Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 717
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 195
Живееш в САЩ,гласуваш за Възраждане,Величие 😂

# 196
МЕЧ 2,8. Стига бе, кой е гласувал за Радостин Василев?
Спортните фенове 😁

# 197
Феновете на Орбан.Василев не спря да повтаря-Орбан това,Орбан онова,като Орбан,както Орбан..

# 198
Живееш в САЩ,гласуваш за Възраждане,Величие 😂
това е необяснимо. Ама наистина. Писах и по -  рано. Чужбината ни праща Възраждане, ИТН, сега евентуално и тия.

# 199
ББ най-подготвения министър-председател. ДП вице с портфейл, разбира се. Стабилността ще бъде на ниво. Честити да са ни.

В поредицата предсрочни избори единствените, които успяха да сформират правителства са неможачите. Ако най-подготвения за пореден път не успее да сформира правителство отиде стабилността. С такава любов говореше днес за магистралите.

# 200
В това няма нищо странно. Ганьо отива в САЩ, за да си уреди живота, но едновременно с това иска да пренесе културата и битовизмите си в САЩ и да направи от САЩ една Нова България. Народпсихология,, обаче либералите не го разбират.

Точно хората отишли в САЩ са изключително консервативни и патриархални. Парадокс, но е така.

# 201
  • София
И защо нашите родни емигранти, които ядат коравия емигрантски залък в чужбина (западната, а не на Изток) толкова "милеят" за българския лев отдалече? С какво ги разочарова Копейкин, че го смениха с Ветринския парк?

# 202
  • Разпиляна във въображението
Кой знае за какви мижави гласове става въпрос зад процентите.

# 203
Пф, депресирате ме. Започнах да се моля да формират правителство, дори да е далеч от вижданията ми за такова, стига да запазим някакво ниво на нормалност.

И ако още някой милионер в евро започне да ми милее за лева - ще ми гръмне главата.

# 204
Според Харалан не са сменили Копейкин, а ПП-ДБ. това са същите хора които са гласували прези три години за Киро и Асен, но сега гласуват наказателно и се люшкат в крайност.

# 205
ДПС вече са втори и то без гласовете от чужбина.
Цитат
В интерес на бъдещето на ППДБ е да анализират внимателно откъде им дойде този резултат, а да не се залъгват само с приказките за купен вот.
Те виждаха накъде духа вятъра,но вярват ли си и аз не знам  и само с ''очакван'' купен вот се жалват.Вкл. и КП тази сутрин след като гласува.От друга страна той обича да повтаря,че ''вярва'' в нещо си и после винаги става обратното. Wink
Аз също преди има,няма два часа разбрах за това ''величие''.Изобщо не се учудвам за вота в чужбина,НЗ и т.н.Знам от близки в Австралия,Сащ и др.Много от сънародниците ни не са запознати с политиката тук,но гласуват по поръчка на роднините си.Затова винаги съм била против правото на глас на живеещи извън страната.Както не го допуска Германия и др. държави.Така е правилно и честно.

# 206
Чужбината ни праща Възраждане, ИТН, сега евентуално и тия.
Какъв процент от гласоподавателите са от чужбина? По-малко от един софийски квартал вероятно.

# 207
Около 100-110 000 души гласуваха в чужбина на последните парламентарни избори. От тях Възраждане взимаха окоол 22 000 души на първите избори, на последните окоол 12 000
7000 от Калифорния идват за Възраждане

# 208
При такива резултати "Величие" би взела 12 мандата, а най-ощетена ще е ГЕРБ - 67 мандата. 43 ще има ДПС, 41 ПП-ДБ, Възраждане - 39, БСП - 22 и 16 за ИТН.

# 209
Цитат
Да видим можачите. Странно тихи са тая вечер.
И по-добре.Какво да правят,да се хилят нефелно при спечелени 33 места от 240 и да казват:"Мен ме е избрал българският народ"  Joy

Как 33 места? ГЕРБ имат около 70 мандата.
Те раздаваха подобни етикети и дефинираха себе си като антипод на неможачите. Чакаме да видим колко могат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт