Разходите на етап връзка

• 20 918
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Защо смяташ, че отхвърляме вероятността?
На мен образът ми звучи като задник, пък нека си има авоари, ако изобщо, няма да стане по-малко задник. Може и да не е задник, разбира се, но пък е твърде стар и с твърде неясно любовно минало, за да има право на 20 втори шанса.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 00:14 от Нарцùса

# 466
Ами, може и да си е купил и изплатил вече жилището, да, не е казано, че го е получил наготово отнякъде, може и спестявания да има. На авторката спестяванията къде са, след като нито до Малдивите ходи, нито чак толкова разходи за разкрасяване има, а и 10 години са я гледали на 70%?

# 467
Аз не съм на нейна страна още от предходните й теми. Не съм и на негова страна.

# 468
При 4к доход и на двамата, къде са им кинтите, а? И аз това питам? Чак тридневен уикенд ги събаря.... Има нещо гнило в Дания...
С този доход авторката може спокойно да си купи сама жилище, и да си гледа дете без дасе съобразява с некой си... За къв й е се пита в уравнението...?

# 469
Щом не са търговия, защо той не плаща? Хайде да не вадим двойния аршин.

Защото той няма пари?! Няколко пъти повторихме, че вземат едни и същи заплати.
Добре де. Какво ако има пари ? По-умен ли ще стане ? по-красив? по-сексапилен.
Парите не са най-важното.

Важно но не най-важно.
Като гледам през парите се търси извинение за намиране на кусури.

# 470
Именно, ако някой по дифолт ме смята за еди каква си, щото съм жена, ами не мерси.

Абе, като и чета постовете мисля, че не е по дифолт само защото е жена Simple Smile Според мен му светят червени лампички. И защо отхвърляте вероятността да има големи авоари в акции или биткойни? 20 години стаж с добра заплата и малки разходи, къде е дянал тези пари? Би могъл да има и половин-един милион в някакви активи и първо да го е досърбяло да се похвали, но после да се е усетил. Само възможен вариант, разбира се, но има оснва да се предположи.

Като цяло по прочетеното (както и между редовете) някак не съм на нейна страна.

Дали има авоари не ми е важно.
Е, на авторката може да е важно.
Самата тя си иска мъж,  който да я издържа и да дава 70%.
На мен са ми странни тези и сметки.
Но тя също изкарва пари, не смятам, че е меркантилна, а че си има изисквания.
А той също не е стока.

# 471
Ама тук, бетер  Сметната палата, къде им били парите. Всеки е свободен да прави каквото иска с парите си. И едва ли става, въпрос, че на някого му е финансов проблем една тридневна почивка
Въпросът беше редно ли е той да и каже "дай парите за един от трите дни". Ако са ученици, студенти, пенсионери дори, да. Ще се постави този въпрос. Свободен мъж на 40+със сериозни намерения, да не може да покани на почивка приятелката си, не ми е много редно. Тя да поиска да се включи, може. Но той да поставя въпроса, не ми изглежда добре. За, всичко останало в бъдеще, може да се приеме финансово участие на двамата и е, в реда на нещата. Ама, една тридневна почивка,...

# 472
Нека си има изисквания, но да са реални. Мъжът толкова ли е влюбен в нея, че да се навие да я издържа на 70 % отсега? Съмнявам се. А и защо да го прави? И той не е стока, но ако има достатъчно пари, пък той уж изкарва, може да си намери някоя по-млада и по-хитра да му ги харчи.

# 473
  • Тра-ла-ла
Това, че взима заплата от 4000 ле в провинцията - авторката ли го каза или е форумна измислица, която повторена 100 пъти ...

# 474
Тя го каза. Пък и е IT, не е странно.

# 475
При положение, че тя изкарва колкото него, какъв  е смисъла от теста?
Тъпо е.
Разбирам да беше хванал жена с 1200лв да я тества.
Хора с по-добри доходи ходят редовно  и повече пъти на почивка. И на по-скъпи.
Хора с ниски доходи си правят сметката.
Ако някой ме покани за 3 нощувки и после ми изпляска да му дам 500 лв, ще откажа.
Защото това са ми парите за морето. И така бих казала.
А на мен морето ми е важно. Затова бих отказала и бих пожелала да си изкара приятно. Аз решавам как и за какво да си харча парите.

На мен би ми направило неприятно впечатление да ме тестват.
Това означава недоверие. А ако нищо не съм направила още по-неприятно.
Е така е ако ще ходиш с приятелки на спа.
Ако си влюбена искаш да си с този човек. Чакате с трепет да дойде края на седмицата и правите планове как да сте заедно.  И не мислиш за морето Simple Smile
Аз съм така.
Ама явно не се обичат. Прескочили са първата година на връзката.

# 476
Ти си така, ама той не е. Той.
Нейното е просто следствие.

# 477
Има хора, които и 10 бона да вземат на месец ще се стискат за 5 лева. Ходят покъсани и ядат боклуци, парите ги трупат. Има ги всякакви, може мъжът да е такъв. Тогава каква полза че може да си позволи почивка, като се стиска?
Знам такива случаи, умрял в мизерия, а има сума ти златни монети или има имоти за милиони, а се пере на ръка и ходи с лекота по дрехите че уж няма пари за пералня. Просто такова им е мисленето.Такива хора много и с възрастта се влошават.

# 478
Има хора, които и 10 бона да вземат на месец ще се стискат за 5 лева. Ходят покъсани и ядат боклуци, парите ги трупат. Има ги всякакви, може мъжът да е такъв. Тогава каква полза че може да си позволи почивка, като се стиска?
Знам такива случаи, умрял в мизерия, а има сума ти златни монети или има имоти за милиони, а се пере на ръка и ходи с лекота по дрехите че уж няма пари за пералня. Просто такова им е мисленето.Такива хора много и с възрастта се влошават.
Да.
Има много такива.
Бедноста е начин на живот и няма връзка с парите които имаш.

Не разбирам, какво се иска в задачата. Те не се обичат играят в средата, че като се разделят да няма метално чувство в устата че си дал левче повече ?

# 479
В задачата има прагматизъм. Няма любов, чувства и емоции. Търси се удобство, двустранно.

Общи условия

Активация на акаунт