Отговори
# 600
Според някакъв хабер на Таквим Берил и Ерсин се женят на 19ти август.Двойката е заедно далече от медията към една година и половина.

Вах дали е истина?

И порция Ферит
Стигнахме до финала на първи сезон Simple Smile

И от фотосесията за ШахМаран

Три дни до Джихан :

# 601
Хахахаха... Не мога да спра да се смея. Това, ако е вярно... какво чакахме, а какво стана. Joy Сега остава и Гьозде и Емре да обявят, че ще се женят и ще трябва да си бия шамари, за да спра да се смея. Но смехът е здраве! Иначе да са живи и здрави БерЕр.

# 602
Привет, привет😊
От Бирсен:
" Докато всички чакаха #AfraSaraçoğlu и #MertRamazanDemir, беше интересно, че новината за брака дойде от #ErsinArıcı и #BerilPozam... 🤣 "

# 603
Пак казвам ако всичко е пиар…😳
До края на трети сезон всички ще се изженят,избият и изпокарат.Онурката има прекрасна тактика да баталяса сериала ни риби ни морска храна му трябва ако продължава в същия дух.Няма такъв октопод. 🤣
Иначе щастие на бъдещето  сем.Аръджъ разбира се.

Още една статия

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 13:34 от x BlackRose x

# 604
Таквим е таблоид и едва ли е достоверен източник, но щом и Бирсен е написала 😁

Ако е вярно да са здрави и щастливи младите. То стана малко като в един друг сериал- главните ги сгодяваха и женеха цяла година, а накрая се ожениха други двама 😂🫣😂 Язък за фенството 😉

# 605

Сбор на първи сезон на ШахМаран

И малко за клуба Wink

# 606
Аз приключих с преговора😉
Готова съм за сезон 2😀

# 607
Йони чакам коментар за първи сезон от теб.

Зад кадър на Хедъна Simple Smile

Броим днитееее
Два дни...

Лека нощ!

# 608
Добро утро !

Феновете броят дните до ”Шахмаран”  2 . Толкова го туткаха от НФ можеше повече да се постараят за рекламата. 
По принцип гала се прави за премиерата и  рядко след това ,но има и такива примери.

# 609
Привет

И вече влизаме във втори сезон
37 еп.Порция Ферит

Още от Галата

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 11:50 от x BlackRose x

# 610
Ами какво да кажа, Диде, за първи сезон. Преоткрих го пак😀 Преоткрих и Джихан. Когато го гледах за първи път, Мерт ми беше непознато лице. На това гледане обърнах повече внимание на образа и играта му, и ми хареса. На това четене схванах и, че Шахмаран всъщност е съкращение на Шахсу и Маран, а не просто предадената полу-жена, полу- змия😀
Не можах да разбера само защо му беше на Маран да ухапва Давут- нали той е безсмъртен? И накрая при промушкването защо не се съживи, след като е безсмъртен? Или той става смъртен, когато предсказанието се сбъдне и направо си умира? Не можах да схвана това, но очаквам отговорите в новия сезон.
Моето усещане е за отворен край, защото обикновено в такива продукции с легенда ох преди стотици години, нещата не приключват в един миг. Те продължават във времето и след това. Шахсу според мен ще се жертва в някаква степен накрая и ще отиде в подземен свят заточена, за да приключи войната между хората и базилиските. Какво ще се случи с Джихан не знам. Той се яде от завист, че не е той избран и няма всичко, което има Маран. Дори не мисля, че обича Шахсу. Дали ще открие пътя към добрата си страна, не знам. Може пък и да стане и наистина да я обикне и да мине на добрата страна.
Абе ще е интересен сезон.
Всъщност Шахсу преродената Шахмаран ли ще е?🤔

Джихан
https://x.com/Meche0410/status/1820532091957936207?t=aEkjhelhQLuhCaUK_iEybw&s=19

# 611
Още от ХиШ

Йони ще видим какво ще стане то не остана.Благодаря ти за мнението ти!

Мерт и Бурак

И да се върнем в Париж Heart

И един архив...

# 612
# 613
# 614
Благодаря за споделеното. Heart Exl

Щъркелите се събират да отлетят на юг или се чувства свободен като птица? Hands V

Общи условия

Активация на акаунт