Разходите на етап връзка

• 20 992
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Т.е. да разбирам, че шит тестовете трябва да са еднопосочни само? Wink

# 376
Никога не съм правила подобни тестове и ако ми направят няма да реагирам добре .

# 377
  • София
Аз не само не съм правила такива тестове, ами добре, че е тоя форум да разбера за съществуването им

# 378
Мен ще ме е яд да ми правят такива тестове. Мани парите. Е6аси малоумника ще е и после такива маймуни имат претенции и се силят да правят деца.
Ха! Щот път жените не тествате мъжете.
Имаше една тема преди време - кой трябвало да плати на първата среща. И немалко жени си писаха стратегиите от рода на - аз вадя и давам половината пари, ама той ако ги вземе бай-бай и втора среща няма. Демек - давам не защото имам наистина намерение да дам, а като тест да видя ще ги вземе ли. И какви ли не други работи имаше. Някои от тях съм преживял на свой гръб навремето си.

# 379
Авторката няма правилен усет според мен и си мисля, че нищо няма да излезе от тази връзка. Няколко теми беше пуснала за предишния мъж, когото не харесваше особено, но който й би шута и тя не можеше да приеме защо така са се случили нещата. Този мъж също не го харесва, но си мисли за общ имот и ипотека, а насреща й няма надежден човек.
Авторке, чудя се - не се ли намери мъж, когото да харесаш силно от самото начало, че да буташ в посока семейство и деца?

Ами, тя и този не го харесва особено и той няма начин да не го усеща, ама не ѝ пречи да си прави планове за почивката през юли с него (не разбрах кой ще я плати), и като цяло малко мъже ще търпят такова нещо. На всеки две седмици по няколко дни до седмица при него, еднакви заплати взимали, ама той трябвало да плаща минимум 70%, че да се чувствала тя жена и щото имала разходи за прическа(фризьор веднъж на 3 месеца и боядисване сама вкъщи - то и аз съм така и таз поддръжка не ми отнема няколко хиляди месечно). Идвал да взима и да я кара с неговата кола всеки път, за негова сметка, въпреки че тя си има кола, защото на нея ѝ било по-интересно в София, и накрая що искал от нея да плати една нощувка и ако щял да се почувства по-добре, щяла да му "помогне" с нощувката. Дърта магарица си на 35. Как си го представяш, че двамата ще взимате еднакви заплати и той ще плаща минимум 70% от разходите? От какъв зор? 10 години, като ти плащаха минимум 70% от разходите, къде отидоха тоя пари, явно не е било за фризьор, че нямаш жилище, и чакаш някого да осигури?

# 380
Дали ще се нарича шит тест, или никак няма да се нарича, всеки си пресява по някакъв начин. Има реакции и жестове, които са много показателни.  

За жена от малък град с доста добра заплата, авторката трябваше отдавна да добие друг манталитет и поведение. Не и се налага да търси да я издържа някой, нито да и купува глезотиите, защо са тогава тия дребни сметки? Намери си някой просто да те кефи.

# 381
Аз не правя шит тестове. Смятам, че идиотът си личи. Т.е.за да го отпратя, не е, защото не ми е платил три салати, а защото генерално се държи и мисли като идиот. Пък той нека си мисли каквото горката му недоклатена душа иска.

# 382
Оф Крис... бях с един такъв дето за малко не ме опъна на изпроводяк след среща, за която той всичко плати. След като отказах втора среща нямаше. Това дали пак беше шит тест?

# 383
Не я отписвайте жената. На една позната на 35 и провървя(със 70 годишен старец, ама пара има). Тя вече с тинейжър, но роди пак. Има ли мерак ще намери. Няма да е на 35,40 богаташ де. Да се цели в 60 годишни.

# 384
Ох, колко точно и какви препарати за чистене на една гарсионера е купила авторката, веднъж в месеца че й се свиди, при 4 бона заплата? Стана ми интересно.

# 385
През 3 поста се повтаря, че кандидатки за тоя чвор има бол. Да, ама не. Ако ставаше за нещо, отдавна щеше да има семейство.
Между другото тя има повече време от него и за семейство, и за деца. Та да си мисли хубаво, какво ще прави, какво иска и какво би могла да постигне.

# 386
  • София
Толкова тъжна тема..., ни любов има, ни правилни сметки - и при двамата участници.
Ама да не се минем, начи ... жалка история.
Авторке, пиши я бегала тая връзка, честно. Ако ти харесва да мислиш, че вината е само в мъжа, още такива мотики ще има да настъпваш.

# 387
През 3 поста се повтаря, че кандидатки за тоя чвор има бол. Да, ама не. Ако ставаше за нещо, отдавна щеше да има семейство.

Ами, представи си пък авторката какво чудо е, щом такива като този редовно бягат от нея и се чудят как да се отърват.

# 388
Между другото тя има повече време от него и за семейство, и за деца. Та да си мисли хубаво, какво ще прави, какво иска и какво би могла да постигне.

По тая логика авторката на 35 с великата подръжка, щеше да е намерила досега провайдър със 70%, ама а де. Хем поддържана, хем попрезряла за претенциите, дето ги има, хем провайдър няма като хората. Кое не е наред се пита?

# 389
Оф Крис... бях с един такъв дето за малко не ме опъна на изпроводяк след среща, за която той всичко плати. След като отказах втора среща нямаше. Това дали пак беше шит тест?
Ха-ха, че то здрав прав мъж винаги иска да опъне жена, ако е готина - дори и без да е платил, така даже е още по-сладко.
Какво толкоз, че си е поискал човека - ти ако не искаш, не му давай, не си длъжна. Той пък не е длъжен да те кани пак.

Общи условия

Активация на акаунт