Хасковски деца и мами са големи сладурани

• 46 169
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Хейййййй момичета как сте?
Честно казано нямам кой знае какво да споделя или да попитам,ама ей така реших да ви пиша,че съм ви се затъжила.

Айде  Mr. Green Crazy Hug  bouquet

# 91

Какво стана с нашето кино до Пещерата?  newsm78 Прилича ми на закрито... Tired
Закриха го киното преди 1 месец......

# 92
  • БГ

Е, с това вече ще се прочуем, може ли областен град да няма едно кино, срамота!!! Добре, че поне театър имаме, а за "редовните" му постановки, няма какво да кажа, нещо май културния ни живот куца?!?  newsm78

# 93
  • Хасково

а аз така и не съм влизала там...на кино много рядко ходим и последно беше в Димитровград.

# 94
Здравейте ,момичета!
Искам да ви попитам от кои антицилулитни кремове сте доволни?А правят ли такива масажи в нашия град, ако сте доволни ,моля да ми споделите, че нещо съм решила да взема мерки преди да е дошло лятото! А изпробвали ли сте и нещо друго, което носи видим резултат? Не знам за вас, ама аз след раждането миналата година наистина съм се отпуснала и трябва да взимам мерки! Много е несправедливо за нас жените, не стига , че 9 месеца имаме некомфорт, после да не говорим и за раждането, а пък след това , пак Close проблем - отпусната кожа, целулит, коремче....

# 95
  • БГ
Здравейте ,момичета!
Искам да ви попитам от кои антицилулитни кремове сте доволни?А правят ли такива масажи в нашия град, ако сте доволни ,моля да ми споделите, че нещо съм решила да взема мерки преди да е дошло лятото! А изпробвали ли сте и нещо друго, което носи видим резултат? Не знам за вас, ама аз след раждането миналата година наистина съм се отпуснала и трябва да взимам мерки! Много е несправедливо за нас жените, не стига , че 9 месеца имаме некомфорт, после да не говорим и за раждането, а пък след това , пак Close проблем - отпусната кожа, целулит, коремче....

Ползвала съм и на Орифлейм и на Авон, ефект има, но в масажа и движението му е майката! Ходи пеш, карай колело и т.н. Успех!!!

Мами, чухте ли взрива тази сутрин?! Много страшно беше, още незнам какво е гръмнато, но си беше много сериозен взрив!!! Сега излизаме за храната и ще се поогледам в района.

# 96
  • Някъде там на юг...
Боже, пак ли нещо е гръмано? #Crazy

# 97
  • Хасково
Здравейте ,момичета!
който и крем да вемеш трябва дълго да го употребяваш, с много масаж. Целулита се маха трудно, а ако е само за стягане Мустела имат хубав крем специално след раждане. Иначе реклама за апаратура за премахване на целулит гледах за козметично студио Енигма, под здравната каса на 2 етаж.

# 98
Благодаря ви за отговорите, и аз смятах да си взема на Ейвън, ще видим за резултата!
Що се отнася за взрива - днес чух по хасковските новини, че бил гръмнат магазин на главната за козметика, май подобно нещо скоро тук не е ставало - взривът е бил около 4.30ч. сутринта

# 99
  • БГ
Благодаря ви за отговорите, и аз смятах да си взема на Ейвън, ще видим за резултата!
Що се отнася за взрива - днес чух по хасковските новини, че бил гръмнат магазин на главната за козметика, май подобно нещо скоро тук не е ставало - взривът е бил около 4.30ч. сутринта

Точно така - "взривения магазин" е парфюмерията до джамията, но слава богу големи щети няма, само счупени прозорци!

# 100
  • на правилното място, в точното време
Здравейте момичета! Аз съм от Димитровград и реших да ви поканя да се включите в едно мероприятие. Фондация "Подари усмивка" съвместно с Отдел Закрил на детето организира благотворителен великденски базар. Средствата, които ще се съберат са за подпомагане на деца в затруднено социално положение и деца в риск. Предмет и тема на базара са сувенири ,свързани с Великденските празници - яйца, картички,рисунки и др. подобни. Базара е подобен на този,организиран от Движението на българските майки. Ако някой има желанието да се включи, приемаме с отворени обятия всяка инициатива. Тоничка може да ви даде скайпа ми,ако някой иска да се свърже с мен, а може и на ЛС. Ще се радвам и да се запозная с повече майчета от Хасково!

# 101
Здравейте момичета, можете ли да ми помогнете с  информация за д-р Кабаков от Хасково. Някакви впечатления от него , къде преглежда..???

# 102
  • France
Здравейте,момичета!Ние сме от София,но преди година и 1/2 се преместихме във вашия прекрасен град.За столицата не искам и да чуя,представата ми за град е Хасково!Едва сега влзох в "Отчетни",ще следя темата.

# 103
  • БГ
 welcome  на новите мами - RAVIA, diass, pechovska!!!

RAVIA, къде и кога ще се проведе базара? Ще се радвам ако мога да помогна с нещо!

diass, съжалявам, но не познавам д-р Кабаков, да си призная дори не съм чувала за него.  Embarassed

pechovska, и аз дойдох в Хасково уж само да уча, но взех, че се установих трайно тук, за което никак не съжалявам, радвам се, че сме на едно мнение за града!!!

Лек ден на всички, Марти спи, така че ще пропуснем слънчевия следобед навън, жалко!!!

# 104
  • на правилното място, в точното време
 Grinning Здравейте! Благодаря за топлото посрещане и за отзивите!

Датите на базара са 4,5 и 6 април. Конкретно мястото ще мога да кажа утре, тъй като имаме среща с кмета и ще уточняваме тези подробности.
 Мога да кача малко снимки на готовите вече неща, а идеи за изработване можете да видите  тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160390.0 Малко са ръзхвърляни из страниците, трябва да се рови.  Утре ще идвам в Хасково и мога при желание да се видя с някой! Тоничка, с теб се опитвам вече не знам за кой път, но все се разминаваме. Pechovska, благодаря! Ще пиша на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт