Изчерпан яйчников резерв - Тема 2

• 14 515
  • 255
  •   1
Отговори
# 255
Просто исках да се допитам до вас за мнение понеже ми се стори много голяма вариацията и самата поява на цикъла като в яйчниците не се виждаше нищо края на август и лигавица нямаше и при изследванията тогава и двата прегледа при ендокринолог(+репродуктивен )ми даваха един и същи отговор , че цикъл самостоятелен не е възможно да има при този резерв и стойности . Благодаря за включването, идната седмица съм с възможно най-ранния час  и ще видим какво е , а пък другия месец ще видим и Калчев какво ще ми каже. Иначе за хормонозаместващата терапия и аз се заинатих и реших да изчакам . Извинявайте за спама в групата.
Радвам се, че си взела бързи решения и ти предстоят прегледи, с лекари които ще имат добър подход. Сподели после какво са ти казали, аз също съм в този период и при мен се е наблюдавал месец без добра лигавица (веднъж), но при теб като цяло ми се струва тотално объркан подход на лечение, с тия противозачатъчни.
Желая ти всичко да бъде наред и да се намери отговор и точен протолкол, който да върне цикъла на място. Прекалено си млада още за менопауза.
Аз съм на 42 и смятам, че ми е рано, а ти си с 10 години по-млада. Във твоето семейство по майчина линия, ако нямате ранно влизане в мено, преполагам че и при теб няма да е това.

Общи условия

Активация на акаунт