Страшки от форума - 5

• 51 616
  • 578
  •   1
Отговори
# 345
Офффф, и продължава... Ще взема да изляза от форума, стига интернет за днес...RageRageRage

Цитат
Абе, баш унижение си е. Добре,че не помни как го биех циганската, през устата. Защото се тръшкаше, хвърляше, инатеше се. В първи клас от само себе си улегна, не ми е дал и повод да го бия до ден днешен.
Не смее да се зъби, защото ме познава.

EDIT: изтриха постовете на потребителката от темата. Сигурно и цитатите ще изтрият, ако ги видят. Не съм съгласна - утре тази жена ще продължи да дава съвети, и някой ще я и повярва колко успял родител е. Бой до първи клас циганската през устата, за да не помни, а после - мълчание и игнориране. С това ще я запомня тази потребителка. А иначе - мън, мън, кротичка... Гнус ме е направо - и от написаното от нея, и от това, че грижливо я изтриха... Както и другия "герой", който петнадесетгодишен "разтърсил" майка си, и тя вече не смеела да го бие CloseCloseClose

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:51 от BernardaM.

# 346
  • Mediterraneo
Хора, коя е потребителката?! Сигурно е някоя регистрирана вчера. Някак хич не ми се иска да открия, че е познат и известен ник тук...

# 347
  • София
Скрит текст:
Офффф, и продължава... Ще взема да изляза от форума, стига интернет за днес...RageRageRage

Цитат
Абе, баш унижение си е. Добре,че не помни как го биех циганската, през устата. Защото се тръшкаше, хвърляше, инатеше се. В първи клас от само себе си улегна, не ми е дал и повод да го бия до ден днешен.
Не смее да се зъби, защото ме познава.

EDIT: изтриха постовете на потребителката от темата. Сигурно и цитатите ще изтрият, ако ги видят. Не съм съгласна - утре тази жена ще продължи да дава съвети, и някой ще я и повярва колко успял родител е. Бой до първи клас циганската през устата, за да не помни, а после - мълчание и игнориране. С това ще я запомня тази потребителка. А иначе - мън, мън, кротичка... Гнус ме е направо - и от написаното от нея, и от това, че грижливо я изтриха...
Както и другия "герой", който петнадесетгодишен "разтърсил" майка си, и тя вече не смеела да го бие CloseCloseClose
Мда. И той е обяснявал колко е правилно да си биеш децата.
Личи си.

# 348
Хора, коя е потребителката?! Сигурно е някоя регистрирана вчера. Някак хич не ми се иска да открия, че е познат и известен ник тук...

За съжаление никак не е регистрирана вчера... Аз лично съм много изненадана, не съм допускала.

# 349
Предлагам да не я нищим потребителката. Не я защитавам, но смятам, че често такова поведение е предизвикано от липса на психологична и физическа помощ, от безизходица, изтощение, прекомерен стрес.

# 350
  • София
Възможното обяснение не променя резултата. Детето няма вина за нищо от изброеното.

# 351
Ти така ли прочете поста ми?
Отговорът ми беше насочен към въпроса коя е потребителката.
Резултатът, че е трагичен, спор няма. Но за да се промени, трябва да се промени първопричината.

# 352
Другият много обича да разказва историите с майка си, сега е изтрит, но едни мининум десет предишни поста със същото стоят някъде из СО.

# 353
  • Поморие
Предлагам да не я нищим потребителката. Не я защитавам, но смятам, че често такова поведение е предизвикано от липса на психологична и физическа помощ, от безизходица, изтощение, прекомерен стрес.
+1

# 354
  • София
Ти така ли прочете поста ми?
Отговорът ми беше насочен към въпроса коя е потребителката.
Резултатът, че е трагичен, спор няма. Но за да се промени, трябва да се промени първопричината.
И продължавам да го чета така след този коментар.

Възможното обяснение на насилието (стресът) не променя факта, че насилникът е насилник, не изтрива насилието. Не всички, които са подложени на стрес си бият децата. Трябва И да ти идва отвътре. Като говорим за първопричина...

# 355
Всеки насилник има бекграунд, който го е довел до това да е насилник. Затова има терапевти и специалисти, а не невинни деца, които да страдат.

# 356
Дете се удря веднъж.  Ако се наложи, плесване по дупе. Като стане дупище няма полза. Не  е въпрос във силата, повече боли  който удря, но понякога застрашават живота си и не разбират. Това е безсилие на възрастния, случва се.
 Играех си с едно бебе, плесвам дупето, то бяга,  аз го викам и  идва пак да плесна. Чуждо дете е ,на роднина.
 Тръгна на градина, явно научи какво е да те ударят и не иска тази игра, не се връща, крие се.
 Плесвам е  условно . Да се стигне до там вече нещо е изпуснато.

# 357
Ако правилно съм разбрала от коя тема вадите тези цитати, може ли някой да сподели с две думи как от въпрос относно работата на мъжете при започване на връзка се стигна до биенето на децата? Rolling Eyes

# 358
  • Далечният изток
О, потребителката е учителка?

Бият се момчетата, да не станат лигави. Така я разбрах аз.

# 359
  • France
Ох... колко още много работа има пред нашето общество... затова и не влизам вече в СО. Там е като простор на кирливи гащи

Общи условия

Активация на акаунт