Хасковски деца и мами са големи сладурани

• 46 188
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • на правилното място, в точното време
 Здравейте, момичета!   bouquet
Влизам да дам повече подробности за базара. Датите са 4,5 и 6 април. Ако евентуално останат неща за продаване, може да се излезне и в събота. Базара ще се проведе в алеята пред кафе "Марая". Това е началото на пешеходната алея от към гарата. Ще има плакат направен,ще разлепим и листовки. Иска ни се единия ден да сложим маса с боички,яйца, памук и други подобни, за да могат дечица,които минават да се включат и те в боядисването. Момичетата от ДБМ в София ще го правят съвсем организирано с деца от дома в с.Доганово, но ние няма как да организираме такива деца, така че ако някоя от вас иска, може да доведе челядта, да се омаже хуууубаво, на воля. Деня, ще уточним допълнително. Това е инфото  за сега.Ако имате питанки- давайте!  Hug

# 106
Момичета имам нужда от представител на орифлейм.
Ако имате позната моля дайте ми координати.
А ако е в района на бул.Раковски или ул.Георги Кирков ще бъде просто чудесно.
Благодаря ви  bouquet

А междувременно ако на някоя от вас ви трябва представител на Авон аз съм насреща по всяко време. Mr. Green

# 107
  • Хасково
в една друга тема четох за пеещи гърнета- идея къде има да ги видя.

# 108
в една друга тема четох за пеещи гърнета- идея къде има да ги видя.
   Тони, почти във всички бебешки магазини ги има. Виждала съм ги в "Биберон", в "Пепи". Струват около 6-7 лева. Същите са като всички останали, но имат някаква пластинка, или нещо друго, което като се намокри, започва да свири.

# 109
  • Хасково
 благодаря, трябва да ги разгледам, че вече е време да си купим такова нещо. Ама дано скоро излезем- днес с този вятър цял ден сме си в къщи и луднахме...

# 110
Тони удобни са,ние сме с такова,ама на 3-ия ден като се изпишка и го подсуших не спря да пее,та се наложи да му махам батериите.Има сащите и не музикални,но все пак ти решаваш.Ние не му обарнахне внимание(но може би защото бяхме и на 6 месеца,та не се сещаше).Аз го купих от Биберона.Успех

# 111
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ!

Гърне ползва Велина от 7-я месец най-обикновено с едно пате на облегалката. Доволна съм! Peace

# 112
  • France
една идея-зареди се с фотоапарат да снимаш бебо,първоначалната реакция върху музикалното гърне си заслужава да се увековечи!

# 113
  • Хасково
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

на баткото също беше такова обикновено с пате на облегалката, ама ми се искаше да видя и тези- пък ако е много досадно ще му махнем батериите.

# 114
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!

# 115
          ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

# 116
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!

# 117
Здравейте мамета, радвам се че ви открих. Е, аз съм мама на малка сладуранка, ама това сигурно няма да е проблем да си общуваме. Laughing Laughing Laughing

# 118
Добре дошла! Hug
И аз съм мама на малка сладурана и на по-голям сладур, но не виждам проблем в общуването от това! Wink

# 119
  • гр.Хасково
Здравейте хасковски мами, аз също съм от града на тополите. Ще се радвам да бъда една от вас.
Имам момиченце на 5 год. и сега през септември отново ще ставам мама. Има ли мами които през тази година ще имат бебче.?

Общи условия

Активация на акаунт