Хасковски деца и мами са големи сладурани

• 46 149
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Хасково
Здрасти галерида,аз раждах точно юни,ходех при Ани Велчева,и си я извиках на раждането.Всичко мина идеално,е малко стаите не са хубави,но като си видиш бебока и забравяш за обстановката.Все 5 дни се издаржа.

и аз двата пъти раждах с Ани Велчева и всичко беше ОК.
Май само ВИП стаите са в по-прилично състояние.

# 76
Тоничка,
сега виждам , че Благовец е в неделя. Зачудих се дали ще работи тази жена newsm78 Ако имаш дай някакъв телефон. Благодаря  bouquet

0889 526467 - Тони, звънни и попитай, няма да ти откаже инфо.
А щом се пада в неделя може и да работи, защото по принцип тогава не работи.

Сега аз имам нужда от информация, търся жена за почистване на стълбището в блок с асансьор - два пъти в месеца, някой ако има информаия или ако знаете някой да търси подобно "занимание" ми пишете на лични да не разводняваме темата Peace

Благодаря Hug

# 77
Май повечето тук сме раждали при Д-р Велчева Grinning и аз съм много доволна от нея, много спокойствие и увереност лъха от тази жена Hug, да е жива и здрава още дълги години.
А за условията и аз нямам прясна информация, но ВИП стаята не е много по-различна от останалите или по-скоро не беше Crazy

# 78
Благодаря ви, мами , за бързите отговори! Hug

Много се радвам ,че се включих в този форум и че мога да общувам с други мами от Хасково и региона. Grinning

# 79
Здравейте,мами!
Моля ви дайте инфо дали в Хасково има магазини за дрехи за бременни.Досега съм открила само един и той едва ли си заслужава...по-скоро е част от магазин с дрехи за бременни... newsm78
Предварително ви благодаря за инфото!

# 80
Магазин за бременни има на пешеходната алея между зала Дружба и пицария Престо. Аз си бях купила много хубав костюм от магазин над реката, но ми е трудно, да ти го обесня - по средата нали има кафене, та магазинът е на единия от ъглите.

Хайде и от мен една питанка - къде си давате за пране килимите и доволни ли сте? Thinking Веднъж ни праха един килим на една автомивка и той се събра #2gunfire, та оттогава ме е страх, а искам да спестя усилия на мъжа ми при пролетното почистване...

# 81
  • Хасково
[Хайде и от мен една питанка - къде си давате за пране килимите и доволни ли сте? Thinking Веднъж ни праха един килим на една автомивка и той се събра #2gunfire, та оттогава ме е страх, а искам да спестя усилия на мъжа ми при пролетното почистване...
мъжът ми ги носи, обясни така:
Когато излизаш от Хасково в посока Кърджали - след последната сграда и преди пътя да стане двоен завиваш на ляво и караш по черния път който е успореден на шосето за Кърджали. След 500 метра в ниското има тепавица. По черния път не можеш да се объркаш - само на едно място има разклонение и трябва да завиеш в ляво. 50 метра след това е тепавицата.
Ето ти и приблизителното и местоположение: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=68374598e8efaa143bc3f3aeb77b2f … amp;Map27_9.y=191
много съм доволна, хубаво ги перат.

# 82
Тони, много ти благодаря!  bouquet

# 83
  • Някъде там на юг...
Здравейте,мами!
Моля ви дайте инфо дали в Хасково има магазини за дрехи за бременни.Досега съм открила само един и той едва ли си заслужава...по-скоро е част от магазин с дрехи за бременни... newsm78
Предварително ви благодаря за инфото!

Както момичетата са ти обяснили над реката има магазин за бременни, но според мен дрехите са малко скъпички и не си заслужава Thinking Лично аз си купувах дрешки от пазара - панталони с ластик в кръста /един или два номера по-големи/ и блузи /пак по-големи/. Успех с шопинга Wink

# 84
Мисля, че магазините за бременни са тези, за които са ти писали вече.

Този над реката е много скъпарски и пазарски - не си заслужава  Sunglasses
Другият май е по-добре Peace

Иначе ако искаш голям избор на дрехи за бременни се разходи до Пловдив!
Или пък провери в някой електронен магазин.

Аз килими в къщи имам само от няколко месеца, затова още нямам представа къде ще ги перем Crazy

# 85
Ето какво излезе в Гугъл Grinning

# 86
Хайде и от мен една питанка - къде си давате за пране килимите и доволни ли сте? Thinking Веднъж ни праха един килим на една автомивка и той се събра #2gunfire, та оттогава ме е страх, а искам да спестя усилия на мъжа ми при пролетното почистване...
аз съм си прала килими и пътеки на една тепавица, която се намира до картинг пистата в ляво по един черен път се стига до нея, мноог бях доволна миналото или по-миналото лято ходих да пера там.
ха сега и аз да попитам искам да си купя пароструйка /за домашно ползване, за почистване/, препоръчайте ми или поне кажете какви характеристики да гледамSimple Smile Благодаря ви предварително!

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 13:25 от Бубу-линка

# 87
Ние си перем килимите на една автомивка по пътя за Болярово . З Засега съм доволна. Grinning

# 88
  • БГ
ЗДРАВЕЙТЕ, МАМИ!!! Поздрави на всички, за всички празници, които сме пропуснали!!!

Ние днес се завърнахме от двуседмична "почивка" в Пловдив! Вече сме на линия! Ето и моите отговори на някои от въпросите ви:

Магазин за бременни има на пешеходната алея между зала Дружба и пицария Престо. Аз си бях купила много хубав костюм от магазин над реката, но ми е трудно, да ти го обесня - по средата нали има кафене, та магазинът е на единия от ъглите.

Когато бях бременна пазарувах и от двата магазина - много съм доволна! От този на пешеходната алея си взех панталони на Миро и блузки на Том Тейлър, нямат грешка! По-късно бяхме в Пловдив и в халите видях фирмения магазин на Миро, цените са същите, като хасковските, явно им дават добри отстъпки! А от другият магазин - над реката - си взех туники и два чифта страхотни дънки (около 30-40лв. бройката), а в Пловдив са от 40лв нагоре, така че - заслужава си пазаруването!

И ние сме от скоро с килими, два пъти давах за пране в ЕКО-то, доволна съм, но тази година май ще потърся тепавиците, че иначе ще ми излезе много солено!

# 89
И аз съм посещавала в Пловдив точно този магазин в Халите бременския. Разнообразието е много по-голямо от тук, но цените не бяха по-ниски. Rolling Eyes А за бременския магазин под клиника Торакс да не говорим, още по-надути ми се видяха цените... Money

Какво стана с нашето кино до Пещерата?  newsm78 Прилича ми на закрито... Tired

Общи условия

Активация на акаунт