Обясни ми, сякаш съм на 5

• 50 977
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Mediterraneo
Имам склонността да забравям филм или книга в момента, в който ги свърша. Ама бяло петно. Обаче подхвана ли наново книга/ филм, още в първите 5 минути ми става ясно, че съм чела/ гледала и не продължавам( защото не обичам да препрочитам книги).

# 1 006
Аз книги помня, филми - не. Даже е хубаво с някой да гледам филм и като леко се позагубя в сюжетната линия, той да ми обясни.

# 1 007
Ти да не си от оня сорт, дето филма ги гледа тях Wink
ММ така гледа по 3-4 вечери, едно и също- наумил си е, че ще гледа еди кой си филм,  и се мъчи ли,мъчи Sweat Smile...на 10тата минута му махам волумето,  да си вървят картинки, че аз не съм по филмите

# 1 008
Не знам дали съм тъпичка, или разсеяна (а може и двете), но филми от сорта на Жега, Гепи и пр. трябва да ги гледам с компаньон, иначе се загубвам из фабулата 😆.
Понякога се хващам, че мислите ми се реят, а филма върви и аз вече нямам никаква идея какво се случва…
Филмите не са моето, харесвам книги и екранизирането на книга винаги ми е много постно. Щото докато четеш и си визуализираш, няма как да се изгубиш 😀.

# 1 009
Аз съм по същия начин. Гледам и блея на заден план какво има, почвам да си разсъждавам защо жената на трети план е с розова лента на главата, примерно, и опускам действието и какво, защо.

# 1 010
  • Мадрид / София
Филми не помня и понякога гледам два пъти един и същи филм и чак към края се сещам, че съм го гледала. Книги помня повече.

# 1 011
  • Glasgow
Аз обратно, толкова задълбавам и понякога прекалявам, всеки детайл се премисля и толкова ме дразнят хора, дето гледат да убият време 🤣"любимо" ми беше на 6-то чувство филма като една приятелка от групата дето гледахме заедно проспа последните 5 минути и най невъзмутимо попита "какво стана?

# 1 012
"River," на Prime Video на мен са ми интересни такива .
А исландската е Феря и Хюлдар . Бездна .  Сега седя и се чудя дали изобщо съм я чела или съм чела нещо подобно. Защото неща ми напомнят прочетени неща , но повечето не ми е познато .
Имат невероятни имена хората .

За филми ми се е случвало да съм изгледала една част, да ми е харесала много и като излезне след година и повече втора да се чудя как съм го гледала това и да не мога да изгледам втората.

# 1 013
  • някъде другаде
Аз също забравям книги и филми. Започна ли да чета се сещам , че съм я чела и знам , как се развива действието.
Има книги , които препрочитам наново , но трябва да е минало много време.

# 1 014
  • Mars Hotel
"River," на Prime Video на мен са ми интересни такива .
А исландската е Феря и Хюлдар . Бездна .  Сега седя и се чудя дали изобщо съм я чела или съм чела нещо подобно. Защото неща ми напомнят прочетени неща , но повечето не ми е познато .
Имат невероятни имена хората .

"Бездна" е третата книга от поредицата за Фрея и Хюлдар. Ако си чела друга от серията, вероятно затова са ти познати. Ако има и препратки към сюжета ѝ - още повече. Много, много я харесвам и аз тази поредица!

# 1 015
Не съм чела. На мен бегло ми е познат сюжета , майката, бащата и насилието, изчистеното жилище и намереното дете . Всичко останало в книгата , дори имената и полето от лава и видеотата и всичко не ми е изобщо познато. Може да има друга книга с подобен тред. Или може да съм го гледала ако е имало филм по нея

# 1 016
  • София
Има филми, които трудно се разбират и няма гладко течаща историяа, често са някакви наградени или прехвалени. Докато в други историята върви и човек няма проблем да го осмисли. Може да е като за не много умни, но така ме кефи.
Скрит текст:
Наскоро погледнах последната серия в сериал... дадоха 3 варианта на действието, с 3 различни завършеци. Но винаги започваше от един момент нататък... Ошашавих се

# 1 017
  • Fairbanks, Alaska
Защо скандинавските и изобщо северните кримита са толкова често много интересни? На филм или на книга . Сега гледам един сериал , но и една книга чета. Книгата е исландско крими, и то е много интересно.
А също ми е интересно как може да прочета доста от една книга преди да се сетя че съм я чела и нищо не помня какво става в историята  .
River ли е въпросният сериал? Защото единственото скандинавско в него беше главния герой-Джон Ривър.

Cuckoo, кой е въпросния сериал?

# 1 018
Защо скандинавските и изобщо северните кримита са толкова често много интересни? На филм или на книга . Сега гледам един сериал , но и една книга чета. Книгата е исландско крими, и то е много интересно.
А също ми е интересно как може да прочета доста от една книга преди да се сетя че съм я чела и нищо не помня какво става в историята  .
River ли е въпросният сериал? Защото единственото скандинавско в него беше главния герой-Джон Ривър.

...
Много си умен, личи по грубостта. 
Искаш да кажеш, че е южноамерикански или индийски?  Защото аз написах северните.

# 1 019
Скандинавските и немски филми са пропити с (кървава) мистика,която нас православните безхаберни българи ни шокира и ни е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт