Хасковски деца и мами са големи сладурани

• 46 140
  • 282
  •   1
Отговори
# 60

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!  Hug
БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ, УВАЖАВАНИ И УХАЖВАНИ  ПОЛОВИНКИ И МАМИ!
  Heart Eyes

# 61
  • Хасково
моми4ета?! пак се изгубихте.... само аз и Веси сме на линия, от време на време.....
моето дете е с температура от в4ера,  изкарахме зимата без болести, но накрая се изложихме..........може би пак има някакъв вирус?
има  Cry и двамата са болни
Честит празик ! пожелавам много любов и късмет на всички, незабравим празник.

# 62
Честит празник, момичета!

Бъдете здрави, обичани и желани!

И бързо оздравявяне на всички болнички!

# 63
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! МИЛИ МОМИЧЕТА ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ И УСМИХНАТИ НЕ САМО НА ДНЕШНИЯ ДЕН!!!

# 64

Честит Празник и от нас!

# 65
Честит празник и от нас!!!

# 66
Честито на всички мами и не такива в този форум!Пожелавам ви да сте всеки ден обичани и желани, винаги усмихнати и все така чаровно непренудени!

# 67
  • Някъде там на юг...
Здравейте мами!

Имам следният проблем или по-точно питанка :нека мамите на момиченца споделят кога и къде им пробихте ушенцата? Може ли да ме посъветвате в кое студио са най-добри Praynig Аз много се чудя какво да правя. Хем искам да носим обеци, хем ме е страх , че сме малки newsm78

# 68
Здравейте мами!

Имам следният проблем или по-точно питанка :нека мамите на момиченца споделят кога и къде им пробихте ушенцата? Може ли да ме посъветвате в кое студио са най-добри Praynig Аз много се чудя какво да правя. Хем искам да носим обеци, хем ме е страх , че сме малки newsm78

Ние на Вили ги пробихме, когато беше на седем месеца /на 25.03. - Благовещение/, е, там естествено поплака малко, но не защото я заболя, а от шума на "пистолета".
Хубавото беше, че нищо не разбра и още като излезнахме от студиото забрави.

След няколко месеца сменихме обеците и сега е с други - не сме имали никакви проблеми.

Ти питаш и къде ги пробихме, ние ги пробихме в това студио до военния стол, за което писах скоро - при Тони, много е внимателна Peace аз съм много доволна!

Grinning

# 69
И аз го мисля това с обеците, но определено още ще почакаме, т.к. моята принцеса няма никаква коса и ще изглежда доста смешно. Crazy

Тоничка, полезно инфо - за когато се решим!  bouquet

# 70
Здравейте мами!
      И ние ги пробихме на Благовещение, малко преди да навърши две години. В едно студио, което се намира в пресечка до бившия магазин "Миша" (от към парка). Плака десетина минути, след пробиването и после забрави. След около два месеца сложихме други обички.

И аз го мисля това с обеците, но определено още ще почакаме, т.к. моята принцеса няма никаква коса и ще изглежда доста смешно. Crazy
      Еnvia, и Деси беше с много къса косичка и всички я мислеха за момченце. След като сложихме обеците, вече нямаме този "проблем". Wink

# 71
  • Някъде там на юг...
Благодаря Ви, че толкова бързо се отзовахте  bouquet Аз имам още малко време да размисля, ама вече съм почти убедена, че няма да има проблем Praynig

# 72
  • Някъде там на юг...
Тоничка,
сега виждам , че Благовец е в неделя. Зачудих се дали ще работи тази жена newsm78 Ако имаш дай някакъв телефон. Благодаря  bouquet

# 73
Здравейте , Хасковски мами!Предстои ми раждане през месец юни. Моля ви, споделете вашия опит от АГО - Хасково, ако сте раждали там,разбира се. Имахте ли уговорка с лекар, как са условията ит.н. ?
благодаря би предварително! Hug

# 74
Здрасти галерида,аз раждах точно юни,ходех при Ани Велчева,и си я извиках на раждането.Всичко мина идеално,е малко стаите не са хубави,но като си видиш бебока и забравяш за обстановката.Все 5 дни се издаржа.Между другото,май са правили ремонт,но само на Патологична.Някоя по прясна мама трябва да питаме!А аз иначе си топлех вода на тенекията на терасата в шише,защото в банята нямаше топла да се измиеш.Само в бебешката стая имаше топла,но вече може да са пооправили нещата.Желая ти леко раждане като моето,стискам палци!!! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт