Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 537
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 065
Нана, на какво се базира теорията ти, че извън ЕС ще сме по-добре?
Съвсем сериозно те питам.
Къде съм казала, че извън ЕС ще сме по добре или по зле, това са ваши твърдения? Не знам преди 09.09.1944 г. какво е било, но след тази дата не сме имали избор т.е. поставени сме в положение, което трябва да приемем, а какво би било при обратния вариант няма как знам. Не мога обаче да се самоубеждавам, че видите ли, в момента имаме най-доброто възможно и трябва да сме благодарни от сутрин до вечер, сякаш някой ми слага хляба на масата даром.

# 13 066
Който не му харесва ес е свободен да живее почти навсякъде по света, в момента ппитежателите на българския паспорт са с едни от хората с най-голям достъп до много дестинации по света - и за работа и за живот и за екскурзия. Това е едно от предимствата на ес. Извэн ес ще се капсулираме отново в мизерния руский мир.
европейската покана за гости отпреди 8-10 год., вижда се, вече е в тежест, в голям проблем за ЕС.  местните отдавна са вдигнали ръце от гостите на Меркел. започват да се възстановяват границите м/у изтока и запада.
явно не е добър пример. а ако е добър се чудя защо ти не ни поканиш на гости, да видиш какво е Smiley
и да, всеки е свободен (за сега) да ходи където си поиска. да ходят, а не да ни докарват чужденците тук.  дали не можем да живеем без Русия и САЩ ?

Много несвързано, нищо не разбрах, кого и къде да каня.
Хубавото е, че вече и копейките признават, че масовия българин почива в гърция и милано. Очеваден е просперитета, въпреки всички целенасочени усилия на клоуните в народното събрание да скапят държавата. И така ще бъде докато сме в ес. А за мигрантити не се тревожи, те тук няма да се завъдят, всички искат в централна и западна европа, спрат ли помощите, ще се прэждосат сами.
Истинският проблем на България в момента е липсата на почтеност. Но това вече е световен проблем, войни не се обявяват официално, воюва се със СВО, терористи, сепаратисти, скрито, потайно. И когато евреите направиха номера с пейджърите, т.е. с техните камъни по техните глави, настана кански вой, просто гениален ход на мосад.

# 13 067
..Същото е и за Петър Кънев - ще бъде водач на листа, въпреки че и той като Нинова е повече от 12 г. народен представител и по устав няма право да продължи да заема място в НС. Щяха да дават път на младите, но друг път, той минава 70 години, явно има още "хляб" в него.
...
Не останаха много хора с големи пари в партията. Има хляб и още как!
Така си е.
"Напомняме, че олигархът и вечният депутат от БСП Петър Кънев, който води листата в Бургас на червените, чрез неговата семейна печатница Демакс редовно получава поръчките за отпечатването на бюлетините по всички видове избори. Именно неговите съпартийци в последното 48-о НС лавираха за връщането на хартиения вот и фактически лобираха частни бизнес интереси."
https://19min.media/news/novini_8/kandidat-deputat-shte-pechata- … birat-177755.html

И нещо по-старо:
https://www.flagman.bg/article/98228

# 13 068
Киселова може да е нещо добро за БСП, но Минчев ще балансира надолу. Жалко че Корни не е там, той можеше да й обясни за  "фистинг" и "фингъринг"

# 13 069
  • Варна
Киселова може да е нещо добро за БСП, но Минчев ще балансира надолу. Жалко че Корни не е там, той можеше да й обясни за  "фистинг" и "фингъринг"
Няма шанс Киселова щом е трета в листата. Само за стръв я пускат да привлече гласове да изберат водача.

# 13 070
  • София
Къде съм казала, че извън ЕС ще сме по добре или по зле, това са ваши твърдения? Не знам преди 09.09.1944 г. какво е било, но след тази дата не сме имали избор т.е. поставени сме в положение, което трябва да приемем, а какво би било при обратния вариант няма как знам. Не мога обаче да се самоубеждавам, че видите ли, в момента имаме най-доброто възможно и трябва да сме благодарни от сутрин до вечер, сякаш някой ми слага хляба на масата даром.

В постът, който ти изтриха, а и във всеки пост прозира това ти мнение. Хубаво е да споделиш, защо смяташ така, а и какво предлагаш.

# 13 071
Ако хората наистина не искат ЕС - има си политическа партия, голяма при това, която ще им даде точно това. Да вървят да гласуват вместо да се вайкат че няма за кого

# 13 072
Ако хората наистина не искат ЕС - има си политическа партия, голяма при това, която ще им даде точно това. Да вървят да гласуват вместо да се вайкат че няма за кого

Русия ги чака тези хора. Не е толкова трудно да си осъществят мечтата.
Но като гледам и Волгин се бори за европарламента, не за ходене в Москва.

# 13 073
Той се уреди на гърба на същите тези Русофили които седят и чакат да се присъединим към светлото бъдеще на Русия. Ще чакат

# 13 074
След обръщението на Петър Волгин към Тейлър Суифт,започвам да се съмнявам дали човекът не е отишъл за заплатата в ойро,а не за да бори гадния ЕС отвътре.
Не бих казала,че ми беше интересно да чета Волгин или Дачков с писанията им към ТС,Адел,Бочели,Григор Димитров дори.Банални.

# 13 075
Скрит текст:
В постът, който ти изтриха, а и във всеки пост прозира това ти мнение. Хубаво е да споделиш, защо смяташ така, а и какво предлагаш.
Какво искам аз, какво искаш ти, няма никакво значение за мястото на държавата. Слагат я там, където преценят, че е подходящо, намират клакьори, които да ръкопляскат или плюят според обстоятелствата и толкова. Всеки извън наложената рамка бива заклеймяван като предател, враг или нещо си /актуалното днес е русофил, путинофил .../.
Днес ми говорят за страшният руски империализъм, преди ми говереха за страшния американски империализъм, утре може да дойде друг империализъм, който ще иска да ни завладява и как няма да му се дадем, защото сме свободни да избираме. Simple Smile

# 13 076
  • София
И аз леко се потресох от презрението към това, че българинът се задоволявал с морето в Гърция и евтиното Милано Joy
Някои хора трябва да ги върнат едно 20тина години назад, да се подсетят какво значи виза и какво е да нямаш пари и за Китен.
Много сме си навили на масрафа, щом това ни се струва компромис.

# 13 077
  • София
Nana, хем отказваш да говориш, хем продължаваш, но с недомлъвки. Или пък може само аз да не разбирам позицията ти, знам ли.
Днес като роб на САЩ ли се чувстваш?

# 13 078
Скрит текст:
Nana, хем отказваш да говориш, хем продължаваш, но с недомлъвки. Или пък може само аз да не разбирам позицията ти, знам ли.
Днес като роб на САЩ ли се чувстваш?
Силно казано роб, но подопечен, да.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 13:36 от Mama_Nana

# 13 079
И аз леко се потресох от презрението към това, че българинът се задоволявал с морето в Гърция и евтиното Милано Joy
Някои хора трябва да ги върнат едно 20тина години назад, да се подсетят какво значи виза и какво е да нямаш пари и за Китен.
Много сме си навили на масрафа, щом това ни се струва компромис.

В коя България живеят? Че то сега много повече хора нямат пари за Китен.  Толкова много безработни има, други на минимална заплата едва свързват двата края, а за пенсионерите да не говорим. На морето се чува повече руска реч ( украинци), отколкото българска.
Наясно ли сте колко много българи въобще не ходят  на почивка поради липса на средства - нито на море, нито на планина, нито на екскурзии? За Гърция и Милано въобще не могат и да си помислят. Забравили са какво е ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт