Кой сезон е най-хубавия за новороденото

• 3 278
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
мисля-пролетта. Peace

# 16
Пролет  Peace

# 17
Пролетта,разбира се.
За беб4ето е най хубавия сезон,нито студено,нито гореЩо.
С Криси сме наван от първия ден след изписването.
А и за мен беШе добре докато бях бременна.Не се наложи да се мъ4а в адските жеги,каквито са тук в Испания.Не се бях замисляла за това преди да забременея.Но ,ако имаме второ Ще е съвсем планирано и пак искам да се роди през пролетта.

# 18
Родих в средата на август и гласувам за лятото  Peace
2004 г. нямаше много жеги, беше приятно за разходки  Grinning
От друга страна и за майката е добре от практична гледна точка, последните месеци да не й се налага да купува нови връхни дрехи и да носи затворени обувки, когато коремът ми порасна, само нахлузвах чехли, ако беше зимата, не знам как щях да си обувам и връзвам кубинките без чужда помощ  Joy

# 19
И аз съм за пролетта.

# 20
Не мога да кажа кой е най-подходящ,нямам с какво да сравня.Дъщеря ми се роди в началото на есента (края на септември).

# 21
За мен въпросът е глупав  Stop
Попитай някоя жена, която няма възможност да има дете или е с проблеми и се моли просто да стане някога .... няма такова нещо като подходящ сезон  Naughty

# 22
Пролетта, казвам аз  Simple Smile Родих в средата на април, приятно за разходки, бебето има време да свикне с жегите... Освен това лятото е хубав сезон за зачеване  Wink

# 23
Ами незнам точно--- най-вероятно пролетта, но аз родих в началото на този януари и времето си е супер за разходки( целия месец беше топъл).
Но Никол е права--много е гадно да си търсиш връхна дреха за два- три месеца, а за обувките--там поне нямах проблем ooooh!

За мен въпросът е глупав  Stop
Попитай някоя жена, която няма възможност да има дете или е с проблеми и се моли просто да стане някога .... няма такова нещо като подходящ сезон  Naughty
Е не е честно така, това е просто въпрос. Виждала съм доста глупави в форума. По тая логика половината теми в този сайт не трябва да ги има.

# 24
Всеки сезон е прекрасен за началото на нов живот Peace

# 25
Пролетта Peace

# 26
  • София
Според мен пролетта,защото бебчето ще може да излиза много често.

# 27
Интересен въпрос  Peace Но ми е трудно да гласувам  Thinking
Нямам забелжеки към зимното бебе  Grinning Излизаме си от изписването от болницата...после за захранването от юни-юли има разнообразие на пресни плодове и зеленчуци... Wink
Сега ще видим как ще е пролетно-лятното бебе  Grinning Бременността сега е през цялата зима, това го намирам за недобро, иначе мисля, че кой знае какво значение кога с епоявява бебето няма...

# 28

Според мен пролетта.Идва топлото време и ще можете да се разхождате и седите навън по-често.
Но,реално погледнато всеки месец е подходящ за такова прекрасно и шастливо събитие.

-----------------
Пиши на кирилица!

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 12:45 от Доня Туфиня

# 29
  • София
Важното е бебета да има, бебета, бебета, бебета  Sunglasses Laughing Мисля, че всеки сезон си има преимуществата.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт