Отговори
# 615
Голям дерт/проблем в този живот е да харесваш даден актьор с други партньори от сегашния. Той, дори да беше венчан за нея, се прекали, ама не се усещат някои хора вече. Стига, джанъм, евтино банални сте! Спамят по акаунти и се мислят за велика интелигенция, за умни и великият хаос не спира. И какво се случва? Великото народно събрание - умнокрасивите реши, пардон, не спряха да кудкудякат. Какво друго се случва? Освен това всяка публикация трябва да е за някого ли? Не може ли да реша да си снимам котката? Да си сложа котката? Или да си снимам птичките? Все искат да е нещастен и плачещ като героя, който играе. Това означава, че обичат Ферит, а не Мерт.
За какво е това искане да са заедно, ако те не го искат? И това сте "ВИЕ", тези, които твърдите, че обичате и подкрепяте Мерт, ами жалки сте. Срам ме е! Такива като ВАС утре може да станат и на ТИ с друг, нали така? В крайна сметка котката ближе там, където е плюто. Накрая всички стават пенсии и всякакви, но вие сте евър умните. Пардон, обичащите Мерт, смешнички. И още нещо - това момче го е имало и съществувало преди този сериал. Мисля, че пак ще съществува и без него, и без Афра , и без всеки... не съм го видяла да се беси, ни първия, ни никой път. Стига вече! Проявете уважение към решенията на хората, надявайте се тихо, а не на глас, тропайки с крака и налагащи мнение. Досадно и просташко е вече всичко, сякаш е въпрос на живот и смърт да бъдат заедно. Къде ви е уважението? И какъв е проблемът, ако харесаш друга актриса с Мерт в проект? Убийство? Престъпление? Кражба? Коя божа заповед нарушаваме по АфРамския кодекс? Жалко, в крайна сметка се отправят молитви към Алах за всичко друго, но не и за мир и спокойствие за тях двамата. А реакцията ми е за Х, не е към никого от съседната тема, да не се тревожат.

П.П.: Още нещо - според някои хора Серенай му е леля, но искам да подчертая, че навремето идолът на тези хора мечтаеше да прилича на Серенай и има обща снимка с нея.

И ХиШ Wink

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 20:38 от x BlackRose x

# 616
Оппа, какво става? Не трябва да харесваме Мерт с други, освен с Афра ли? ОГМ ще излезе от умнокрасивите и той, познавайки фандома, реши да не слага партньорка на Мерт и да предотврати хаоса. Че и горкото момиче, което и да беше, страшно щеше да го отнесе. Не се ядосвай, Дид, кучетата си лаят, керванът си върви. Много ми е смешно, че на жена по-голяма с 6 години от някого и се казва "леля".

# 617
Ей супер фотка Heart
Имаше и още една мисля.

# 618
Чапкъна е на второ място в Бразилия през първата седмица на излъчването си.

В социалните мрежи пишат, че са видели Афра и Мерт заедно в известен рибен ресторант. Фен се снимал с тях и сега чакат снимката да падне в нета. Е, той може и да не я пусне, но... ще видим. Опасявам се, че започват фантазиите, тип ХанКер.

Нова на Буче.

# 619
Ама те и Мерт го бяха видяли с жени нали така?
И с Нилсу бяха го видяли?
Зорлем или ще са лоши или добри няма средно положение.

Тургут бей в Испания почива активно.

Нова на Сертер -Туфан

Броим секундииитее,броим минутите.... Wink

# 620
Диденце, хем  разбирам отлично гнева ти, хем се питам не претръпна ли вече към тия работи. Всяка двойка, която се гаджосва по време на работа и съответно всеки фендъм, минават през едни и същи фази и рано или късно стигат до един и същи резултат – разцепление и безмисени нападки. Не им обръщай внимание, колкото и гадно да звучи и на АфРам ще им мине модата. И ще дойдат други. Истинските фенове на Мерт могат само да се радват, че имат възможността да го гледат до актриса от класата на Серенай. (А знаете, че аз никак не съм й от най-големите почитатели.)
Йони, аз също не мисля, че Джихан обича Шахсу и честно казано не ми се иска да изсветляват образа. Мерт вече се е доказал като драматичен актьор, ще ми се да го гледам като гадняр. Можеше и малко по-активно да промотират втория сезон, но въпреки това вярвам, че интересът ще е голям и ще оглавят класациите на Нетфликс. Айде не остана вече. Simple Smile

# 621
# 622
Добро утро! Heart

Скрит текст:

Вече 6-и.

# 623
Снеж Heart

Порция Ферит - 38 еп от мен.

Утре ше си гледаме ШахМаран не мога да повярвам иншаллах да дойде някаква реклама ,че като гледам само Мелтем работи със Саадет някаква фотосесия и направили Heart

Хари Heart

# 624
Поздрави от Мерт Simple Smile

# 625
Много снимки излезнали от Чапко първия сезон ,но не мога да напускам всичко
Феми тази направо Heart

ХиШ Heart

За клубаааа Wink

# 626
# 627
Готвииим се за ШахМаран броим часове а в Х започна и хаштаг организиран от Зейном Heart

ŞahmaranCihan İkinciSezon

Класацията Heart

И да подгрея клуба разбира сеее

# 628
Добро утро! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Феми, Диди, Heart Exl

Айдеее, дойде денят на Шахмаран. Аз ще чакам руски субки, че бг са автоматични и ми е по-лесно да разбирам на руски, отколкото на български. Laughing

# 629
Хайдеее на втори сезон Heart

И по традиция Ферит порция и 39 еп.
Кафенце?

Общи условия

Активация на акаунт