Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 695
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 345
приказките за кражби и слугинаж винаги са досадни. българина винаги гледа напред. визионери сме.
Joy не думай
Иначе, да,  на фона на Европа, вероятно ще врътнем още едни избори, спрямо ситуацията там. В някои отношения се усложнява ситуацията, в други се опрости. Вярно е, че хората вече не афишират за кого ще гласуват и си гласуват после и има изненадани. Очертава се интересна воля на народа, да. И у нас, и по Европа.

# 346
Не знам какво казват, но единственото важно е броя депутати ...
49НС и в 50НС

ГЕРБ 69 депутати - Сега приблизително толкова или спад с двама , трима

ППДБ 64 депутати - Сега с около 25 по-малко или почти 40% спад

ДПС 36 депутати - Сега добавят трима, четирима или 10% ръст

И старата сглобка вече няма никакъв шанс да променя конституция или да взема постове изискващи две трети мнозинство.

# 347
Според мен пък си имаме ново правителство и скоро не ни очакват избори. Така де, ще видим, но не възлагам надежди положението да се промени.

# 348

Всъщност какво целят ПП ДБ? Всички заедно да прегърнем мечката от тайгата и да променят курса на ориентацияв геополитиката? Защото това ще стане.
не е важно какво целят умно-красиви с 14 % гласове. народа избра промяната на курса!
Т.е.към старото,което беше 30г.

Казват политолозите,че разни като Льо Пен и AFD пробили на евроизбори,обаче общата бройка на обратното пак ще е по-голяма в европарламента май.

# 349
Вие видяхте ли тоя полковник на какво прилича, човек пиещ по дамаджана винО на вечеря, по-младият му колега е психопат с мания за величие, който сече монети със собствения си лик. Някакви нинджи и агенти ще превземат света, абе това да не е скрита камера избори.

# 350
Слушам, че имало много сгрешени протоколи на СИК, май е време МОН да спретнат нова професия в гимназиите "член на СИК". Само се чудя дали в профилирана или професионална паралелка да се изучават сериозните дисциплини "броене на резултати", "Пренасяне на данни" и подобни. Както всеки иска заплата от държавна работа, че там индексации са сигурни, напливът ще е голям.

# 351
Вие видяхте ли тоя полковник на какво прилича, човек пиещ по дамаджана винО на вечеря, по-младият му колега е психопат с мания за величие, който сече монети със собствения си лик. Някакви нинджи и агенти ще превземат света, абе това да не е скрита камера избори.
То виж избирателите в коментарите. Тръпки ме побиват.

# 352
Аз се изпокарах в нашата комисия вчера, но това са други теми, неспасяеми. То платени избори искат организация и грамотност, а имам чувството, че наистина всичко е някакъв скеч пред скрита камера Sad

# 353
Последно преди 2 години отидох в комисия - беше изпитание за нервната ми система. Нашата секция нямаше грешки, но колегите от съседната ги чакахме да броят до 2 сутринта.

# 354
Аз пък четох, че в Турция имало най много секции със 100% машинно гласуване. Ще трябва да пращаме жълтопаветниците на обучение до Бурса и да се учат на демокрация.
Друг е въпроса, че щом Путин и Мадуро с гласувания по интернет и машини правят победи с по 70-80% и избирателна активност тройна на нашата, не знам какво да мисля.
В същото време в ЕС почти никъде не се ползват машини... Едва ли защото са изостанали или не могат да ги ползват

# 355
Виновниците са ГЕРБ, че оставиха ПП с 33 депутати да преяждат с власт, но може и да е било целенасочено, че хубаво да се изперат и жертваха 9 месеца.
Благодарение на приближени медии и НПО-та се засилва разделението София и останалата част от България.
Когато 5 хиляди, дори да са 10 хиляди правещи си палатки където си поискат в центъра на София и говорещи от името на народа, нещата избиват към национализъм и крайност.

# 356
брейка мрейка са глупости. парата игаре тука, парата.

# 357
  • Другата България
Като чета мнения като това на нулите, а и на други места в нета, ми става все по-ясно, че оправия няма да има.
Някой друг - винаги виновен е някой друг.

# 358
Вие наистина ли не разбирате, защо хората гласуват за такива като Копейкин и Величие и защо, ако Радев направи партия ще гласуват за него.

# 359
Вие наистина ли не разбирате, защо хората гласуват за такива като Копейкин и Величие и защо, ако Радев направи партия ще гласуват за него.
Повечето от жълтопаветниците не го разбират. Имам познати такива и избягваме да говорим за политика като се виждаме, защото те наистина си вярват, че със 200 хиляди гласа могат да налагат на останалите , своите си виждания.
Вярват си , че им се полагат 160 депутати за да си правят промени в конституцията и всички останали са им длъжни.
Въобще не си дават сметка за реалността.
А тя е , че ако негласуващите 2 милиона отидат до урните, няма да го направят за да гласуват за тях, а за тяхна алтернатива.

Общи условия

Активация на акаунт