🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 707
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 375
Никой не казва, че Тушев е направил Валерия финалистка на всяка цена. Просто тази Искра е казала, че има познато момиче, с големи амбиции и оттам вече и побутването и високомерието. Доколкото знам, така стават нещата в тези среди.
Kак го е казала като Валерия почва да се появява на снимки от рождения ден на Искра (с благотворителна цел бездомничета) едва след излъчването на предаването, не преди предаването. Освен ако Искра не е някаква ясновидка не виждам как може да се спекулира, че Искра е познавала Валерия преди снимките на предаването, за да я препоръча.
Спекулираме, това че я няма на другите рождени дни нищо не значи, може да е била в Япония тогава. Вие откъде сте сигурна, че не са се познавали преди това?

От познат до познат има разлика, очевидно това е бизнесдама със сериозни възможности. Всеки в тези среди иска да е в добри отношения със силните на деня.

# 6 376
С вуйчо какво става? Още ли са заедно с Валето, защото Силви е прекалено красива да работи Joy

# 6 377
Включване от трети сезон. Хубаво е да знаем, че някои хора са си все толкова чалнати, колкото си бяха. 🙄
Скрит текст:

Хахахахахахахха 😂😂😂😂 интересна ми е нейната лудост.
Забелязвам, че е от тези около 30 годишни, които отказват да приемат, че имат бели коси и не се боядисват 😂 има такъв типаж които си мислят че са прекалено млади да се боядисат и ходят на 30 мислейки си че са още на 20😂

# 6 378
Горкият Тушев. Сигурно има толкова много познати, които постоянно се опитват да му пробутват някой. 😁
Всъщност, това е точно така. 😎

# 6 379
Питайте нея дали знае. Аз не каня случайни хора на рожденият ми ден. Знае се, че в телевизионните среди  и не само са навързани като свински черва.  Аз спирам дотук. Съжалявам ако Искра пише тук, като гледам как се жегнахте.
Аз лично скачам така на всяко съзиране на връзки там, където такива няма.

Абе нещо ново за Ергенът 4? Уж след дни почват, а нищо не знаем (и нищо не рекламират).

# 6 380
Начи, не само Валерия е връзкарка. На Елена майка ѝ има една съседка, която преди години си взела котка от сестрата на една, която живее къща до къща с един готвач, който през 2016-та е работил в ресторант, в който жената на Тушев ходи. Всичко е нагласено!

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 18:18 от Lilly_85

# 6 381
Ух, ама какво ѝ е красивото на тази Силви?! Не стига, че беше малко психо, а и на външен вид не е нищо особено, еле пък красива…
Някои хора имат страшно голямо самочувствие.

# 6 382
Ух, ама какво ѝ е красивото на тази Силви?! Не стига, че беше малко психо, а и на външен вид не е нищо особено, еле пък красива…
Някои хора имат страшно голямо самочувствие.
Върза ли си червен конец преди да напишеш този коментар?

# 6 383
Направо три, just in case… 🤣

# 6 384
Тя ли свиреше?

# 6 385
# 6 386
В новините пуснаха в анонс кадри от “Ергенът”. За мое съжаление разпознах комерсиалния Animal Horse Даниела Рупецова. Противни (външно) ми се сториха и останалите показани момичета.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 19:34 от welcometoheaven

# 6 387
На хармоника в предаването. За мен Силви е красива има някаква ретро красота, но само това не стига... както и за други красавици в предаването, то всъщност и извън него.

# 6 388
Току-що в новините пуснаха в анонс кадри от “Ергенът”. За мое съжаление разпознах комерсиалния Animal Horse Даниела Рупецова. Противни (външно) ми се сториха и останалите показани момичета.
Тази, на която дават розата, изглежда ужасно - явно са снимали без филтри, а и като нямат професионален грим, така ще е.
Рупецова няма нищо общо с барнатите си снимки.

# 6 389
Началото е на 09.02 в 20:00 часа. Не съм оптимист Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт