Отговори
# 525
Някой може ли да ме светне защо тази мацка отнася толкова хейт?🤔

Много ме кефи😀

# 526
Някой може ли да ме светне защо тази мацка отнася толкова хейт?🤔

Много ме кефи😀

Ох, и аз много искам да разбера...  Както между другото и защо Мерт Язъджъолу отнася толкова много хейт. Явно е много трудно да харесваш някого без да мразиш друг. Но аз пък страшно много си харесвам и двамата Мертовци и нищо не ми се е случило за сега.. 🙄 Буче е чудесна млада дама и вярвам, че ще я гледаме още дълго на екран.

# 527
Хайде сега да се върнем в пенсио клуба и да подчертаем ,че тези които харесват
Серенай и Мерт в ШахМаран са лелки.. Sweat Smile

Хайде пенсио клуба на линия ли сте?

Кекс от "леля ви" Шахсу Wink

ЕйДжем Wink - като свърши еуфорията ни с ШахМаран съм обещала на едни приятели Чъплак на екстра дози Simple Smile

На това сложно уравнение не мога да отговоря не стига мозъчния ми капацитет.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 21:08 от x BlackRose x

# 528
Здравейте!

Благодаря ви за всичко споделено, момичета! Ознюр не коментирах - много е готина, но прекалено слаба за моя вкус. Афра са я изпратили от Ню Йорк - сигурно си идва в Истанбул.

Буче била некадърна, не можела да играе въобще, но я държели в сериала, щото имала връзки. Сценарият се пишел по нейно желание, за да изпъкне образът й и затова сериалът отивал надолу. Не давали главната двойка, а нейната Пелин и т.н. Тя провалила сериала. Била любовница на продуцента е едното от твърденията, другото - мениджърът й я бутал. Джем Татлъту е, един от братята на Къванч. Как ли не я наричат... ще го спестя. Мерт Язъджъолу е мразен, защото е бивше гадже на Афра Сарачоулу, което още не можело да я забрави. Неговите фенове плюят Афра и Мерт което е глупост... Ама въпросът е, че той ги поощрявал, на някои давал и подаръци. Редих се и аз по едно време, но подарък йок. Това знам, някой е ако е по-запознат, да пише.

Аааа, Дидке, много писах и се схванах... отивам да се намажа с Волтарен и да си изпия гинкото.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 21:26 от ·٠•Snejka•٠·

# 529
Дааа, Снеж, щото всичко лошо, което се пише за тези, дето не харесваме, е вярно и всичко хубаво, което се пише за тези, които харесваме, е вярно. Нали ги познаваме лично всички и знаем всичко много добре от снимки и слухове… Аз фенщината не я разбирам така. И Мерт сега ме дразни с поведението си в социалните мрежи и не се притеснявам да го споделя. Едно време и Айча, и Алп ме дразниха как се държаха, като се разделиха, ама не съм спряла да си ги следя и да им се радвам и на двамата. Повярвайте, от малко обективизъм не боли. Като ходиш другият път за подаръци, да ме викнеш, че Язъджъолу си го харесвам много още от „Черна роза“  (2013!) и много му се радвам на момчето колко роли натрупа оттогава.
Ди, малката Ада е много сладка, аз много й се кефих в "Не бой се, аз съм с теб". Поредното дете-актьор на комшиите, което ми пълни душата, като го гледам как играе. Мерт Аби явно бързо е намерил път към сърцето й. Дано не чакаме твърде дълго да видим какви са ги свършили. Simple Smile

# 530
И един сладък Мерди зад кадър на първи сезон Heart

# 531
Аз за Мерт мога да предположа и да разбера  защо го плюят, заради връзката му с Афра. Феновете са такива.
Но това момиче на мен ми е супер сладка и не мога да си обясня обидите по нейн адрес. Имаше една снимка наскоро в Х с една бяла рокля и имаше толкова обиди, заради обувките й. Не мога да разбера от къде е тази неприязън към нея. Ролята й беше гадна, но това е просто роля.
Аз не съм фенка на Чапкъна, някой друг епизод гледах, но видях, че това е от сериалите, които ще ми играят по нервната система и изобщо няма как да го следя. Сценария хич, ама хич не е моят и това повтаряне на едно и също просто е супер изнервящо. Помня Пелин и не мисля, че игра лошо. Но си беше изнервящ персонаж. Ама пък не може всички да са бели и добри, винаги трябва да има и лоши герои.
Та за това ли е целият хейт към нея? Реших, че има нещо по-лично, което феновете на Мерт и Афра не могат да й простят😆
То всъщност момичето си отнася хейт ей така🫢

Вие преговорихте ли Шахмарана? Аз стигнах  до 4ти епизод в преговора. Но спрях тея дни, заради ангажименти. Ще го довърша до 2ри сезон.
Все едно го гледам за първи път. Пак ме вълнува какво ще се случи😆 Много добър сериал, нестандартен сюжет. Обичам Нетфликс🤪

# 532
Ой, много сладко това детенце, а батко Мерт е докоснал малкото й сърчице. По този повод колажче с децата, партньори на Рамо.

Отново на 1 място в социалните мрежи.

От сета на адама. Май, май... пропуските в охраната на ОГМ са и при филмите им.

https://x.com/i/status/1818734009456967795

https://x.com/i/status/1818727061747646624

Йоана, аз го преговорих вече и чакам 2 сезон.

# 533
Да ни е честит БАРАН

# 534
Имам още малко време до 2ри сезон. Но ще го мина със сигурност, още малко имам😉

Това момиченце, Ада- прекрасна е. Аз я гледах в Клубът и много ме докосна.

# 535
Още от сета.

https://x.com/i/status/1818736819284156890

Гьозде с Емре: „Можем ли скоро да се качим на яхтата и да акостираме във вилата?“

ПелФер.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 09:35 от ·٠•Snejka•٠·

# 536
Баран дано донесе големи успехи на Рамо ,че много ме яд ,че Ферит само нерви донесе.

Ето и гифките от клиповете Simple Smile

# 537
Баран не ми е любимо име, но по-добре, че няма да е Джихан, да не се повтаря. Дано му донесе успехи новото име. Пуснал е снимката и в стори в инстаграма.

# 538
От тате Heart

Чааръ

Август сме вечееее...

Ето и ранна порция Ферит от мен

32 eп.

# 539
Добро утро в първия ден на август! ❤️

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт