Изчерпан яйчников резерв - Тема 2

• 13 755
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
Ако ще изказваме мнение за чуждата интелигентност, интелигентните хора не си създават подобни проблеми, нито пък се оплакват от тях ако са се вкарали в подобна ситуация. Слушаме някакво абсолютно неадекватно мрънкане - искам да играя театър, ама как да го играя, ама не искам да знаят, ама съм им разказвала досега и възнамерявам да продължавам да разказвам. Със сигурност проблем с интелекта нямам аз в тази ситуация.

От приказките на някои потребителки няма как човек да остане с друго впечатление, освен че си мислят, че поради известността им в бюти индустрията ( 😂 ) щели да ги обсъждат и затова се чудят какво да правят. Сори, ако някоя изгряваща инстаграмърка, правеща ноктите на чалгарките, се чуди как да се снима точно за инстаграм и да показва торбите със спринцовки - на грешното място сте за съвети. Тук за някои хората темата е лична и болезнена и аз лично имам голяма въпросителна защо хора с подобно отношение към създаването на нов живот изобщо се занимават с процедурата.

Аз намирам подобно поведение пък обидно към хората, които вземат процедурата насериозно.

# 166
Аз не мога да си представя каква енергия и ресурс предстои да се вложи, за да се поддържа тоя филм цял живот. Дано някой подаде един Оскар там в някакъв момент, че то ще е впечатляващ пърформанс.

# 167
Ако ще изказваме мнение за чуждата интелигентност, интелигентните хора не си създават подобни проблеми, нито пък се оплакват от тях ако са се вкарали в подобна ситуация. Слушаме някакво абсолютно неадекватно мрънкане - искам да играя театър, ама как да го играя, ама не искам да знаят, ама съм им разказвала досега и възнамерявам да продължавам да разказвам. Със сигурност проблем с интелекта нямам аз в тази ситуация.

От приказките на някои потребителки няма как човек да остане с друго впечатление, освен че си мислят, че поради известността им в бюти индустрията ( 😂 ) щели да ги обсъждат и затова се чудят какво да правят. Сори, ако някоя изгряваща инстаграмърка, правеща ноктите на чалгарките, се чуди как да се снима точно за инстаграм и да показва торбите със спринцовки - на грешното място сте за съвети. Тук за някои хората темата е лична и болезнена и аз лично имам голяма въпросителна защо хора с подобно отношение към създаването на нов живот изобщо се занимават с процедурата.

Аз намирам подобно поведение пък обидно към хората, които вземат процедурата насериозно.

Ами никой не е застрахован от това да допусне грешка. Но системното и преднамерено осъждане и подигравки определено казват много за нрава и т.н.

# 168
Хубаво, допусната е грешка да се сподели. Какъв е проблемът да не се споделя, след като човек уж не желае след това? Никакъв. Но вместо това се искат съвети “как да се играе театър” и подобни неща. Това поведение е абсолютно неадекватно и аз много меко изразих създалото се у мен впечатление за него.

И, сериозно, твърде много важност си придава всеки, който смята, че външните хора толкова ги интересуват подобни неща.

# 169
  • Пловдив
Театрите рискуват да те вкарат в цял филм занапред.
А детето да не знае, за мен е голямо "не". Все едно да не знае, че е осиновено. Един ден случайно научава и какво тогава...
За околния свят разбирам, поне донякъде - клюкарникът не е спирал да работи и хората не винаги са добронамерени и разбиращи.
С лъгане, че е със собствена яйцеклетка на Х години, обаче може да се дадат напразни надежди на други жени. Не е коректно, ако възрастта е висока.
Секи сам си преценя, вероятно в другите теми на форума има описания на стимулацията. Но възпитан човек би разбрал нежелание да се говори.
Най-близката ми приятелка от детството има близнаци ин витро, не съм питала за подробности около процедурата и тя не е отваряла дума. Каквото знам за тия неща, детсъвика, от форума го знам. Wink

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 14:52 от Магдена

# 170
Темата е ИЯР, има много теми за донорски яйцеклетки. Загубих се в не по темата неща. Донякъде е свързано, но си има по подходящи темички с точно такива обсъждания.

# 171
Не бих играла никакви циркове, но в началото доста споделях. После като се понатрупаха разочарованията спря да ми се говори и смятам, че беше редно да се усетят близките. Но любопитството им беше в повече. Просто им казвах, че не се знае и зависи от хормоните кога стартираме отново. Но не бих била толкова рязка със споделящи, това носи и своите плюсове донякъде. Така се запознах с хора също с моите проблеми и много си помагаме.
А и живото общуване не е като  форумното, където често забравяме, че жив човек стои от отсрещната клавиатура и сме много по- рязки отколкото бихме били на живо.

# 172
Cinnamon Cookie, мнението ми е едно към едно с твоето. Може би защото и аз бях така. Никога не съм имала намерение да крия, че правя инвитро. Вече обясних, че нямаше как да оправдавам непрекъснати  отсъствия в работно време дълги години. В началото бях ентусиазирана и споделях. В един момент непрекъснатите разочарования ме накараха да се позатворя в себе си и също нямаше как да отрежа рязко питащите, защото все пак са ме подкрепяли и не са ми правили проблеми за отсъствията. А те продължаваха да питат. Просто намалих информацията, която давам и отговарях по-уклончиво с цел сами да се досетят, че не ми се говори. Ако бях направила процедура с ДЯ вероятно и аз нямаше да го тръбя. Защото има доста лоши хора, които ги вълнува клюкарстването и обсъждането и не бих искала такъв тип енергия да се насочва към мен и детето ми.
Голяма драма стана, че жената пита как минава един ЕЦ. Решила е да не казва и това е нейно право. Кой какво мисли по въпроса пък си е негово лично мнение, което нея не я вълнува. Питането й е точно за тук, защото е с ИЯР и касае процедури на ЕЦ, които се правят при ИЯР. Нека бъдем малко по-добронамерени и тактични. Hug
Към дамата съветът ми е, като ви питат просто кажете, че сте решила да не споделяте, защото щастието обича тишината и че когато имате хубави новини ще ги споделите. Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 173
“Драмата” стана, защото ни разпитва как “да играе театър” и да “изиграе цирк”, за да задоволи нездравото любопитство на хора, на които тя самата твърди, че не желае (вече) да споделя. Неадекватно и недорасло поведение от нейна страна е това, доста дразнещо и разлигавено.

# 174
“Драмата” стана, защото ни разпитва как “да играе театър” и да “изиграе цирк”, за да задоволи нездравото любопитство на хора, на които тя самата твърди, че не желае (вече) да споделя. Неадекватно и недорасло поведение от нейна страна е това, доста дразнещо и разлигавено.

Така е, наистина прозвуча много не на място това с " цирка".
И аз като се сетя за инстраграм снимките особено онези със сърца от спринцовките и обриви хващам. Множо са хванали сега тази модна вълна.

Иначе за донорската съм и аз на мнението на Боби. Ако бях стигнала до там, никога по никакъв начин не бих споделяла с приятели и познати. Има всякакви хора, а малките деца са раними.
Като порасне и узрее детето достатъчно и сметна, че е готово би разбрало от мен самата. То си е и важно за живота му и евентуални бъдещи заболявания. Но е нещо което засяга само детето и родителите.

# 175
  • Be realistic - plan for a miracle.
В chatGPT съм помолвала да ми опише стъпка по стъпка и брой дни за инвитро на ЕЦ и го прави уникално добре - може да пробваш, да се информираш през него и да оттам да знаеш кое какво по дни. ✌

# 176
  • Пловдив
Да се върнем на темата. 🙂
Някоя няма ли да се похвали с Амх, мръднало в посока нагоре след добавки, процедури, витамини?? 🤔🫣

# 177
Моето е мърдало нагоре. С по-ниското забременях и родих, с по-високото не. Амх не представлява нищо, казахме ти го

# 178
Да се върнем на темата. 🙂
Някоя няма ли да се похвали с Амх, мръднало в посока нагоре след добавки, процедури, витамини?? 🤔🫣

КАЧЕСТВО е тайната не АМХ.

# 179
С АМХ 0.2 бях година и няколко месеца преди да забременея, после не съм го изследвала, но към момента на забременяването е бил под 0.2, това е сигурно. На 39 като го изследвах за първи път беше 0.5.
На 41 забременях, родих на 42.

Общи условия

Активация на акаунт