Разходите на етап връзка

• 20 414
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
А аз мисля, че докато тук бързате да докажете незнайно на кого, че вие не сте златотърсачки, пропускате един много основен проблем - две дърти магарета се виждат на срещички вече повече от половин година като някакви седмокласници, а в същото време и пари имат, и могат да се съберат под един покрив, защото авторката работи ХО. Това обаче не се случва. Ромео идва и я взима, после връща, все едно развозва компаньонката на шефа си. За да иска пари от нея, първо трябва да си я прибере. За да ходи до прованса да пука попреминала златотърсачка, значи и той не е от вървежните ергени в София.

# 556
  • София
Този не е бедняк, авторката просто търси друго отношение. Той се бие в гърдите, че е провайдър, ама й крънка половинки, при все че тя също поема разходи. Пък ако тя поиска половин бременност да я кара той, не знам как ще стане.

Иначе на мен и двамата не ми правят някакво добро впечатление. Връзката хем не е от много време, хем не е от малко, особено на техните години. И авторката явно усеща, че това, за което той дърпа, не е това, което тя търси. Ако е така, какъв е смисълът да го карат още толкова? Другият вариант е да се примирят, че толкова си могат.

Цитат
Навсякъде Joy Даже тук ги има не малко, пък тези навън не е удобно да ги споменавам поименно Sweat Smile

Даже и тука? Astonished Да се издават сами веднага кои са, колко котки и кучета имат, колко хапчета пият и какво е психическото им състояние! Сигура пара са съсипани от това че са дърти, сами и бедни....

Нали Laughing И моите наблюдения са такива Laughing

# 557
Как е поемала половината разходи, като не работи? Пари откъде?

Написала съм. От заможно семейство. Родителите и изпращаха не малка сума в сметка, за да учи и да не работи.

А извинявам се. Подлъга ме това

Но дълго време стоя без мъж. Обясняваше, че не и трябва, не знае как трябва да се държи. Домакинства, поема половината разходи, работи му за без пари, плаща половината/и по-голямата част от почивките и е аут пак.

Нищо не е плащала значи, плащал е баща и, за да се прави на малката стопанка на някакъв прохождащ бизнесмен, който явно си е търсел работеща жена.

Каквато все пак тя е станала, така че историята завършва добре.

Виж аз не го разбирам това родителите да те гледат, но има и такива случаи. Имат възможност, искат - дават, за да може дъщерята да учи и да търси достойна работа и да не е зависима от мъж.
На мъжа не му е пречело, че татко му плаща половината екскурзия, храната вкъщи и че му е обзавел жилището. Не му е пречело и да му работи във фирмата без заплата.
Недоволен станал чак когато започнал да изкарва повече пари, а жената обикаляше по интервюта за работа.

# 558
  • Страната на чудесата
Жена на зряла възраст, с достатъчно доход и връзка на 6-7 месеца да иска да я издържат на 70%...
Кога, кога жените ще се научат, че да позволят черпене и поемане на техните разходи е привилегия и тя не се дава на всеки, с който имат срещи през уикенда...🤔

# 559
Ромео по-лесно ще намери каквото търси обаче, от Жулиета с 4000-те хиляди лева заплата, която очаква да я издържат.

Ако въобще е истина това със заплатата, де - дотук маникюр в домашни условия и подстригване на 3 месеца и боядисване вкъщи видях като разкрасяване.

# 560

Честно казано не съм много сигурен точно как трябва да е разделението, но винаги съм смятал, че когато си с любимия човек е удоволствие да даваш, да споделяш с него това, което имаш, за да бъдете добре и щастливи и двамата, а не да пресмяташ дали няма да се минеш.   

И аз така си мислех, но след тази тема съм леко озадачена Grinning

С партньора ми също не живеем заедно, въпреки че прекарваме половината време от месеца у тях. Никога не ми е хрумнало дори да си помисля, че ще ходим на почивка и той ще я поеме. Не че не може да го направи, но защо трябва да го разглеждам като касичка? Ако той ми каже искам да те заведа на почивка/екскурзия/пътуване, подготвил съм нещо, тоест той е решил, измислил,подготвил, за да ме зарадва -разбира се, ще приема с радост.
Но да планираме заедно да отидем някъде и аз след това да му кажа - "миличко, изскачай от парите", даже не мога да си го представя.
По същия начин като излизаме на вечеря, той винаги плаща, но аз се старая след това да компенсирам - да купя някаква храна за вкъщи, или аз да платя следващата вечеря. Така смятам,че е справедливо, не бих се съгласила да плаща само той в никакъв случай. До преди тази тема ми си струваше, че това е нормалното Grinning

# 561
Ромео по-лесно ще намери каквото търси обаче, от Жулиета с 4000-те хиляди лева заплата, която очаква да я издържат.
На такива твърдения се отговаря с - ми хайде де!

# 562
  • София

Не, и ако очаква жена, която участва наполовина, и в същото време се конти за него Wink На неговите години и с неговата липса на сериозни връзки, вече ще му се налага да набляга на портфейла. Авторката обаче също трябва да посмали очакванията.

# 563
Даже и тука? Astonished Да се издават сами веднага кои са, колко котки и кучета имат, колко хапчета пият и какво е психическото им състояние! Сигура пара са съсипани от това че са дърти, сами и бедни....
Тука не знам, но в живота познавам няколко такива, около мои набори, някои и нагоре.
Кои имат пари, кои нямат, ама все търсят жена дето явно не съществува на света.
Като се запознаят с някоя, тая била много намусена, на оная й били дебели прасците, трета имала дете вече от друг (ми ще има, като гони 40 жената досега тебе ли да е чакала) и накрая нищо.
Някои от тях даже и пари и имоти имат, ама тези дето нямат направо им се чудя какво още чакат - явно са решили да си останат стари ергени и кусурите, които намират на жените са просто извинение.
Ако ли пък се намери някоя без кусури - да им отговаря по възраст и външен вид на очакванията - тогава пък: е, какво да я каня на среща, като тя сигурно ще ме отреже, я да не се излагам. Може би от опит знаят за отрязването де - има резон.

# 564
А аз мисля, че докато тук бързате да докажете незнайно на кого, че вие не сте златотърсачки, пропускате един много основен проблем - две дърти магарета се виждат на срещички вече повече от половин година като някакви седмокласници, а в същото време и пари имат, и могат да се съберат под един покрив, защото авторката работи ХО. Това обаче не се случва. Ромео идва и я взима, после връща, все едно развозва компаньонката на шефа си. За да иска пари от нея, първо трябва да си я прибере. За да ходи до прованса да пука попреминала златотърсачка, значи и той не е от вървежните ергени в София.

+1 за болднатото и целият пост!
Да ама той не ще да си я прибира у тях - иска и вълка да е сит и агнето да е цяло.
Явно, че да плаща разни консумативи докато е при него и пазари не е достатъчно. Трябва и скъпи почивки да доплаща понеже мухльото не иска да наеме нещо по-евтино, но за сметка на това да излезе джентълмен.

# 565
  • Melmak
Аз продължавам да не разбирам защо тези двамата след 6 месечен гаджелък не опитат да заживеят заедно.

# 566
Да не би и мама му да върви с него?

# 567
Най-вероятно защото той не й е предложил, а тя не го е питала.

Забелязвам, че хит в този подфорум стават теми с ключови думи мъж, жена, връзка, пари.

# 568
На 35г. тя не е стара, а и няма деца. Реално погледнато, ако се поддържа добре (спорт, храна, сън) би могла спокойно да бъде желана от читави мъже за връзка още няколко години (за секс винаги ще е желана Satisfied). 4000те хиляди заплата не са и никакъв плюс в намирането на другарче. От друга страна мъжът също би могъл да изглежда добре и във форма, има апартамент, нелоша заплата. За 25 годишна манекенка не би се вредил, но в диапазона 30-35 е възможно. Като цяло всяка жена и всеки мъж могат да си намерят някой, въпросът е доколкото този някой я/го устройва.

# 569
  • София
4000 заплата даже са й минус за много мъже Wink

Общи условия

Активация на акаунт