Разходите на етап връзка

• 20 378
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Нима не е нормално преди човек да се обвърже трайно да прецени всички аспекти? Странно ми е понякога как според някои радикални "мами" на жените е позволено всичко, а на мъжете не. И колко лесно биват класифицирани като мухльовци и какво ли не. Искрено вярвам, че у дома не е така и не са такива. Освен ако вече не са разведени.

# 451
Нормално е, разбира се, но в граници. Поведението на героя в разказа е нискоинтелигентно. Настоява на скъпото, за да помпа имидж, обаче иска подпомагане и нарича това искане тест. Тя авторката ако беше толкова алчна, щеше да го отсвири след като се е потрошил, вместо да ходи да му вари бульони и да му бърше огледалото в банята.

# 452
  • Paris, France
И обратната страна е опасна, случи се с мой познат, мъж с широко сърце ,прие една дама в дома си, на квартира бяха. Оставяше  си всички пари, които е изработил ,работеше на шеф и свой бизнес започваше тогава. След известно време девойката прибра всички пари и си тръгна , беше в депресия момчето.

И аз имам един мой колега, бяха заедно с едно момиче, тя студентка, той печели добре и плащаше почти всичко.
Е тя завърши и след това му би шута.
Та има ги и такива скучай.
Не е лошо и мъжа да се увери за дамата, щото секви има

В случая със студентката мъжът не е прецакан. Така се е съгласил. Живял е с младо и хубаво момиче. Малко студентки ще идат да делят наполовина с добре печелещ. Той си е имал къща и дали живее сам или с жена няма да го боцне, особено при вашата евтина храна.

През 90те доста българки живееха с мъже докато учат в скъпи градове. После чао.

Тяхната връзка се е изтъркала.

# 453
  • София
Едно е опознаване и преценка, друго самоцелно тестване, щото явно по дефоулт всички са там да те цакат до доказване на противното. Второто говори за някакъв личностен дефицит или неразрешени травми, на които не ми е работа да ставам обект.

# 454
Именно, ако някой по дифолт ме смята за еди каква си, щото съм жена, ами не мерси.

# 455
Интересно ми е авторката от къде ги е научила тези думи "провайдър", "провайдва". В София съм чувала да се използва само за държанки. Не съм наясно как е по другите места.
Конкретно на въпроса- плати 3-те нощувки ти, направи още някой финансов жест към него, както казваш- докажи му се, че не си меркантилна, защото за мен е повече от ясно, че те тества и аз одобрявам теста му. Явно, без да се усещаш си се изпускала неколкократно пред него, какви са ти очакванията, а именно да ти е провайдър. Звучи евтино и отчаяно. Ако съм права скоро очаквай край.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 21:52 от герани

# 456
Интересно ми е авторката от къде ги е научила тези думи "провайдър", "провайдва". В София съм чувала да се използва само за държанки. Не съм наясно как е по другите места.
Конкретно на въпроса- плати 3-те нощувки ти, направи още някой финансов жест към него, както казваш- докажи му се, че не си меркантилна, защото за мен е повече от ясно, че те тества и аз одобрявам теста му. Явно, без да се усещаш си се изпускала неколкократно пред него, какви са ти очакванията, а именно да ти е провадър. Звучи евтино и отчаяно. Ако съм права скоро очаквай край.

Ако има нужда да се доказваш на някой за нещо си, значи не си струва! Още повече, че не била меркантилна. Хахахаха напротив, трябва да се докаже, че Е "меркантилна"/ с уговорката, че не е това значението на думата, той не е милионер, че да е тя меркантилна/, а че иска грижа, внимание, отговорност, сигурност и пр. И ако ги няма, ще е чао. И ако тоя не може, да се откаже Овреме. А не да си загуби години от живота,.щот да се доказвала на мухъл.

# 457
Това предпоследното е много смешно.

# 458
И обратната страна е опасна, случи се с мой познат, мъж с широко сърце ,прие една дама в дома си, на квартира бяха. Оставяше  си всички пари, които е изработил ,работеше на шеф и свой бизнес започваше тогава. След известно време девойката прибра всички пари и си тръгна , беше в депресия момчето.

И аз имам един мой колега, бяха заедно с едно момиче, тя студентка, той печели добре и плащаше почти всичко.
Е тя завърши и след това му би шута.
Та има ги и такива скучай.
Не е лошо и мъжа да се увери за дамата, щото секви има

В случая със студентката мъжът не е прецакан. Така се е съгласил. Живял е с младо и хубаво момиче. Малко студентки ще идат да делят наполовина с добре печелещ. Той си е имал къща и дали живее сам или с жена няма да го боцне, особено при вашата евтина храна.

През 90те доста българки живееха с мъже докато учат в скъпи градове. После чао.

Тяхната връзка се е изтъркала.

Ми не знам, ако се гледа по тая логика никога няма прецакани, защото едната страна се е съгласила.
В случая той беше на 31 а тя на 24-25, така че не чак толкова млада за него, нито той толкова стар.
Той плащаше почти всичко включително и скъпи почивки до Малдивите и Филипините. А тя така му би шута като завърши…. За мене не беше ок, но да, със сигурност  не знам 100% всичко какво е било.

# 459
Нали се сещаш, че едва ли е бил стока, щом си е тръгнала от такива екстри. Човек от хубаво не бяга.

# 460
Не схващам концепцията аз да съм работеща и самоиздържаща се жена от години, обаче да трябва да доказвам на мъж, че не съм с него заради парите му, с черпене. За да изисква от мен такова доказване, значи не струва - доказването става с шут, не с тридневно спа.

# 461
Жена от малък град с 4000 лева заплата да очаква мъж да покрива 70 процента от разходите й ми се вижда прекалено. Тя има доста добър стандарт и без него. Нормално е мъж от София със сходна заплата да я намира за меркантилна. Разходите в София са по-високи и въпреки това той се оправя, но тя не може?! За мен е ок мъжа да дава повече когато взима повече, но при равни доходи малко изглежда все едно някой иска да мине метър.

# 462
Хахахаха напротив, трябва да се докаже, че Е "меркантилна"/ с уговорката, че не е това значението на думата, той не е милионер, че да е тя меркантилна/, а че иска грижа, внимание, отговорност, сигурност и пр. И ако ги няма, ще е чао. И ако тоя не може, да се откаже Овреме. А не да си загуби години от живота,.щот да се доказвала на мухъл.

Иска да си хване провайдър, никаква грижа, внимание и отговорност не търси. Да не говорим за любов. Търси си покриване на разходите 70% поне, както тя се изрази. И ще бъде чао, така или иначе.

# 463
Не знам какво точно търси авторката. Изглежда ми много неориентирана жена. Сякаш изобщо не е наясно как да се държи нормално в една връзка.

# 464
Именно, ако някой по дифолт ме смята за еди каква си, щото съм жена, ами не мерси.

Абе, като и чета постовете мисля, че не е по дифолт само защото е жена Simple Smile Според мен му светят червени лампички. И защо отхвърляте вероятността да има големи авоари в акции или биткойни? 20 години стаж с добра заплата и малки разходи, къде е дянал тези пари? Би могъл да има и половин-един милион в някакви активи и първо да го е досърбяло да се похвали, но после да се е усетил. Само възможен вариант, разбира се, но има оснва да се предположи.

Като цяло по прочетеното (както и между редовете) някак не съм на нейна страна.

Общи условия

Активация на акаунт