Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 9-та тема

• 20 241
  • 460
  •   1
Отговори
# 90
Аз на моята ѝ казах истината. Беше на 4 и половина. Разбра ме. Сутринта сама се събуди в 5 ч. и ме пита " Мамо, кога ще махаме гадната сливица ? " Но ,моята не я е страх нито от игли , нито от доктори. Приспаха я с райски газ и още някакви неща. За съжаление , ме вкараха и мен в операционната.. това е ужас, който ще помня цял живот 🤦🥺

# 91
Ужас, как са те вкарали и теб в операционната? Аз не бих гледала, но може би бих искала да й държа ръчичката... Но пък ще чувам какво си говорят лекарите.

Стиснете палци всичко да мине бързо и без усложнения. 4 месеца живея в страх от предстоящото...

# 92
Ние махнахме третата сливица в края на юли месец във Варна, Терапията при д-р Давидов. Изключително внимателен специалист и много отзивчив. Сложиха му абокат, но моя е търпелив и търпи на болка. После през устата му дадоха някакъв медикамент, който го отпусна и стана отнесен. След това го свалиха в операционната. Около час продължи. След това го върнаха, излезе кофти от упойката, но и при предната операция беше така, не бях изненадана (просто става много крив и агресивен). След това се успокои, имаше в деня на операцията малко болка в носоглътката, която купирахме с Нурофен. На следващия ден ни изписаха. Още в болницата му започнаха венозен антибиотик, след това изписаха същия и за вкъщи да приема през устата още 10 дена. Аз съм много доволна и от доктора, и от отношението на целия персонал. Да са живи и здрави.

# 93
Ужас, как са те вкарали и теб в операционната? Аз не бих гледала, но може би бих искала да й държа ръчичката... Но пък ще чувам какво си говорят лекарите.

Стиснете палци всичко да мине бързо и без усложнения. 4 месеца живея в страх от предстоящото...
Да, не бях подготвена психически за подобно нещо, не знаех и , че това си е практика на болницата (или на някой доктор ). Уж да и държа ръката докато заспи, ама като почна да се разтриса на масата ииии лексотана дето бях пила, не ми помогна ... 🤦Като започна да обръща очите и ме изкараха. Наййй - дългите 30 минути в живота ми ! Като ми я докараха, спеше и след 40 Мин. упойката я пусна. Беше по- адекватна от мен. Отиде до тоалетна и пак легна. Една нощ спахме там. Още един съвет - колкото повече вода пие, толкова по- добре ! Моята дъщеря , вечерта до 22 часа , беше изпила литър и половина. Другото дете в нашата стая - 300 мл. Повръща много и го оставиха и след нас. Доктора каза , че е заради малкото количество вода ...

# 94
Моето на 4г и 4м беше. Изследванията бяха предишния ден в същата болница, и рано сутринта отидохме. Нищо не му бях казала. Милото беше свикнало често да се влачи по болници и лекари. Видя, че нося сак, и му казах, че го носим на един човек. Горе като се качихме, ми дадоха в спринцовка, май беше успокоително. Едвам му го вкарах в устата. Абоката му го сложиха, след като вече го бяха приспали. Като излезе от операция, само спеше, после се разсъни и започна да кашля от слузта. Казаха, че бил естествен филм, който покрива раната. След около час вече беше добре. Разхождахме се из отделението, беше му скучно, въпреки, че му бях взела играчки и разни неща за рисуване. През нощта беше тегаво, спахме в едно легло, неудобно, задушно,... Сутринта му дадоха лекарствата и като мина лекарката на визитация, си оправихме багажа и си тръгнахме. Вкъщи беше уморен. Вземете млекца, сокчета, кремчета, има вероятност да е много гладно детето след операцията. Винаги в главата на майката, изглежда по-страшно от колкото е всъщност, картинката. Задължително си вземете успокоително. За пред детето трябва да сте спокойно адекватна. Успех!

# 95
Момичета, преди половин час дъщеря ми излезе от операцията. Сега спи, нормално ли е? Казаха да лежи настрани, че някакъв секрет да не идел към дробовете. При вас имаше ли такова нещо? Много се притеснявам дали съм я сложила да легне правилно....

# 96
Момичета, преди половин час дъщеря ми излезе от операцията. Сега спи, нормално ли е? Казаха да лежи настрани, че някакъв секрет да не идел към дробовете. При вас имаше ли такова нещо? Много се притеснявам дали съм я сложила да легне правилно....
Нормално е да спи, другото дете в нашата стая спа доста дълго след като излезе, моето не чак толкова. На една страна да лежи задължително, да. Да не е по гръб. Не се притеснявайте, всичко ще е наред!

# 97

Нормално е да спи. Моето дете не спа, примрънкваше само. Като се прибрахме след обяд вкъщи тогава спа 😁И на мен ми казваха да лежи по гръб. Сега може да има кръв от нос, устата, кофти дъх- не се плаши, нормални неща са. Може да започне да хурка доста, това е заради кръвта в носоглътката. Време ще трябва, за да се изчисти.

# 98
Здравейте! Ние още чакаме нашата операция и не мога да ви отговоря на въпроса. Пожелавам на детенцето бързо възстановяване.
Преди 2 месеца обаче от вас  научих името на д-р Кукушев. На прегледа ми направи много добро впечатление и дъщеря ни също ще бъде оперирана от него. Та исках да ви попитам сега като е минало всичко, и когато имате време, разбира се, да кажете нещо по-подробно, което би ми било полезно, доволни ли сте от болницата/доктора?

# 99
Да, има слуз, това е филтъра, който минава през раната, за да не се инфектира. Организма сам се защитава. Като се събуди може да започне да я плюе, инак се дави. Моето спа някъде час. Беше настрани, но го бях повдигнала на възглавница главата и го бях гушнала, че за секунди си отваряше очите. Може да плаче или да мрънка, нормално, само го утешавайте. Успех

# 100
Благодаря Ви, момичета... 4.5 часа след операцията детето е в много странно състояние. Гледа в една точка в телевизора, почти не говори, не иска да я гушкам, не иска да прави нищо. Даже шоколад отказа да яде Sad

New B, ще пиша по-подробно като ни изпишат. Лечението при Кънчева не помогна ли при вас?

# 101
Благодаря Ви, момичета... 4.5 часа след операцията детето е в много странно състояние. Гледа в една точка в телевизора, почти не говори, не иска да я гушкам, не иска да прави нищо. Даже шоколад отказа да яде Sad

New B, ще пиша по-подробно като ни изпишат. Лечението при Кънчева не помогна ли при вас?
Ами уморено е детето. Упойката отпуска но организма е уморен. Моя също не беше разговорлив и гледаше кротко детски. Чудят се какво им се е случило и защо са там. Пробвайте със сладолед. Моя не го отказа, и май даже го ободри, после искаше и още. След това поиска млекца, аа беше си гладно детето.

# 102
Не, не даде. За три месеца - три пъти се разболява и стигаме до антибиотик. А това са летните месеци, в които обикновено ако се боледува, са някакви леки летни вируси. Д-р Кукушев като я прегледа, каза, че третата сливица е за махане по учебник, а и на ушичките трябва да сложи макарички задължително…

# 103

Не се притеснявайте, моето дете само мрънкаше, на моя приятелка детето повръщаше, много трудно е излезнало от упойка. При нас в другата стая имаше дете, което не давеше да го пипнат, само на телефона си гледаше. Всеки организъм различно понася упойката. Щом всичко е минало нормално се успокойте! Сещам се и за детенце, което два дена дума не обели, просто не искаше да говори, може би го е боляло повече, тъй като на него и трите сливици извадиха. Бързо възстановаване!

# 104
Какви шоколади, какви сладоледи ?????? Първият ден само на млека и то на стайна температура!!!!! Нищо топло и нищо студено не се дава !

Общи условия

Активация на акаунт