Кой сезон е най-хубавия за новороденото

• 3 277
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Коси е роден през Май. Излезе на разходка на 18-тия ден, и от тогава все по улиците. През зимата беше на 7-8 месеца и също не се притеснявах да го извеждам.
За мен пролетта е най-хубавото време за раждане!!!  Simple Smile

# 31
Ихаааааааааааааа и ние ще се раждаме пролетта! Има да бръмчим лятото с количката из градинките  baby_neutral

# 32
Гласувах за пролетта,  но иначе когато и да се роди едно желано и обичано бебче, то непременно носи слънцето в къщи  Hug

# 33
предполагам, че пролетта или лятото е по-лесно, аз си имам зимно бебе, но пък тази година една зима...така и не видяхме сняг, така че все едно не е зимно бебе Mr. Green

# 34
Всеки сезон става перфектен щом тогава е родено детето ти  Hug , но ако можех да избирам бих родила пролетта - ей така повече заради мен самата отколкото заради детето  Mr. Green

# 35
Пролет или поточно края на зимата. Ние сме Февруарски бебок  Wink

# 36
  • Плевен
Пролетта!

# 37
По-голямата е ноември, по малкия юли. Категорично е най-хубаво за мен да се роди бебо зимата, че докато поизхвръкне и следват два прекрасни сезона пролет и лято, които сме почти непрекъснато навънка.

# 38
всички сезони си имат и хубаво и лошо
може би лятото обаче на мен лично най ми харесва

# 39
Аз съмз а пролетта. Докато бебето е малко не е необходимо да се облича с пуловери, грейки и тн. Много по-лесно се гледа бебе, родено през пролетта или лятото. Слагаш му шапката за слънце и излизате навън Simple Smile

# 40
  • Varna
всички сезони са хубави.Томи ероден късна есен по точнотогава си  беше люта зима, но постоянно съм го извждала навън от 20 ден. Бетинка е през пролетта и също е чудесно.

# 41
Пролетта. Peace

# 42
Пролет.
Синът ми е роден ноември , много ревящо бебе , студ и цял ден сама между четири стени. Спомен за ужасна зима. Сега се радвам , че ще можем да преарваме повече време на вън.

# 43
  • БГ
Пролет! Марти е роден през м.февруари, беше адски студ! Изведох го за първи път в средата на м.март - чистия и свеж въздух, слънчицето, раззеленяващите се дървета - прекрасна природа - всичко се отразява на нас и децата, зарежда ни с невероятна енергия!

# 44
  • София
добре, че тази зима почти я няма. по градинките сме от 21. 01., но по принцип ( при нормално време ) аз лично харесвам пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт