Предменопауза и забременяване.

• 5 261
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
На 46 съм и от 3-4 години изобщо не се пазим. А преди мъжът ми беше много предпазлив, защото буквално забременявах от въздуха. Сега ми идва от дъжд на вятър. Миналата година пропусна 11 м, тази вече 6 м. Не че няма риск, ама освен овулация и други работи са нужни. Малко странна тема е все пак. Това да го пита човек на 19 г.

# 16
  • София
Ами на мен ми е полезна.
Знам, че АГ ми е казала, че няма вероятност, обаче все пак има разни въпроси, които жените в премено си задаваме и тази тема помага да се разяснят.

# 17
В "Бащата на булката 2" сюжета беше точно такъв, как жена уж в менопауза забременява и ражда.
Има жени дето трудно забременяват и такива, дето уж и в менопауза хващат от въздуха.
Моят съвет е ако не ви се правят аборти или ви се сменят пелени на 50+ години да се пазите (не с прекъснат полов акт).
Поне докато наистина не влезете в менопауза и цикъла ви окончателно не спре.

# 18
  • Beyond the stars
Аз лично умирам от нерви само като си помисля за аборт. Имала съм един през живота си, не искам да го преживея пак.
Ама аз съм много бъгната на тема свършване вътре. Въобще никога не съм давала, освен когато правихме децата.

Мисля, че много си загубила... Това би убило нещо в мен, а може и връзката да разруши...

Интересна връзка ще е тази, която се руши от несвършване вътре.

# 19
Капка по капка вир става. Или пък малкото камъче обръща колата. Или последната сламка, която счупила гръбнака на камилата.
Но, всеки си решава сам за себе си.

# 20
  • София
Скрит текст:
В "Бащата на булката 2" сюжета беше точно такъв, как жена уж в менопауза забременява и ражда.
Има жени дето трудно забременяват и такива, дето уж и в менопауза хващат от въздуха.
Моят съвет е ако не ви се правят аборти или ви се сменят пелени на 50+ години да се пазите (не с прекъснат полов акт).
Поне докато наистина не влезете в менопауза и цикъла ви окончателно не спре.

Майка ми има съученичка, която така забременя.

# 21
  • София
На мен по принцип са ми забранени хапчета и спирала. Спермициди никога не съм ползвала. Така че - или презервативи или свършване навън.
Не бих рискувала, дори и при 6 месеца спрял цикъл.

# 22
На 49 много малко жени имат достатъчно качествени яйцеклетки, че да могат да забременеят, дори и да имат овулация.

Общи условия

Активация на акаунт