Изчерпан яйчников резерв - Тема 2

• 13 993
  • 243
  •   1
Отговори
# 240
На 38, съм. Изследванията са правени на четвърти ден от цикъла. FSH за този период е с референтни стойности 3,5-12,5, а LH 2,4-12,6.
По-скоро въпросът ми е, възможно ли е AMH да е грешно. Имам дефицит на ввитамин Д

Дали е възможно нещо в изследванията ми да е грешка, FSH ми е 3.9, TH 5.9, a AMH е 0.11?
Това в каква връзка е и при какви референтни граници? Едва ли някой може да ви отговори нещо, ей така на някакви цифри...
Дали е възможно нещо в изследванията ми да е грешка, FSH ми е 3.9, TH 5.9, a AMH е 0.11?
Това в каква връзка е и при какви референтни граници? Едва ли някой може да ви отговори нещо, ей така на някакви цифри...

# 241
Възможно е да е занижено, да, но от 0.11 няма да се вдигне на 2 ако дефицитът се попълни. Няма как да знаем колко би мръднало. Най-добре е да се преброят антралните. Тук липсва естрадиол, и ако е висок, то ФСХ е вероятно изкуствено занижено.

# 242
Здравейте, не е особено висок около 100, пропуснала съм да го запиша.
Възможно е да е занижено, да, но от 0.11 няма да се вдигне на 2 ако дефицитът се попълни. Няма как да знаем колко би мръднало. Най-добре е да се преброят антралните. Тук липсва естрадиол, и ако е висок, то ФСХ е вероятно изкуствено занижено.

# 243
Здравейте, не е особено висок около 100, пропуснала съм да го запиша.
До колкото на мен ми казаха , Е2 трябва да е до максимум 80pg/ml в този период на цикъла. Ако е 100 и е в същата мерна единица е висок и можело изкуствено да понижава ФСХ.

Общи условия

Активация на акаунт