КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 28 433
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
загубих си златната гривна, питах къде е

Така, тук по тези карти всякакви варианти ми хрумват.
Възможно е да е паднала в някаква обществена институция и да е прибрана от жена.
Също така виждам възрастна жена, може и роднина да е, грижливо да я е прибрала. Но пък би ти казала...🤔
Вижда се морски бряг, но не точно брега, а сякаш в хотела там се намира.
Друг вариант-някъде на пода, червен килим или където стоят железни предмети.
Жрец+Императрицата,може на някакво вилно място да е..
По жреца-на работно място.
Императрицата-сред някакви меки неща,дрехи или ако имаш разтегателен диван или такъв с повдигащ се механизъм някъде из него..аз така мишката на лаптопа си затрих там...
Дано се намери. Успех.

# 226
благодаря  ти, Селфида Flowers Hibiscus
вече загубих надежда, ще проверя в разтегателния диван за последно

# 227
благодаря  ти, Селфида Flowers Hibiscus
вече загубих надежда, ще проверя в разтегателния диван за последно

Реших да хвърля карти и аз къде ти е гривната. Интересно,на дъното пак този Жрец. А пък странното е какви карти изтеглих.

Гледай изображенията за предметите и местата в картите. Може да ти е в помощ, за досещането къде може да се намира.
Сбор на картите-Обесения. Зависнала е някъде, ама къде...

# 228
Здравейте.
Следя Ви от известно време и ми е интересно, макар да не се занимавам с това.
Някой дали би се съгласил да хвърли едни карти по един въпрос, който ме мъчи и не ми дава мира?

# 229
.    Здравейте ,момичета.Бих искала да чуя вашето мнение по тези карти.На въпрос :ще има ли радяла до края на медец август? Картите са светът,рицар чаши ,6 меча. Според мен ще има раздяла(но аз ги чета интуитивно)

# 230
  • Пловдив
Здравейте,момичета,моя приятелка пита какво чувства определен мъж към нея,към момента не са заедно,той е семеен,а тя разведена

Личи си,че има огромно желание човека, но моля за помощ за четворка чаши обърната.....какво значи,че ще се поддаде на изкушението да бъде с нея или напротив

# 231
Здравейте! Бих помолила за малко помощ.
С мъжа ми много се караме, ситуацията е сложна, отделно психически не съм добре. Беше ми тежко след снощния скандал.  Изтеглих снощи карти с въпрос - “Как да постъпя в тази за мен тежка ситуация?” (След това си казах- да си тръгна ли, да остана ли, какво да правя?”)
Знам, че ще кажете - Таро не може да решава вместо нас, много въпроси си питала и т.н, но ако някой види нещо по тези карти, каквото и да е, ще ми е от полза. Ако не ще задам нов въпрос. Благодаря!

# 232
Здравейте,момичета,моя приятелка пита какво чувства определен мъж към нея,към момента не са заедно,той е семеен,а тя разведена

Личи си,че има огромно желание човека, но моля за помощ за четворка чаши обърната.....какво значи,че ще се поддаде на изкушението да бъде с нея или напротив

Питате за чувства и картите отговарят на въпроса, не разбирам къде виждате действия ?!
Крал Жезли с Дявола - секс , има желание за секс както и сама сте го видяла. Още повече, че няма активни карти.

Angelika_
В момент на афект не теглете карти, защото ще Ви отразят.
По-добре си изтеглете нови на спокойна глава
Направете 2 по 3 карти
Развой ако де разделите и ако останете в тези отношения

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:45 от Twinklestar

# 233
Аз дяволът го тълкувам също като секс.

# 234
Здравейте!

Ще съм благодарна на мнение по въпроса: Ще продължат ли дадени отношения?

Аз съм пристрастна и не мога да отговоря...
Виждам само как страховете от миналото пречат. Мъжът според мен не желае да прави усилия за продължение, т.е. няма да има продължение. Понеже той е страстен, но и крие чувствата си, го свързвам с двата краля (въпреки, че по поведение е паж, а не крал) и това до тук. Не са ми ясни двата краля и отговорът, и изтеглих още една карта - Силата, което ме кара да мисля, че може да има продължение, ама някъде в бъдеще и то с доста усилия.

Заслужават ли си тези отношения?
Не мога да кажа нищо, освен, че не си заслужават и са по-скоро с цел да се научи нещо житейско и от голямо значение/да се вземат уроците и да си отидат.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 13:11 от Zornica_ZZ

# 235
Здравейте!

Ще съм благодарна на мнение по въпроса: Ще продължат ли дадени отношения?

Аз съм пристрастна и не мога да отговоря...
Виждам само как страховете от миналото пречат. Мъжът според мен не желае да прави усилия за продължение, т.е. няма да има продължение. Понеже той е страстен, но и крие чувствата си, го свързвам с двата краля (въпреки, че по поведение е паж, а не крал) и това до тук. Не са ми ясни двата краля и отговорът, и изтеглих още една карта - Силата, което ме кара да мисля, че може да има продължение, ама някъде в бъдеще и то с доста усилия.

Заслужават ли си тези отношения?
Не мога да кажа нищо, освен, че не си заслужават и са по-скоро с цел да се научи нещо житейско и от голямо значение/да се вземат уроците и да си отидат.

Кралете не действат, отгоре на всичко имаме и 4 пентакли - пълен скъперник.
Адмирации за прекрасно оформения пост.
Дали си заслужават е некоректен въпрос, всички отношения нещо ни носят - опит, подарък, урок.

В случая трябва да се прекрати зависимостта (дявола) от миналото (6 чаши) да се продължи напред (Колесницата) с правилната равносметка (Страшния съд)

# 236
Здравейте. Ще се радвам да ми помогнете по следния въпрос...няколко пъти задавам въпрос за отношения с конкретен човек и постоянно ми излиза рицар жезли изправена. Самият човек, с който ми е свързан въпроса, отговаря на рицар жезли. Та моят въпрос сега е как да я тълкувам картата - показва ми самият човек, че е той, или с характеристиките, които има самата карта. Защото ако я тълкувам свързана с конкретен човек, не ми помага особено и даже не ми отговаря на въпроса, защото самият ми въпрос е свързан точно с конкретен човек, а не е ситуация, в която питам кой е човекът, примерно. Ох, не знам даже дали успях да обясня добре.

# 237
Здравейте. Ще се радвам да ми помогнете по следния въпрос...няколко пъти задавам въпрос за отношения с конкретен човек и постоянно ми излиза рицар жезли изправена. Самият човек, с който ми е свързан въпроса, отговаря на рицар жезли. Та моят въпрос сега е как да я тълкувам картата - показва ми самият човек, че е той, или с характеристиките, които има самата карта. Защото ако я тълкувам свързана с конкретен човек, не ми помага особено и даже не ми отговаря на въпроса, защото самият ми въпрос е свързан точно с конкретен човек, а не е ситуация, в която питам кой е човекът, примерно. Ох, не знам даже дали успях да обясня добре.

Качете картите заедно с въпроса

# 238
В момента не съм нареждала карти, задавам въпроса, защото много често ми излиза тази карта, даже почти винаги. Сега даже нямам карти при мен. Но въпросът ми е дали има бъдеще в отношенията с този мъж и дали има някакви чувства.
Както се вижда съм съвсем, съвсем нова в материята. Ако има практика някой да подрежда карти за друг с конкретен въпрос, ще съм благодарна на съдействие.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 18:34 от Zara2020

# 239
В момента не съм нареждала карти, задавам въпроса, защото много често ми излиза тази карта, даже почти винаги. Сега даже нямам карти при мен. Но въпросът ми е дали има бъдеще в отношенията с този мъж и дали има някакви чувства.
Както се вижда съм съвсем, съвсем нова в материята. Ако има практика някой да подрежда карти за друг с конкретен въпрос, ще съм благодарна на съдействие.
Значението зависи и се влияе и от околните карти, позицията на картата, дали е първа мъжка енергия. Важно е и изображението на картата в конкретната колода. Така зададен въпросът Ви няма верен отговор.

Общи условия

Активация на акаунт