Хасковски деца и мами са големи сладурани

• 46 139
  • 282
  •   1
Отговори
# 45

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

# 46
  • Хасково
лелееее страшна изненада,та кой мъж не би се радвал.
Аз на моя никога не бих се престрашила да му направя такава изненада. Blush
newsm81

Благодаря на всички, които поздравиха порасналото ми момче за рождения му ден. И нашта торта беше еклерова Афродита, наистина е хубава. А отгоре я направиха с червено ферари- той много я хареса Laughing

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА Да сме живи и здрави, весели засмени, като мартенички бели и червени.

# 47
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!

# 48
  • Някъде там на юг...
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Леле Боряна, каква изненада си му спретнала само #Crazy Ако се наложи ще ми дадеш някакви координати на мед. сестрата, че нашият праник предстои Mr. Green

# 49

Леле Боряна, каква изненада си му спретнала само #Crazy Ако се наложи ще ми дадеш някакви координати на мед. сестрата, че нашият праник предстои Mr. Green
Нямаш проблеми, ако имате нужда от "медицинска сестра" ще ти ги дам:)

# 50

Честита Баба Марта на всички.Живи,здрави,весели и засмени през цялата година.

# 51
Честит Рожден Ден на Панчо на tony_nm на патерици 

# 52
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 53
  • Sofia
Мили мами,
Моля ви кажете ми кой или кои са най-добрите педиатри в Хасково и има ли такива които подкрепят дългото кърмене,както и късното захранване.Второто и третото питам от любопитство.Simple SmileИ какво ново из Хасково,отдавна не съм се отчитала в хасковската темичка,та всичко,което ми разкажете,ще ме радва.Simple Smile

# 54
  • Някъде там на юг...
Ами аз близо от година търся такъв педиатър, който подкрепя дългото кърмене, но уви Confused А иначе ние сме при д-р Янакиев. За сега съм доволна от него Peace

# 55
здравейте моми4етаSimple Smile какво планирате за националния пазник? нещо интересно? или някъде да ходите? просто ми е любопитно.....

# 56
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 18:10 от Бубу-линка

# 57
Честит празник Българи!!!

# 58
Момичета провокирана от една тема в "Красива мама" искам да ви попитам къде в нашия град има диетолог.Някой ходил и впечатления.Има ли такива работещи със здравната каса?
Мерсаж.  bouquet

# 59
моми4ета?! пак се изгубихте.... само аз и Веси сме на линия, от време на време.....
моето дете е с температура от в4ера,  изкарахме зимата без болести, но накрая се изложихме..........може би пак има някакъв вирус?

Общи условия

Активация на акаунт