Обясни ми, сякаш съм на 5

• 51 028
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 855
Как се избира рутер...какво значение има с колко антени е🥴 нищо не разбирам а трябва да вземем нов, този се налага да го тествам по няколко пъти на ден.
Какво означава ,,безжичен,,....

# 856
За домашни нужди, който ти пасва на интериора

# 857
Според мен все тая, вземи по-нови модел да не остарее скоро и толкова...

# 858
  • София
Как се печелят пари от кулинарен блог? Трябва ли да си регистриран като търговец?
Не съм много наясно, но от блоговете, които гледам - на самия блог излизат реклами, освен това може да те потърсят от някоя марка. Има опция да подпомогнеш автора в пейтриън (някаква платформа, но идея си нямам за детайлите).

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 15:27 от Cuckoo

# 859
ако блога е адски популярен, сами ще те потърсят...
иначе реклами от посещения, но това са стотинки

# 860
Икономистите и финансиситите да си скъсат дипломите освен, Ронине.😂
Спри се верно да коментираш, че само се излагаш, а и не са само те.
Покупката/продажбата с крипто е и тип характер - или играеш на сигурно, или си хазартен тип. Все оак не всеки е Ружа Игнатова😉
Да, да си късат дипломите.

# 861
Как се избира рутер...какво значение има с колко антени е🥴 нищо не разбирам а трябва да вземем нов, този се налага да го тествам по няколко пъти на ден.
Какво означава ,,безжичен,,....
Всичките са много зле.
От евтините взимай tp-link.
Антените са за красота и заблуда на потребителя. Взе ми си някакъв по-малък да не ти заема място.
Ако ще правиш мрежи и искаш качество. Micro tick.  Евентуално гледай рейтинг в Амазон. Не чети надписите. Слагат ги за красота. На цени под 100 лв няма и как да има качество. Разбираемо.

# 862
Сегашният е TP-LINK...купен за около 70 лв преди три години. Нямам проблем с мястото, нямам идея как се прави мрежа но  два телевизора,компютър, два-три телефона, робот за чистене, климатици два броя ,бойлер....всичко е ,,обесено,, на това чудо и вече се побърквам щото постоянно се налага ресет. Пускаш тв-то и няма сигнал, искам да пусна робота-няма връзка с интернет...😡аман вече!

Благодаря,ще видя да вземем нещо по-качествено та дано да се свърши с тази драма.

# 863
Сегашният е TP-LINK...купен за около 70 лв преди три години. Нямам проблем с мястото, нямам идея как се прави мрежа но  два телевизора,компютър, два-три телефона, робот за чистене, климатици два броя ,бойлер....всичко е ,,обесено,, на това чудо и вече се побърквам щото постоянно се налага ресет. Пускаш тв-то и няма сигнал, искам да пусна робота-няма връзка с интернет...😡аман вече!

Благодаря,ще видя да вземем нещо по-качествено та дано да се свърши с тази драма.

Така като чета възможно е просто конфигурацията да не е добре направена, да не раздава адреси правилно, затова като се включат повече устройства дублира адреси и става каша. (Напомня ми какво сътворих веднъж като се направих на голям разбирач)
Тоест ако имате някой който разбира да го погледне, така отдалече не знам ...

# 864
  • Варна
  А на мен ми се обади техник от фирмата и каза : рутерът Ви е за смяна, съвсем безплатно, просто  вземете нов еди-какъв си от най-удобния офис и обясни как да  го включа .А ако не успея да му се обадя. Никакъв проблем.Та, защо не звъннете на Вашия доставчик на Интернет?

# 865
Да, и аз веднъж се оплаках от скоростта, дойде техник, каза, че рутерът ми е стар и ми сложи нов безплатно и без никакви формалности.

# 866
Да, и аз веднъж се оплаках от скоростта, дойде техник, каза, че рутерът ми е стар и ми сложи нов безплатно и без никакви формалности.

Ех да имаше такава фирма и за мъже, а?
Обаждаш се .... да, стар е... сменят го с нов.
Никакви формалности.

# 867
Ще звънна да питам ,ама нашите нищо не дават без пари😁

# 868
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ех да имаше такава фирма и за мъже, а?
Обаждаш се .... да, стар е... сменят го с нов.
Никакви формалности.
Бе тия новите модели не са много читави...

# 869
сега производителите ли ще обиждаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт