Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 330
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 380
С идването си ПП дръпнаха много периферия, за която ДБ могат само да си мечтаят.
Това е вече в миналото. ПП към настоящия момент са тотална излагация, ако се разцепят, и ДБ ще ги бият.
Това, не знам. Но ме цитирай коректно. Написах до тук.

Сметките на ДПС май са у Делян, той пък не може да подписва...

# 13 381
Ако Доган мобилизира турският вот, може и да стане.
Чужбинският имам предвид.
И автобусите.
Иначе няма как вярата да победи финикийските знаци, поне не в този случай.

Ще видим, ще видим...... Битката ще е жестока и много интересна за проследяване. Мътна и кървава предизборна кампания очаквам и от двете ДПС-та, като, както вече писах, очаквам в "последните минути на мача" Доган да извади нещо, което ще нанесе щети на ДПС - Пеевски. Като цяло ДПС винаги е било на Доган. Той е и винаги е бил лице на партията - дори и след оттеглянето си. Купеният вот не е за подценяване разбира се, но вота на верните им избиратели също е сериозен - дори и тези от Турция, за които пишеш. Тези хора са живяли толкова много години с името Ахмет Доган и с неговата партия. Специално подчертавам думата "негова", защото Доган за ДПС е, като Борисов за ГЕРБ. Поне аз така го виждам

# 13 382
  • Другата България
Ако Доган мобилизира турският вот, може и да стане.
Чужбинският имам предвид.
И автобусите.
Иначе няма как вярата да победи финикийските знаци, поне не в този случай.

Ще видим, ще видим...... Битката ще е жестока и много интересна за проследяване. Мътна и кървава предизборна кампания очаквам и от двете ДПС-та, като, както вече писах, очаквам в "последните минути на мача" Доган да извади нещо, което ще нанесе щети на ДПС - Пеевски. Като цяло ДПС винаги е било на Доган. Той е и винаги е бил лице на партията - дори и след оттеглянето си. Купеният вот не е за подценяване разбира се, но вота на верните им избиратели също е сериозен - дори и тези от Турция, за които пишеш. Тези хора са живяли толкова много години с името Ахмет Доган и с неговата партия. Специално подчертавам думата "негова", защото Доган за ДПС е, като Борисов за ГЕРБ. Поне аз така го виждам
Съгласна.
Но, голяма част от гласоподавателите на ДПС гласуват /ха/ под строй, за абревиатура.
По различни причини.
Не знам дали ще има време да свикнат, че вече ДПС е АПС, което до голяма степен ще доведе до грешно подадени бюлетини, от което ще печели ДПС Пеевски.

# 13 383
  • София
Няма нужда да помнят абревиатури. Ще им кажат номера на бюлетината.
На последните избори ДПС има 366 хиляди гласа, от които 44 хиляди от чужбина. Турция няма да реши проблема на Доган. Въпросът е кой ще обещае повече и кой по-дълбоко ще бръкне в кесията.

# 13 384
Доган не може да мобилизира нищо в Турция.
Нема пари.
Затова му трябвяше Пеевски, да занули дълговете на Тец-а и да набере свежи пари за да си поддържа живота.
Ердоган не харесва Доган. Той е и с черен печат и не може да стъпи в Турция.
Никакъв шанс да мобилизира някой.
И дори не е важна кой гласува.
Важно е кой пише протоколите и бройките в тях.

# 13 385
Коментирахте ли вече, че Григор Здравков от Легия Антимафия вече е в листите на Величие? Явно ще замени Полковника.
Ужас...оказа се страшен въздух под налягане..

# 13 386
Ами то си му личи.

Северозападните тъмнозелени на Пеевски ли са? Че са много.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 20:24 от Notaris

# 13 387
Коментирахте ли вече, че Григор Здравков от Легия Антимафия вече е в листите на Величие? Явно ще замени Полковника.
Ужас...оказа се страшен въздух под налягане..
Преди гастролираше по сериозните студия с коментари точно както Николай Марков. Наистина е въздух под налягане и този.

# 13 388
Още ли се занимавате с Пеевски - Доган. Там мача е свирен отдавна, ДП ще си търси друга партия скоро време. За тези избори ще налива пари особено в моят район - Благоевградско (дори се чудя на хората дето гласуват за пеевски, като именно той съссипа града последните 10-тина години) . Но след това евентуално ако има избори напролет, то тогава нещата ще са коренно различни.

# 13 389
Лорде, смешно е вече с това унижение, на което КП подложил ИТН. Хайде, моля. ИТН не са спряха да бълват обиди и простотия всеки ден, ИТН са ненадеждни. Бутнаха правителство, в което участваха заради Македонияяяяяяя, а имаш неблагоразумието да говориш с тях, ще ти изкарат я запис, я бележка. Скоро имаше линк в темата за връзката им с ДПС. Стига си ги жалил, не бой се, ще преглътнат каквото трябва.

Трудни са за прогнози тия избори. Само едно е сигурно, ББ първи. Мисля, че ако ИТН влязат, то ще са на ръба. БСП ще са надолу. От там нататък е тъмна Индия.
Може ли този линк, защото аз не съм срещала такъв ?
Единствената партия, отказала на Пеевски за им " помогне " за правителство са ИТН. И то още при вторите от поредицата избори. Това е казано от Пеевски, ако не помниш. Та варианта след това Пеевски да помага на ИТН са изключително невъзможни. Както и накрая на изборния ден все на ИТН им падаха процентите - я за сметка на Янев, или за сметка на Величие - е това вече е факт.
Иначе ИТН не ги мисли - ще си влезнат и ще си вдигнат процента.

# 13 390
Мая, доста назад беше. Не ми се рови.

# 13 391
Някакъв скандал има с адвокатурата,президента наложил вето на закон/Закон за изменение и допълнение на закона за адвокатурата/,но понеже грам не отбирам от тази материя ,не разбрах. Вчера слушах Чобанов от Бърд,пак говореше за дългата ръка на ДП и в този закон.Г/д разбрах,че подкрепя ветото на РР.

# 13 392
Лорде, смешно е вече с това унижение, на което КП подложил ИТН. Хайде, моля. ИТН не са спряха да бълват обиди и простотия всеки ден, ИТН са ненадеждни. Бутнаха правителство, в което участваха заради Македонияяяяяяя, а имаш неблагоразумието да говориш с тях, ще ти изкарат я запис, я бележка. Скоро имаше линк в темата за връзката им с ДПС. Стига си ги жалил, не бой се, ще преглътнат каквото трябва.

Трудни са за прогнози тия избори. Само едно е сигурно, ББ първи. Мисля, че ако ИТН влязат, то ще са на ръба. БСП ще са надолу. От там нататък е тъмна Индия.
Може ли този линк, защото аз не съм срещала такъв ?
Единствената партия, отказала на Пеевски за им " помогне " за правителство са ИТН. И то още при вторите от поредицата избори. Това е казано от Пеевски, ако не помниш. Та варианта след това Пеевски да помага на ИТН са изключително невъзможни. Както и накрая на изборния ден все на ИТН им падаха процентите - я за сметка на Янев, или за сметка на Величие - е това вече е факт.
Иначе ИТН не ги мисли - ще си влезнат и ще си вдигнат процента.

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/jordan-ivanov-itn- … enie-ot-tjah.html

# 13 393
Не виждам проблем за ИТН,седнаха на няколко пъти на масата на преговорите или имаха желание с Герб.
Маскираш като експертно правителство така нужно ни в тази политическа криза.

Цената на глас се била се качила до небесата,яко ще разк@шват.

*Не само избиратели,ами и партии се оттеглят от изборите:
Христанов "Единение"-
Избирателите се оттеглят от тези избори. Последните 10 дни го доказват категорично. Градивната позиция е да сме търпеливи.

"С поглед в следващите избори, продължаваме да отстояваме демокрацията, да участваме активно в демократичните процеси и да изграждаме ПП „ЕДИНЕНИЕ“ като демократична алтернатива. Ние оттегляме своята регистрация за участие в тези избори на самоубийци. Въпрос на отговорност към бъдещето е да осъзнаем огромната тежест на масирания отказ от гласуване и да съхраним силите си."

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 08:54 от Морана

# 13 394
Към Мама Нана (докато цитирам поста ти и го изтриха) - на ИТН никой няма да им се разсърди, ако направят коалиция с ГЕРБ. Имат достатъчно сходни неща в програмите си, а и на хората толкова им писна от избори вече, че са съгласни на компромиси от страна на своите избраници в името на това да има редовно правителство. Разбира се, ако компромисите са в разумни граници. Това мисля, че важи и за останалите партии. Защото истината е, че се харчат милиони левове за избори 2 пъти в годината, че хората, които избираме взимат големи заплати, а реално нищо не вършат, че държавата върви на автопилот и, че сме зациклили и това продължава вече твърде много време. Така че е време за малко смирение и желание за работа. Стига вече празни приказки и простотия от трибуните на НС, срещу скромната месечна сума от 10 000 лв на калпак + допълнителни за комисии.

Общи условия

Активация на акаунт