Страшки от форума - 5

• 51 591
  • 578
  •   1
Отговори
# 420
Става дума ,че и писнало и се майтапи как да се отърве. Не   е за всеки домашен любимец.

# 421
Моята дъщеря на 3 г казваше "Аз не ям приятелите си", когато дядо ѝ опечеше агне, с което си е играла. В това е истерията - идеята да изядеш любимеца си, защото не е удовлетворил очакванията ти.

# 422
Това е една дълга тема. По принцип животните се делят на любимци и стопански. Шегата, от където тръгна всичко, може би вече е неуместна, защото отдавна е загубена връзката със селото и стопанството, хората имат и стари травми от детството. Иначе си е смешна, честно казано. Поизнежили сме се, за добро или зло.

# 423
5 страници дисекции, а жената просто е искала да измрънка.
Големи сте буквалисти Satisfied

# 424
  • France
5 страници дисекции, а жената просто е искала да измрънка.
Големи сте буквалисти Satisfied
Анджък

# 425
Цитат
След тях дойде ада. Започне се с баща и неговата дъщеря на 14-15 години. Разбрахме, че са дошли, защото в нашата спалня единия ден се чуваха силни стонове (секс).
Постепенно се започна с крясъци и викове, но бяха през няколко дни, основно вечер.
В последствие разбрахме, че момичето е бременно. От миналата есен откакто докараха бебето същинския кошмар започна.

Като прочетох това, настръхнах. Така написано излиза, че бащата прави секс с дъщеря си, която е забременяла и родила.
По-нататък става ясно, че бащата на бебето е друг, но... Дано когато авторката подава сигнал в полицията или социалните, не го опише по същия начин, че да не вземат съседите да я съдят за клевета.

# 426
  • Варна
Авторката нищо няма да подаде. Страх я е и от сянката й. Ще седи, ще търпи и ще си мрънка.

# 427
И мен ме заболя корема от ужас, докато стигна до частта, че има намесен и друг мъж в картинката.

# 428
Коя е темата?

# 429
# 430
Цитат
60 хиляди убити при 2 милиона популация не е много.

# 431
Потребителят се е изказал повече като математик, вероятно е мъж и практицизма е неговата първа природа.

# 432
  • France
Бе тва са 3%, хич не ми се виждат малко

# 433
60 хиляди е един град като Велико Търново,  Благоевград, Кърджали, Перник.

# 434
Бе тва са 3%, хич не ми се виждат малко
Зависи. Като получим 5% увеличение на заплатата въобще не се усеща Wink

Общи условия

Активация на акаунт