🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 009
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 300
Каза, че този Ерген е сниман за по-кратко време и монтажите ще вървят паралелно с излъчването. Това я е разколебало.

# 6 301
О браво за апартамента и за Шри Ланка, това са големи постижения. Особено апартаментът. Да си переш в твой имот, купен лично от теб, е много по-яко, отколкото в чужди мокри помещения, пък били те алабастрови. За Лондон също браво — в пъти по-добра дестинация от Берлин и Брюксел взети заедно.

Честно казано, и аз не бих се бутала пак в Ергенът след всичко, което ѝ се случи там. Особено ако трябва да ходя в жегата, влагата и комарите на Шри Ланка. Ако го направят в Тоскана, Южна Франция или поне Сардиния/Сицилия/Корсика, може да си помисля.

# 6 302
Аз, като слушам за това снимане набързо, започвам да си мисля дали сезонът няма да е много претупан. Защо е необходимо да го снимат точно там, ако пак не разполагат с достатъчно финанси...

# 6 303
Много светъл и хубав апартамент си е взела Елена, видях на стори, да си го напълни с деца, мъж и каквото още иска
Когато говори зад кадър има много приятен глас

Да не кажете пак че нещо я хейтим безпричинно. Което е ок е ок.

# 6 304
А и защо да отиде в Шри Ланка и да бачка 24/7 като в момента са в процес на опознаване с гаджето й и й предстои да отиде да го види в Англия за първи път? Не е като да са супер парите или да е уникална професионалната възможност, реалитита има под път и над път.

Хубаво е, че има приоритети, дано да не направи и тази връзка публична и да не стане както с Асен на първите 3-4 месеца от връзката им да четем бюлетини какво била казала сестрата/майката на Асен и да четем истории.

Също така тя казва, че за нея мастърмайнда на Ергенът е Радо Тушев, не Ники Николов и би работила именно с Радо Тушев и екипа му. Така че дано Радо Тушев да я викне. Пожелавам й го

# 6 305
А този Петър като е пианист в Лондон, дали се познава с Евгени? Grinning

# 6 306
"Ергенът в Рая" ще се прави по- късно от Радо Тушев. Иначе тя каза,че ѝ харесва да работи с неговият екип.

# 6 307
А този Петър като е пианист в Лондон, дали се познава с Евгени? Grinning
Не го следва в инстаграм, но би трябвало да го познава, защото и двамата са от Пловдив Simple Smile

# 6 308
Аз пък съм с позитивна нагласа за Николов, Тушев ми опротивя.

# 6 309
Елена не е ли вече лице на Нова, какъв Ерген обмисляла да снима? Обикновено ги връзват с договори да не ходят в други телевизии.

Мери от миналия сезон от известно време обикаля Мексико и Карибския регион с новия си мъж - на круиз са. Веселячка е и още я следвам в Инста.

Иначе съм изненадана, че още няма никакви новини за старта на предаването. От днес намерих само една статия, че Наум бил НАГЪЛ, защото взел тъща си и майка си в Шри Ланка (те пък откъде знаят, че не е платено с лични средства, вместо от продукцията - а и дори да е, това не са държавни пари). Нооо, нищо друго. Нито в сайта на БТВ, нито в СМ.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 21:39 от Lilly_85

# 6 310
Словакия в момента и те снимат техният ерген в Шри Ланка.Дания са снимали миналата година там

# 6 311
Ето го, вече и официално в сайта - започва в понеделник. Добре че са направили такъв голям анонс, за да не го пропуснем. 😁

Скрит текст:

# 6 312
Много е готина Елена, с няколко клика видях и новото гадже- пианист е и изглежда доста по-добре от предния, че и от Генчо. Браво на нея, заслужава щастие.
Тя е обикновена жена, не красавица, която цял живот се бори - нормално да е по-неуверена и да има съмнения.

# 6 313
Елена явно си има много специфичен тип - тъмнокоси пловдивски пианисти, които са учили в Англия. 😁 Симпатяга изглежда на външен вид. Дано не пропее и той след някоя друга година “Омлет” (или “Бъркани яйца”).

# 6 314
Най-красиви за трите сезона за мен са си Микаела на първо място, Айлин второ и може би Марта.
Имаше си още доста хубави момичета и в трите сезона, като най-красиви бяха във втори. На мен Валерия (с3) ми е като мъж, а Екатерина малко като ембрион😅
Гледах “Елате ми на Гости” и Киара ми направи добро впечатление и е хубава. Мика ми е сладка и ненатоварваща, но в никакъв случай не бих казала семпла или глупава. Пам ме депресира, като я слушам и някак лъхаше злоба от нея, а у Лия има нещо напрягащо и пренавито и с този бюст все на показ.. пък в Ергенът я харесвах, жалко.
Вики, никога не ме е дразнила чак толкова много и беше приятна за гледане в това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт