Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 712
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 315
Моята логика за Величие е, че ГЕРБ преляха гласове там. Все пак, схема с мащаба на Исторически парк не се развива без знанието на ГЕРБ и ТИМ.
Не знам за ГЕРБ, но ТИМ от години наливат там,. И определено има купуване на гласове, но е по-скоро чрез "моите хора".

# 316
  • Варна
Какво толкова странно има в партия "исторически парк" - по същия начин партия "защо тръбата е цяла" влезе в предишен парламент.
Не знам коя е тази партия: "защо тръбата е цяла", но ако ти не виждаш нищо странно да влиза партия за която много хора чуват за пръв път и е била под радара на всякакви социологически проучвания, е добре да си преразгледаш критериите.

ПАК ни лъжат от телевизоРА, пак стъкмистики, писна ми..

П.П. ДПС с 19 % при 20 % обработени протоколи...

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 05:12 от Хексе

# 317
Цитирам дословно Ивелин Михайлов от негово интервю"За мене Левски и Ботев не са светила,много уважавани хора са,много смели,но те не са успели да освободят България и не е достатъчно просто да умра,а трябва да направя така, че да победя,за да мога да вдъхновя хората".
Те всички там си мислят, че от тях почва всичко! Това е много по-дълбоко замислено от Атака и Възраждане, взети заедно. Там положението е много зле- не знам кой ще има смелостта да разрови. Това се готви от години и ще става по-зле. Това е секта, схема и какво ли още не. Заселват се хора от цяла България с промити мозъци на едно място. И това  ще гръмне със страшна сила някой ден. Дано да греша!

# 318
Не грешиш!

Маргинализирано населението по области и кух патриотизъм. Резултатът е налице.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 06:43 от Фрау К

# 319
Градската десница е виновна за всичко.

# 320
  • София
Няма смисъл да гласувам!!!!!!
Признавам очаквах Възраждане да са втори  с ГЕРБ на първо място,но явно има  радикализирани патриоти,които не вярват на 100% на Коцето и са се преместили при Величието.
До някаква степен искам ДПС да останат първи в така силно патриотичната ни Родина ,докато няма силен сблъсък с бързия влак ще си го караме на платени избори и няма смисъл!

# 321
Средностатистическият избирател хубаво не е разбрал за Величие, само се чудя службите защо са ги проспали и са позволили да се вихрят.
Много е жалко, че немалко хора гласуват без да знаят за какво и за кого точно.

# 322
  • София
Средностатистическият избирател хубаво не е разбрал за Величие, само се чудя службите защо са ги проспали и са позволили да се вихрят.
Много е жалко, че немалко хора гласуват без да знаят за какво и за кого точно.
Изобщо не са ги проспали!
Всички невярващи на стандартните медии,които обслужват стандартните ни познати,ГЕРБ,ДПС и БСП,та въпросните невярващи си гледат вече предимно подкасти,YouTube .
Не вярвах,че Величие ще минат 4%,но както казах,краднаха добре от Възраждане.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 07:48 от trikitil

# 323
  • София
Дано ДПС са първи следващия път, да светне някоя лампа на българите.

Няма как да са първи с Пеевски начело. Тъкмо забравиха хората приказките на Доган за обръча от фирми и взеха да  говорят, че ДПС е последователна партия, и се издигна Пеевски на първо място. Джевдет Чакъров никакъв не се появява.

Появата и резултатът на Величие са "перване" през пръстите на Костадин. Нещо е сгафил и не е оправдал очакванията на патрона. Който е един и същи и за двете партии.

Величие бяха лансирани от Киро Брейка. В наши дни ЮТуб и Интернет са силни платформи за всеки, който знае какво прави. А Брейкът си има добра аудитория, особено сред младите. Ясно ми е защо тук не сте ги чували - градската десница, дето няма и 10% от населението, има един проблем /проблем за нея, не за останалите/ - общува само със себеподобни и се капсулира. Други като мен са чували за Величие, и за МЕЧ са чували, и за Център, че дори за Единение. Колко ли от тези имена не са ви известни? По-назад в темата Лордът показа и друг проблем - не следите нищо повече от така наречените големи телевизии в БГ. Отдавна светът се информира чрез Интернет, а не в БНТ, БиТиВи, Нова и т.н.

И аз ги знам всичките, ама полза никаква.
Ама, аз чак синът на Андрей Луканов и Маргарит Мицев изрових от листите. Laughing

Величие е проект, подготвян от поне 2-3 години. Ивелин не се е появявал но много, но добре си спомням кога започна възходът на Марков и Брейка.

# 324
Като някакви пенсионери сте, които сефте откриват съществуването на YouTube и запознават и останалите. За мен пък, като млад човек, е дъното на дъното аз да гледам Киро Брейка, ако имам желание да ми останат някакви мозъчни клетки. Но пък, вижте, изглеждала съм доста разследвания за Исторически парк и ето тази перачница на пари не знам как се проспа.

# 325
Ние чакаме тоя патрон да свърши парите, той налива ли налива, у нас, в Европа, на есен и в Америка ще се окаже, че наливал.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 07:38 от seisa

# 326

Всъщност какво целят ПП ДБ? Всички заедно да прегърнем мечката от тайгата и да променят курса на ориентацияв геополитиката? Защото това ще стане.
не е важно какво целят умно-красиви с 14 % гласове. народа избра промяната на курса!

# 327
Тези нови великани от Величие и те ли ще искат да изкарват България от ЕС и НАТО?
Нищо не бях чувала за тях досега, макар че Марков го знам.
Хубавото е, че май изядоха част от вота за копейките.

# 328
  • София
само не разбирам при толкова борци с руското влияние, как никой не не алармира за Величие. Путин пак ги измами

# 329
Горките те и те са доста изненадани от влизането.
Иначе социологическите агенции веднага се оправдаха, че 10 процента грешка било нормално, та са я проспали тази партия. Службите не знам..кои служби. Те са частни.

Общи условия

Активация на акаунт