Абсурдите са безбройни.
Включително ме изумява как някои не се "трогват" от тежки здравословни проблеми, злополуки и т.н.
Това говори за пълен разпад на това общество, липса на каквато и да е човечност и желание да си с някой заради самия него, като личност, човек, физика, привличане, връзка, секс.
Как е сексът в сметките никой не казва?
Сигурно днес за единия френска, утре получилият ще помисли дали ще е в настроение да върне "жеста".
Какво делене на от 3 нощувки тя да плащала едната, ще се попилея от смях.
Или се дели 50/50, или само единият плаща, другият компенсира с друго.
А Бондито да свикне вече, че е презряла жена, издържаща се самостоятелна с достатъчно висок и добър доход да се грижи изцяло за себе си и да споделя мигове и преживявания с любимия, с какъвто реално в момента не е, и да не иска някой да я издържа.
Дано срещне някога и разбере какво е.
Мозъкът й е промит сериозно и не знае къде се намира.
Аз лично не бих я издържал и една седмица.
Липсва им каквато и да е адекватна комуникация, тръпка, страст.
Това, че идвал да я взима с колата и връща, супер, и аз бих го правил с кеф, обичам да карам и е джентълменско.
Но тя трябва да компенсира с други неща от самосебе си да й идва, без тънеене кой какво.
Ипотека?
Че то още няма връзка, все още е изпитателен срок, без значение годините.
Мъжът си има жилище лично.
Време е тя да помисли за нейно си, сама да си организира, той може да помага с контакти, акъл, логистика, майстори за ремонта после, но не и да се ангажира финансово, аз не бих, при този сценарий.
Всеки си покрива масрафа за личното имущество.
Трябва да си луд да вземеш жилище и да искаш някой друг да ти плаща, а само ти да си в нот.Акт.
А този, който се навие, е още по-ненормален.
С 8К доход се гледат предоволно 2 деца, плаща ипотека и лизинг за среден клас нова кола.
Двойка би живяла царски, и то при положение на вече налично жилище.
Ама и Бондито не си изиграва картите адекватно.
Според мен причината е, че не го харесва толкова много.
Иначе спокойно си живеят в неговия имот, тя си тегли ипотека за апартамент в София, решават искат ли дете, въобще как си представят живота и т.н.