Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 435
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 855
Минало е бешело това. Трудно. Сега чакаме победителите да дадат решенията. Нали могат.
Ппдб си платиха цената на сглобката и на калната кампания всички срещу тях. Наритани са, дишайте.

# 856
Пуснете си във фейса " Шибанистан".
Там човека отдавна качва разни неща за парка и партията им.
Нещастници.

Или гледайте Безпартиен.бг в youtube.

# 857
  • Другата България
И герб не са прокопсали. Никой не е.
Голяма радост, че ППДБ губят, а не ви притеснява, че ДПС са втори.
Да ти кажа, при все, че не съм изчела всичко в социалните мрежи, защото е много, а и - все пак е работен ден днес, от малкото, което успях да прехвърля продължавам да не разбирам един /за мен/ “феномен.“
Гласувал си ЗА партия Х, която е спечелила изборите.
Дали защото си фен или защото си ПРОТИВ партия У - това няма значение, всеки с мотивите си.
Обаче, вместо да си хепи за победата на своите, и да очакваш да направят правителство, и да те вълнува как ще се реализира този спечелен вот - нали затова си гласувал, та вместо това денонощно единственото, което коментираш всъщност е.....партия У. Joy
Вече наистина започнах да разбирам защо партии като “Възраждане“ и новото отроче Величие имат толкова фенове и гласоподователи. И те не са нито по форумите, нито в Интернет, хората си търсят където трябва и си намират каквото търсят. И ако не се формира правителство сега, наесен и горните две партии, и ИТН ще са с повече % не само от БСП, ППДБ, но дори и от ДПС. Ще влязат и “Меч“ с Руди гела, а гласувалите за партия Х още ще търсят и попържат....партия У. Която естествено, ще е виновна за всичките им несгоди и несбъдвания.
Погледнах сега и друго - много % за “Величие“ идват от големите областни градове, вкл. и София. А чух...лидерът им /име не запомних/ да казва, че са решили да участват в изборите преди...ДВА месеца. Това трябва да ни говори много, на всички, които искат да им говори, но все таки ние продължаваме да се интересуваме само от партия Х и партия У....

# 858
За разлика от сегашния момент, преди 3-4 години беше немислимо да подам жалба за кола паркираща системно пред гаража ми и собственикът да бъде глобен, а аз уведомена по мейл с резултата и номера на фиша. И друг "куриоз" - отивам в районното за нова лична карта, редя се чинно на голяма опашка и един полицай като разбра за какво се редя ми казва да дойда утре сутринта (събота!!!) да ме снимат и после да си подам документите по мейл, а те ще ми пишат след 2 седмици като е готова личната карта да дойда да си я взема. Помислих си, че сънувам, ама не вървеше да го помоля да ме ощипе...
Прощавай ама това къде ?
Мъжът ми скоро си вади паспорт и си чака като пич ?!

# 859
Кое не разбра от въпроса ми ...
ДПС защо крепяха Денков 9 месеца , защо гласуваха на ХИ промените в съдебната система ...
Ами Пеевски в предните НС има общо 5 дни на работа само на тържественото откриване ходеше.
Ама в последния парламент, беше всеки ден на работа и първа писта по всички теми касаещи управлението.

# 860
Мери, точно.

# 861
Масата сънародници искат да има справедливост и закони, но да важат само за другите, а ако случайно стане проблем, да врътнат един телефон на който трябва и нещата да се решат в тяхна полза. Така управляват ДПС и ГЕРБ, затова и те печелят изборите. Има хора, които искат законите да са за всички, но за съжаление са (сме) твърде малко все още.

Скрит текст:
Някои от промените, които се гласуваха и приложиха откакто ПП и ДБ са в парламента улесниха много моята работа, покупката на имота ми и донякъде решиха редица други важни за мен проблеми. Отделно, темата за правата на осиновените деца и тези в домовете е много близка и важна за моето семейство, а Ицо Хазарта направи страшно много в тази посока. За мен това е достатъчно да го предпочета пред Бойко, Делян Пеевски, Копейкин, Корнелия и другите звезди.

Да разбирам ли, че това значи обвинение за Найо Тицин, който се вози в кола на НСО, без да има това право?
Някак всички искат законът да се прилага, но никой не иска да се прилага за него.

Ами Казийски? Ами Иван от Иван и Андрей? Ами братът на Бербатов? как ги наказа законът?

# 862
Я ми кажете ако не сте били в коалиция с ДПС, каква им е била ползата на тях , при положение, че официално нямаха и един министър, а гласуваха и за бюджета и за конституция.
Е толкова ли не можеш да разбереш, то е ясно и на децата.......

Не разбирам тази логика. Вече сме яли дървото на ДПС, но сме съгласни пак да го ядем.
И на ППДБ го ядохме, но на вас ви е харесало, а на мен не. Simple Smile
А кое от ДПС ти хареса? Любопитно ми е. И какво точно изяде от ППДБ?

И на мен ми е интересно да чуя, но не очаквам конкретика, а заклинания за парапети, пици, кристали, и подобни неща. Които ако бяха истина отдавна да търка Киро нара в затвора. То цялата политическа класа само чакаше, някъде да бръкнат и да краднат нещо, че да ги ликвидират веднъж завинаги. Но нищо, сега ще видиме майсторите, на които всяко управление им завършва с улични протести. Защото аз не си спомням можачите някога да са оставили държавата, без улицата да ги е подгонила, та предстои следващият епизод, но народа това иска. Глас народен глас Божи, ще гледаме шоу поне.

# 863
Имам един прост въпрос. Всичи са против  подкупите в КАТ - до един.
ако питаш българи ще доведат дронове, германска система да снима снима пътя  и да разпраща глоби със снимки на преминаващите джигити и какво ли не.
Въпрос - кой дава подкупите? Нали всички са против тях?

Това е малко като вица с честните и почтени жени и гадните мъже дето изневеряват.

# 864
Не помните ли как бранеха шефката на митниците и главния секретар  пазителите на законността. После като излязоха подробностите и се
И даже се сърдеха кой им изкарвал записите, а не какво има в тях.
Не случайно и Руди гела сам си заработи субсидията, защото им освети пръв машинациите.
Застана с името си и нито един не оспори достоверността на два часа ала бала.

# 865
И гнева че ги борят със снимки, а това било противозаконно да ги записват. Ей, кога излязоха снимките на Бойковото чекмежде не бе противозаконно.

# 866
А какво стана с шефката на митниците? Контрабанда се оказа, че няма.
Бившата шефка на митниците с ново обвинение - за принуда.
Тя била командировала 18 служители на агенцията на различни места в страната против тяхната воля.
Според разследващите Банкова е командировала 18 служители на Агенцията на различни места в страната против тяхната воля.

# 867
Кое не разбра от въпроса ми ...
ДПС защо крепяха Денков 9 месеца , защо гласуваха на ХИ промените в съдебната система ...
Ами Пеевски в предните НС има общо 5 дни на работа само на тържественото откриване ходеше.
Ама в последния парламент, беше всеки ден на работа и първа писта по всички теми касаещи управлението.
Признавам, че на моменти ми е малко трудно да разбера постовете и въпросите ти по обективни причини.
Обясних вече  - гласуват и крепят който и когато трябва заради своите си интереси, които далеч не се изчерпват единствено и само в парламентарно представителство.

# 868
Е как какво станало, появиха се записи от един хотел с човек , който тя не познавала...
Главния секретар пък на сауна ходеше с непознати...
Все със случайни хора
Пачките в чекмеджето бяха повод за въстания от няколко месеца ама тези с пудела минаха ей така...

# 869
За разлика от сегашния момент, преди 3-4 години беше немислимо да подам жалба за кола паркираща системно пред гаража ми и собственикът да бъде глобен, а аз уведомена по мейл с резултата и номера на фиша. И друг "куриоз" - отивам в районното за нова лична карта, редя се чинно на голяма опашка и един полицай като разбра за какво се редя ми казва да дойда утре сутринта (събота!!!) да ме снимат и после да си подам документите по мейл, а те ще ми пишат след 2 седмици като е готова личната карта да дойда да си я взема. Помислих си, че сънувам, ама не вървеше да го помоля да ме ощипе...
Прощавай ама това къде ?
Мъжът ми скоро си вади паспорт и си чака като пич ?!

Люлин, 9-то районно.

Виждам доста разнообразни и крайни мнения в темата, за мен би било интересно още някой да сподели какво конкретно е направила дадена партия за него, за да спечели/изгуби доверието му.

Общи условия

Активация на акаунт