🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 670
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 885
На мен лично ми е просто интересно дали има хора, които са ходили реално и са направили сравнение с друг такъв. Не се съмнявам в съществуването му или, че тя конкретно нещо лъже и мами

# 3 886
Не съм имала предвид валия коемнтат , а тъпотиите , че само кучета спасявала , пак казвам не я следвам , симпатична ми беше в предаването ( особено на фона на Елана , Пам и Мика) , но ако и отворя случайно профила винаги е качила нещо свързано с животни . Ако иска и смао кучета ще спасява , то човек да не направи добро , все ще се намери някой да критикува.

# 3 887
Не съм имала предвид валия коемнтат , а тъпотиите , че само кучета спасявала , пак казвам не я следвам , симпатична ми беше в предаването ( особено на фона на Елана , Пам и Мика) , но ако и отворя случайно профила винаги е качила нещо свързано с животни . Ако иска и смао кучета ще спасява , то човек да не направи добро , все ще се намери някой да критикува.
Аз не видях никой да я критикува за това,че помага за спасяване на животни.Не знам защо така го разбирате. Ясно е,че дори едно спасено,е спасено. Критиката е от друго естество - липса на отчетност и разминаване между казано и показано.Аз откакто станах неволен свидетел на разговор между две "спасителки",, които си деляха сумите за осиновявания в чужбина, вече имам много на ум. Относно Валерия, мисля,че Тушев охотно хиперболизира и разкраси каузата й , както всички останали с техните бутици и дипломи.

# 3 888
  • Разпиляна във въображението
Къде е разликата между казано и показано? И аз като отворя профила й виждам все някакви акции. Във фейсбук търси превоз за животни, води ги на клиники. Сега бяха събрали храна на животни. Казва и прави.

# 3 889
Не съм много в течение, но... вярно ли е, че нов сезон няма да има, заради изцепката на Сашко мамин златен?
Не, след няколко дни заминават да снимат в Шри Ланка.

# 3 890
  • # супернатурална #
Валерия да си държи дядката и да не проповядва вече морал, защото нейният го видяхме.
За приюта, мисля, че като публична личност можеше да привлече много  повече средства за каузата си,  за  да не разчита на богат спонсор.
Кога точно е проповядвала морал? И какво и е на нейния-не сменя гаджетата като носни кърпи, не съм чула да спи със женени мъже...на фона на целия к&%$@лък в общественото пространство(и не само) си е съвсем прилична.
Да привлече "много повече средства" от кой?  Друг привлякъл ли е повече от нея? Тя колко е привлякла, според теб, и колко е нормата?

# 3 891
Къде е разликата между казано и показано? И аз като отворя профила й виждам все някакви акции. Във фейсбук търси превоз за животни, води ги на клиники. Сега бяха събрали храна на животни. Казва и прави.
Признавам си,не я следвам. Чета тук това, което споделяте. Имах впредвид,че в публични изяви тя говореше,че в приюта тя и приятелката й сегрижат за 60 и повече кучета и още толкова котки, което е много,ама много труд и действително има огромна разлика от това да спасиш няколко животни като ги заведеш в клиника и събираш средства. Последното не го пиша,омаложавайки това,а с ясното съзнание,че много анонимни хора правят същото. От известно време аз лично имам и едно на ум , защото  действително има хора които печелят от съпричастността ни на тема животни. И тогава говорим за бизнес,а не за кауза. Не казвам,че случаят с Валерия е такъв. Просто за мен този приют е мит. Това имах впредвид.
Валерия да си държи дядката и да не проповядва вече морал, защото нейният го видяхме.
За приюта, мисля, че като публична личност можеше да привлече много  повече средства за каузата си,  за  да не разчита на богат спонсор.
Кога точно е проповядвала морал? И какво и е на нейния-не сменя гаджетата като носни кърпи, не съм чула да спи със женени мъже...на фона на целия к&%$@лък в общественото пространство(и не само) си е съвсем прилична.
Да привлече "много повече средства" от кой?  Друг привлякъл ли е повече от нея? Тя колко е привлякла, според теб, и колко е нормата?
Не мислиш ли,че на този въпрос точно тя трябва да отговори? Това,че е докоснала емоционално някой,не я прави автоматично идеал за всички.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 09:05 от mamaivy

# 3 892
Айде пак! Стане ли въпрос за Валерия, темата винаги отива в посока колко възвишена, благородна и невероятно добра e тя с нейната кауза. Аз пък се чудя не от къде има пари, а от къде има време да се занимава с това. На 26 години една жена с претенции за интелигентност и образованост, не трябва ли вече да се развива професионално? И от друга страна, като толкова обича животните, защо не се съюзат с другите като нея и вместо да се борят с обикновените хора, не започнат да се борят с тези, от които зависи да няма бездомни кучета по улиците? Но, явно не всичко е толкова чисто. Аз знам от социалните мрежи няколко спасителки с приют и НИТО една не споделя постовете и призивите на Валерия, нито пък тя споделя техните. И са ми много смешни воплите, че нямаме право да говорим, защото не сме ние тези, които храним и спасяваме. Еми, всеки сам избира каузите си. Моята са тежко болни деца, които се нуждаят от лечение и всеки месец отделям средства за нея. Не ме трогва Валерия с нейната, съжалявам. Темата чичото ми е по-интересна, отколкото тази за нейната прекрасност като спасителка.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 14:04 от Анонимен

# 3 893
  • Разпиляна във въображението
Разбирам, че за вас е мит, но категорично се пише за разминаване между казано и показано. Погледнете профила й. Тя е ангажирана с животните, търси помощ, получава помощ, благодари на хората, които даряват. Кой знае колко в момента са кучетата, но ако се отиде на място може и да се разбере. Наистина не разбирам защо постоянно се поставя под съмнение нейната ангажираност след като тя е видима в социалната мрежа ден след ден. https://www.instagram.com/thegirlwiththestrays/
Доколкото съм чела не изисква всичко да се превежда на името на организацията й. Има директни сметки, може и на място в клиниките, където се лекуват животните.

# 3 894
Тя не че прави нещо лошо, но прави каквото правят адски много хора, без претенции за възвишена кауза. И без да скачат срещу хората.
Просто очаквахме, че с дадената им трибуна, всяка от нас ще е с по поне едно осиновено куче в ръка на 865549 концерт на Генчо, а то какво стана...
Както и да е, с парите на биомета може да оправи всички кучета в България.

# 3 895
  • София
Интересно как съдите дали има приют или не, дали помага на животни или не, като даже не сте се позаинтересували. Няколко човека казаха вече, че всичко се качва в профила й. Направете си труда поне да погледнете. Отчетност Валерия дължи на дарителите, не на вас.
А с какво трябва да се занимава една млада жена или не, си е нейна работа, не проектирайте вашите лични представи и очаквания за живота върху другите.

# 3 896
Разбирам, че за вас е мит, но категорично се пише за разминаване между казано и показано. Погледнете профила й. Тя е ангажирана с животните, търси помощ, получава помощ, благодари на хората, които даряват. Кой знае колко в момента са кучетата, но ако се отиде на място може и да се разбере. Наистина не разбирам защо постоянно се поставя под съмнение нейната ангажираност след като тя е видима в социалната мрежа ден след ден. https://www.instagram.com/thegirlwiththestrays/
Доколкото съм чела не изисква всичко да се превежда на името на организацията й. Има директни сметки, може и на място в клиниките, където се лекуват животните.
Честно, за мен кварталната пенсионерка, която живее сама и отделя от мизерната си пенсия,за да храни десетина улични котки е много по- голям герой. Или класната на сина ми, която организира събиране на храна за общинския приют и децата видяха всичко от първо лице.Изобщо не ми е важна Валерия . Не знам даже защо се хванах да отговарям.
Хубав ден на всички!

# 3 897
Ам Валерия имаше доста странно време с претенции за Каузата й! Неведнъж се писа, че претенциите са единствено затова, че можеше да повлияе на хората да не хвърлят и да осиновяват кучета, да кастрират, да обучават и изобщо, да спечели хора за каузата! Мисля че най-разочаровани от нея са именно хора, които не просто даряват, а са навътре в проблемите.

# 3 898
Интересно как съдите дали има приют или не, дали помага на животни или не, като даже не сте се позаинтересували. Няколко човека казаха вече, че всичко се качва в профила й. Направете си труда поне да погледнете. Отчетност Валерия дължи на дарителите, не на вас.
А с какво трябва да се занимава една млада жена или не, си е нейна работа, не проектирайте вашите лични представи и очаквания за живота върху другите.
Не забравяй, че обсъждаме 'млада жена', която доброволно стана публична личност и я обсъждаме във форум, създаден специално за нея и колежките и от Ергена. В групата се забавляваме, а не и дирим отчетност и едва ли някой стига до там, че да проетира собствения си живот върху този на Валерия.

# 3 899
Съвсем нормално е хората да бъдат любопитни с какво се издържа, докато спасява животни и затова да се интересуват от отчетност.

Общи условия

Активация на акаунт