🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 212
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 240
Ееее, не така, в първи и втори сезон си имаше доволно хубавици. Особено пък при Генчо, дето се видя като дете в сладкарница, извън предаването нямаше шанс и да му кимнат даже. Той затова се видя в чудо коя по-напред да целува, да натиска, да смуче... Сега като се замисля, една Габа му трябва, че тамън се е сринал до това ниво, ще са си лика-прилика.

# 6 241
Ееее, не така, в първи и втори сезон си имаше доволно хубавици. Особено пък при Генчо, дето се видя като дете в сладкарница, извън предаването нямаше шанс и да му кимнат даже. Той затова се видя в чудо коя по-напред да целува, да натиска, да смуче... Сега като се замисля, една Габа му трябва, че тамън се е сринал до това ниво, ще са си лика-прилика.
От сърце се смях за Габа и Генчо! ❤️

# 6 242
  • Street of Dreams
Да не забравяме все пак, че този въпросен мъж ще е заобиколен от горещи мадами, които ще му се натискат. Не всеки е железен, може много бързо да се развърже, както е обвързан.
И какво гледаме в такъв случай? Вместо предаване за Ерген търсещ половинка в живота, проверяваме на чичо Елвиса колко му е слаб ангела? Дъно.

# 6 243
Горещи мадами досега в ергенът ..... Имало е макс по една две, Айлин, Мони, Марта..... Повечето са тотал щета
Коя Мони, не си я спомням

# 6 244
Зингенер или там както се пише, танцьорка , рисуваше си скандлано веждите

# 6 245
Да не забравяме все пак, че този въпросен мъж ще е заобиколен от горещи мадами, които ще му се натискат. Не всеки е железен, може много бързо да се развърже, както е обвързан.
И какво гледаме в такъв случай? Вместо предаване за Ерген търсещ половинка в живота, проверяваме на чичо Елвиса колко му е слаб ангела? Дъно.

Защо, досега какво гледахме 3 сезона, някой си търсеше половинка ли?

# 6 246
Мони

Скрит текст:

# 6 247
Чак пък чичо... Те половината моми от Е3 бяха колкото него.
Дъното беше 36-7 годишни жени да се борят и да ронят крокодилски сълзи за 28 годишен "мъж".
По-скоро ще гледаме, надявам се, как "чичо Елвиса" ще приземява летящите в облаците кифли.
 Нямам търпение да започне, за да видя това.
То иначе е ясно, че никой не търси любов в риалити и случайно ако стане, то е въпреки това.

# 6 248
Леле, тази МОни е всичко друго, но не и гореща. Жената дори не е изкусителка, две думи на кръст не можеше да върже в разговор с Евгени, няма и помен от провокативното поведение на Марта, Айлин, с които е сравнена.

# 6 249
Мони не можела да върже две думи на кръст, припадам от смях. Там монтажът беше толкова брутален, че го изкараха как той стои, мълчи и я гледа, тя стои, мълчи и го гледа, той пак стои мълчи, тя го гледа още по-многозначително и пак мълчи - индийски сериал. Много ясно се видя в ситуации, че има остра, бърза и гладка мисъл, както и борави с думите супер умело. Ама то с този борсук може и да е мълчала, то какво да му говори човек, той мълчи и гледа изпод вежди и къдрици и току изсумти нещо.
Иначе за гореща - не знам, на мен не ми харесва как се е докарала с тези излишни корекции.
Като цяло в сезона нямаше кой знае какъв интерес към Генчо. Сал една Елена се беше затръшкала.

# 6 250
Нямаше ли от 18-ти да започва Ергенът- някой назад е написал 10-ти. Аз ще взема да изпусна началото Grinning

Да, на 10.02  е началото. Може да видите тв програмата в нета.

# 6 251
Ама защо няма реклама, как така започва тихомълком? Че аз ако не чета темата, няма да разбера, че започва.

# 6 252
Аз не помня някоя да е имала успех да завърже смислен разговор с Евгени.Повечето мълчаха като пукали,ама май на него му харесваше,че и той не бе от разговорливите.Пам само го ползваше като "бюро жалби" и хленчеше,Айлин като се сетя мяукането и и ми се гади.Валерия и тя не знаеше какво да каже.

# 6 253
Само на Елена ѝ вървеше приказката с него, защото си говореше сама.

# 6 254
Много беше зле Мони, в главата две клетки си правят компания.
Пробва се и тя да се прави на мистериозна и непредсказуема и ѝ биха шута, за щастие, че даваше лош пример как уж жените трябва да им четат мислите и да им вадят думите с ченгел и да правят метани, докато склонят да кажат нещо - и номера не мина

Общи условия

Активация на акаунт