. Няма фондации, няма приюти, няма съмнителни кампании за набиране на средства, няма ТВ изяви, за да си градят разни чисти и благородни образи, а си отделят от залъка наистина, за да нахранят и друго същество освен себе си.

# 3 884
Аз също храня бездомни животни , купувам храна и прочие , но съм егоистка и си признавам , че не бих имала силите и нервите  да правя това , което прави Валерия . Не я следя , но ако и отворя профила винаги качва нещо свързано с животните , не знам защо ви дразни толкова , че човек си има кауза . Може да е фанатична , да не я представя по най-добрия начин , но със сигурност е помогнала на много животни като дава гласност .
Ок не я харесвате , всеки си има мнение , но се прекалява вече . 🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт