Той да плаща 70%, а тя 30%. Нека обясни как го вижда, ако са със сходен доход. Писа, че са с добри заплати, ама за всеки добра заплата е различно. Аз не знам защо си помислих за около 3000 на човек, което е някаква средна заплата и не виждам как с нея един човек би бил провайдър.
Объркала е малко целевата група и малко е закъсняла авторката. На 20-25 е могла да се похарчи добре с някой провайдър. Сега ще е по-трудно, защото е на 35 и защото не гледа сред правилните ергени. Този на заплата не е провайдър и няма да бъде.
Разбирам, че ССФ я носят все на ръце, има богат мъж и детегледачки, маникюри и процедури всяка седмица. Обаче в живия живот хората ходят на работа, планират разходи, ипотеки, деца, търпят и разни случайни несгоди като здравословни проблеми, проблеми с родители, роднини, случайни инциденти, репродуктивни проблеми и какво ли още не. И всичко това изисква финанси, емоционална подкрепа и е трудно. Ако връзката е само счетоводство при най-малката трудност ще си проличи.
В живота се случват непредвидими неща и един човек може и бизнес да загуби, и работа, и да се поболее. И тогава ако си свикнала да си на 30%, обаче имаш 1-2 деца, болен или фалирал мъж какво правиш? И ако не го обичаш? Направо не ми се мисли!